|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
no i wyjdzie Diaz w środku i ehh, znowu "przygotowania" Tomka w sparingach do 1 składu legną w gruzach, nawet na tak słabych przeciwników. Jak nie z nimi, nie z Odrą, to z kim ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
musisz pogodzić się z tym, że Twój idol daje o wiele mniejszą niż Diaz pewność walki i zadziorności na boisku, co w walce nawet z takim rywalem ale w kwalifikacjach LM jest najistotniejsze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
wybaczcie ale jestem nad morzem i nie jestem na biezaco-czemu niezagra Glowa? Ma kontuzje?
![]()
Wisła...Kraków...Biała...Gwiazda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Tak niestety jest kontuzjowany Singlar tez
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ludzie, bez paniki!! To jest mistrz Estonii
Jeżeli nie powieziemy ich co najmniej trójeczką to będę bardzo zdziwiony. Argumentem, że każdego się trzeba obawiać mnie nikt nie przekona. Nie mieszajmy kurtuazji z realizmem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Przynajmniej ja mam takie wrażenie...wszyscy się z Levadią męczą. Trochę się obawiam tego spotkania. Wkońcu gramy tylko w lidze polskiej i drużyna nie ma zbyt wielu okazji, by sprawdzić się z trudnym przeciwnikiem. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]() Albo jak Real się nas obawiał w 2004 roku, kiedy gromiliśmy Świt Nowy dwór 5:1, czy Górnik Łęczna... ![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Taki doping jak na derbach Talina, to u nas mamy w ligach okregowych
![]()
Czy wygrywasz czy nie.... <3
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Pawelek - Piotr Brozek, Jop, Marcelo, Diaz - Malecki, Jirsak, Sobolewski, Kirm - Cwielong, Brozek , to chyba naturalny sklad na chwile obecna.
O wynik mozna byc spokojnym, kilka brameczek wpadnie. P.S - Niepewny Jop ;D...dobry zart. Widac, ze mamy do czynienia z "ekspertem", ktory ciekawe ile spotkan Mariusza ogladal w poprzednim i tym roku |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
W poprzednim sezonie nie było za wiele okazji oglądać Jopa w akcji bo grał niewiele. Ja osobiście nigdy nie wystawiłbym w pierwszym składzie gracza który na wiosnę zagrał raptem 3 spotkania. Mimo że nie opuścił okresu przygotowawczego to jego dyspozycja stoi pod dużym znakiem zapytania. Do tego nie wiadomo jak wyglądałaby jego komunikacja z innymi obrońcami, bo przecież nigdy z żadnym z nich nie grał. Z pozdrowieniami dla prawdziwego eksperta piłki ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
. W zeszlym sezonie(roku) 23 mecze w lidze, wiec nie jest zle, patrzac na konkurencje i poziom ligi. Na szczescie to tez nie jest junior i przyklad Kirma(jesli chodzi o ostatni okres) pokazuje, ze mozna wejsc do druzyny z marszu i sobie doskonale radzic. Jop to doswiadczony i solidny obronca, wiec nie ma zmartwien. P. S - Dobrze, ze to Skorza jest trenerem . |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Poza tym dalej komunikacja z partnerami z obrony (a może co gorsza Pawełkiem) pozostaje niewiadomą... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nawet Adam Kokoszka by się tak nie dał zrobić przy tej sytuacji bramkowej!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ten mecz pokazal tez, ze potrzebny jest bramkarz, ktory bedzie potrafil wybronic 2-3 arcytrudne sytuacja i uratowac wynik. Pawelek takim bramkarzem nie jest, ktos klasy Jerzego Dudka albo Fabianskiego, ale to jedynie marzenie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Tematy połączone, proszę o niezakładanie nowych. Tutaj dyskutujemy o meczach Wisły w europejskich pucharach, a temat ma większą żywotność niż pojedyncze meczowe. Tak było rok temu, tak będzie też w tym (chyba, że ktoś postanowi inaczej
).![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no to nie ma sensu go trzymac u nas, juz lepiej wypozyczyc do jakiejs Jagielloni xd
bo sie marnuje, no ale nie ten temat.
Ostatnio edytowane przez HEDu : 15.07.2009 o godz. 10:34.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
problem w tym ze Jagielonia nie ebdzie mu bulic pensji jaka ma w Wisle, poza tym tutaj jest zmiennikiem i trzebaby bylo kogos za niego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ale jeśli jest to drużyna na słabszym poziomie to lepszy byłby kreatywny Jirsak, ponieważ mamy atakować(bo obrony nie mamy). Wzmocnienia środka potrzebowalibyśmy przy klasowej drużynie. Jeśli zagramy z finezją strzelając na początku ze 2 bramki to i może im odechcieć się grać.
![]()
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dokładnie. Potrzebne będzie zaskoczenie przeciwinka, a nie lampiony chińskie Diaza. Cóż, trzeba liczyć na stałe fragmenty, albo na Kirma
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z Jirsakiem czy bez, wydaje mi sie że pokonamy ich wysoko
ale jednak z nim byłyby wieksze szanse.![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
wywiad z Prezesem Levadii
http://sport.onet.pl/74318,1248685,2...wiadomosc.html Mam się śmiać czy płakac? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
skład wg interii:
Pawełek - Łobodziński, Jop, Marcelo, Piotr Brożek - Małecki, Sobolewski, Diaz, Kirm - Jirsak, Paweł Brożek. @Zwierze: no tak, nie rozmawiajmy o personaliach tylko jak wysoko wygramy z Levadią (nawet rezerwami, skład nie ważny przecież).
Ostatnio edytowane przez HEDu : 15.07.2009 o godz. 11:30.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
P.S. Pomyśl jak by fani każdego z zawodników wpisywali się jki by burdel powstał
Ostatnio edytowane przez Zwierze : 15.07.2009 o godz. 11:29.
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
a teraz do boju Wisełko ! Ide na Polsat ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Wolałbym Diaza na środku obrony, JIrsaka w pomocy obok Sobola, a Ćwielonga obok Brożka. No ale zobaczymy jak będzie choć akurat w Czecha za Pawłem ciężko jest mi uwierzyć.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Przecież te składy to wymysły jakiegoś podrzędnego redaktorzyny, dajcie sobie spokój i czekajcie spokojnie na mecz. Trener na pewno wybierze optymalną jedenastkę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |