The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.07.2009, 09:57
no i wyjdzie Diaz w środku i ehh, znowu "przygotowania" Tomka w sparingach do 1 składu legną w gruzach, nawet na tak słabych przeciwników. Jak nie z nimi, nie z Odrą, to z kim ?

FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 15.07.2009, 10:19
HEDu napisał(a):Wyświetl post
no i wyjdzie Diaz w środku i ehh, znowu "przygotowania" Tomka w sparingach do 1 składu legną w gruzach, nawet na tak słabych przeciwników. Jak nie z nimi, nie z Odrą, to z kim ?
musisz pogodzić się z tym, że Twój idol daje o wiele mniejszą niż Diaz pewność walki i zadziorności na boisku, co w walce nawet z takim rywalem ale w kwalifikacjach LM jest najistotniejsze
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

parumbuła
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 15.07.2009, 09:58
wybaczcie ale jestem nad morzem i nie jestem na biezaco-czemu niezagra Glowa? Ma kontuzje?
Wisła...Kraków...Biała...Gwiazda
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 15.07.2009, 10:05
parumbuła napisał(a):Wyświetl post
wybaczcie ale jestem nad morzem i nie jestem na biezaco-czemu niezagra Glowa? Ma kontuzje?
Tak niestety jest kontuzjowany Singlar tez
,
Galonek
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 15.07.2009, 09:36
Ludzie, bez paniki!! To jest mistrz Estonii Jeżeli nie powieziemy ich co najmniej trójeczką to będę bardzo zdziwiony. Argumentem, że każdego się trzeba obawiać mnie nikt nie przekona. Nie mieszajmy kurtuazji z realizmem.
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 15.07.2009, 10:18
Galonek napisał(a):Wyświetl post
Ludzie, bez paniki!! To jest mistrz Estonii Jeżeli nie powieziemy ich co najmniej trójeczką to będę bardzo zdziwiony. Argumentem, że każdego się trzeba obawiać mnie nikt nie przekona. Nie mieszajmy kurtuazji z realizmem.
Nie zmienia to faktu, że znowu trafiliśmy najgorzej jak się dało
Przynajmniej ja mam takie wrażenie...wszyscy się z Levadią męczą.

Trochę się obawiam tego spotkania. Wkońcu gramy tylko w lidze polskiej i drużyna nie ma zbyt wielu okazji, by sprawdzić się z trudnym przeciwnikiem.
..
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 15.07.2009, 10:33
tofik napisał(a):Wyświetl post
Nie zmienia to faktu, że znowu trafiliśmy najgorzej jak się dało
Przynajmniej ja mam takie wrażenie...wszyscy się z Levadią męczą.

Trochę się obawiam tego spotkania. Wkońcu gramy tylko w lidze polskiej i drużyna nie ma zbyt wielu okazji, by sprawdzić się z trudnym przeciwnikiem.
Ja się obawiam Levadii tak jak Barcelona się w zeszłym sezonie obwiała Wisły

Albo jak Real się nas obawiał w 2004 roku, kiedy gromiliśmy Świt Nowy dwór 5:1, czy Górnik Łęczna...
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
dzollo
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 15.07.2009, 12:07
Taki doping jak na derbach Talina, to u nas mamy w ligach okregowych
Czy wygrywasz czy nie.... <3
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 15.07.2009, 15:04
Pawelek - Piotr Brozek, Jop, Marcelo, Diaz - Malecki, Jirsak, Sobolewski, Kirm - Cwielong, Brozek , to chyba naturalny sklad na chwile obecna.
O wynik mozna byc spokojnym, kilka brameczek wpadnie.

P.S - Niepewny Jop ;D...dobry zart. Widac, ze mamy do czynienia z "ekspertem", ktory ciekawe ile spotkan Mariusza ogladal w poprzednim i tym roku (nie mowie juz o latach wczesniejszych)?
Mistel
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 15.07.2009, 15:32
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
P.S - Niepewny Jop ;D...dobry zart. Widac, ze mamy do czynienia z "ekspertem", ktory ciekawe ile spotkan Mariusza ogladal w poprzednim i tym roku (nie mowie juz o latach wczesniejszych)?
Niepewny formy. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

W poprzednim sezonie nie było za wiele okazji oglądać Jopa w akcji bo grał niewiele. Ja osobiście nigdy nie wystawiłbym w pierwszym składzie gracza który na wiosnę zagrał raptem 3 spotkania. Mimo że nie opuścił okresu przygotowawczego to jego dyspozycja stoi pod dużym znakiem zapytania. Do tego nie wiadomo jak wyglądałaby jego komunikacja z innymi obrońcami, bo przecież nigdy z żadnym z nich nie grał.

Z pozdrowieniami dla prawdziwego eksperta piłki
For_FuN_
Senior Member

Stary 15.07.2009, 16:00
Mistel napisał(a):Wyświetl post
Niepewny formy. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

W poprzednim sezonie nie było za wiele okazji oglądać Jopa w akcji bo grał niewiele. Ja osobiście nigdy nie wystawiłbym w pierwszym składzie gracza który na wiosnę zagrał raptem 3 spotkania. Mimo że nie opuścił okresu przygotowawczego to jego dyspozycja stoi pod dużym znakiem zapytania. Do tego nie wiadomo jak wyglądałaby jego komunikacja z innymi obrońcami, bo przecież nigdy z żadnym z nich nie grał.

Z pozdrowieniami dla prawdziwego eksperta piłki
To widac ogladales go na treningach . W zeszlym sezonie(roku) 23 mecze w lidze, wiec nie jest zle, patrzac na konkurencje i poziom ligi. Na szczescie to tez nie jest junior i przyklad Kirma(jesli chodzi o ostatni okres) pokazuje, ze mozna wejsc do druzyny z marszu i sobie doskonale radzic. Jop to doswiadczony i solidny obronca, wiec nie ma zmartwien.

P. S - Dobrze, ze to Skorza jest trenerem .
Mistel
Senior Member

Stary 15.07.2009, 16:29
To widac ogladales go na treningach . W zeszlym sezonie(roku) 23 mecze w lidze, wiec nie jest zle, patrzac na konkurencje i poziom ligi. Na szczescie to tez nie jest junior i przyklad Kirma(jesli chodzi o ostatni okres) pokazuje, ze mozna wejsc do druzyny z marszu i sobie doskonale radzic. Jop to doswiadczony i solidny obronca, wiec nie ma zmartwien.
23 mecze z czego 20 na jesień i 3 na wiosnę. Spora różnica.

Poza tym dalej komunikacja z partnerami z obrony (a może co gorsza Pawełkiem) pozostaje niewiadomą...
Mistel
Senior Member

Stary 16.07.2009, 09:09
Masz swojego Jopa wielki taktyku Nawet Adam Kokoszka by się tak nie dał zrobić przy tej sytuacji bramkowej!!!
For_FuN_
Senior Member

Stary 16.07.2009, 11:56
Mistel napisał(a):Wyświetl post
Masz swojego Jopa wielki taktyku Nawet Adam Kokoszka by się tak nie dał zrobić przy tej sytuacji bramkowej!!!
Jop akurat wczoraj po Kirmie byl najlepszy na boisku(napewno w pierwszych 45 minutach, bo drugich niestety w tv nie bylo). Zdecydowany i konkretny w swoich decyzjach w odroznieniu od reszty obroncow. Gdzie asekuracja i gdzie bramkarz przy tej sytuacji bramkowej? Umowmy sie, ze zaden stoper nie ma 100% skutecznosci w odbiorze pilki(widocznie ty takich znasz) i nie tacy obroncy, jak Jop byli mijani...

Ten mecz pokazal tez, ze potrzebny jest bramkarz, ktory bedzie potrafil wybronic 2-3 arcytrudne sytuacja i uratowac wynik. Pawelek takim bramkarzem nie jest, ktos klasy Jerzego Dudka albo Fabianskiego, ale to jedynie marzenie.
Mistel
Senior Member

Stary 16.07.2009, 13:04
Jop akurat wczoraj po Kirmie byl najlepszy na boisku(napewno w pierwszych 45 minutach, bo drugich niestety w tv nie bylo). Zdecydowany i konkretny w swoich decyzjach w odroznieniu od reszty obroncow. Gdzie asekuracja i gdzie bramkarz przy tej sytuacji bramkowej? Umowmy sie, ze zaden stoper nie ma 100% skutecznosci w odbiorze pilki(widocznie ty takich znasz) i nie tacy obroncy, jak Jop byli mijani....
Tyle że Jop popełnił szkolny błąd!! Dał się ograć jak junior, a nie tego się oczekuje od doświadczonego (tym bardziej na arenie międzynarodowej) gracza.
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 15.07.2009, 09:42
Cytat:
Bilety na mecz w Tallinie

Czwartek i piątek to ostatnie dni kiedy można nabyć wejściówki na wyjazdowy mecz z Levadią.

W czwartek i piątek w godz. 17 - 18.30 w restauracji " U Wiślaków" prowadzone będa zapisy na wyjazd do Tallina.

Cena biletu 10 Euro (płatne w Euro!)

Osoby,które zapisały się już na wyjazd i zaplaciły za bilet muszą w czwartek i piątek odebrać bilety.

Przy zapisach należy podać imię, nazwisko, Pesel, nr. dowodu lub paszportu, osiedle lub miejscowość.

Wszelakie pytania dotyczące wyjazdów prosimy kierować na mail : [email protected]
źródło: SKWK
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 15.07.2009, 10:08
Tematy połączone, proszę o niezakładanie nowych. Tutaj dyskutujemy o meczach Wisły w europejskich pucharach, a temat ma większą żywotność niż pojedyncze meczowe. Tak było rok temu, tak będzie też w tym (chyba, że ktoś postanowi inaczej).
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
HEDu
Senior Member

Stary 15.07.2009, 10:29
no to nie ma sensu go trzymac u nas, juz lepiej wypozyczyc do jakiejs Jagielloni xd
bo sie marnuje, no ale nie ten temat.
Ostatnio edytowane przez HEDu : 15.07.2009 o godz. 10:34.

kubanczyk
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 15.07.2009, 10:55
problem w tym ze Jagielonia nie ebdzie mu bulic pensji jaka ma w Wisle, poza tym tutaj jest zmiennikiem i trzebaby bylo kogos za niego.
matti123
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 15.07.2009, 11:04
Ale jeśli jest to drużyna na słabszym poziomie to lepszy byłby kreatywny Jirsak, ponieważ mamy atakować(bo obrony nie mamy). Wzmocnienia środka potrzebowalibyśmy przy klasowej drużynie. Jeśli zagramy z finezją strzelając na początku ze 2 bramki to i może im odechcieć się grać.
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 15.07.2009, 11:07
Dokładnie. Potrzebne będzie zaskoczenie przeciwinka, a nie lampiony chińskie Diaza. Cóż, trzeba liczyć na stałe fragmenty, albo na Kirma
..
HEDu
Senior Member

Stary 15.07.2009, 11:13
z Jirsakiem czy bez, wydaje mi sie że pokonamy ich wysoko ale jednak z nim byłyby wieksze szanse.

brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 15.07.2009, 11:16
wywiad z Prezesem Levadii

http://sport.onet.pl/74318,1248685,2...wiadomosc.html

Mam się śmiać czy płakac?
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 15.07.2009, 17:30
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
wywiad z Prezesem Levadii

http://sport.onet.pl/74318,1248685,2...wiadomosc.html

Mam się śmiać czy płakac?

Cytat:
Właściciel estońskiego zespołu na wstępie spotkania zaznaczył, że wypowiedzi, które ukazały się w dzisiejszych polskich gazetach nie są jego słowami. Podkreślił, że wbrew słowom, które miały należeć do niego, a które cytowały gazety, jest pełen szacunku dla Wisły Kraków.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...anie_prezesow/
HEDu
Senior Member

Stary 15.07.2009, 11:20
skład wg interii:

Pawełek - Łobodziński, Jop, Marcelo, Piotr Brożek - Małecki, Sobolewski, Diaz, Kirm - Jirsak, Paweł Brożek.

@Zwierze: no tak, nie rozmawiajmy o personaliach tylko jak wysoko wygramy z Levadią (nawet rezerwami, skład nie ważny przecież).
Ostatnio edytowane przez HEDu : 15.07.2009 o godz. 11:30.

Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 15.07.2009, 11:26
skład wg interii:

Pawełek - Łobodziński, Jop, Marcelo, Piotr Brożek - Małecki, Sobolewski, Diaz, Kirm - Jirsak, Paweł Brożek.
Człowieku albo wypowiedz w końcu na temat albo zamilcz za przeproszeniem bo wszędzie Cię pełno. Płaczesz na transfery potem piszesz że Diaz będzie grał a nie Jrsak potem znowu że ten i ten a na końcu żaden nie zagra a ty będziesz dalej płakał. Włącza się forum chce się coś dowiedzieć a tu no stop złote myśli
P.S. Pomyśl jak by fani każdego z zawodników wpisywali się jki by burdel powstał
Ostatnio edytowane przez Zwierze : 15.07.2009 o godz. 11:29.
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
HEDu
Senior Member

Stary 15.07.2009, 18:22
skład wg interii:

trafili, dziękuje

a teraz do boju Wisełko ! Ide na Polsat

Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 15.07.2009, 11:27
Wolałbym Diaza na środku obrony, JIrsaka w pomocy obok Sobola, a Ćwielonga obok Brożka. No ale zobaczymy jak będzie choć akurat w Czecha za Pawłem ciężko jest mi uwierzyć.
ktulu
Member

Od: 07.2005

Stary 15.07.2009, 11:31
Przecież te składy to wymysły jakiegoś podrzędnego redaktorzyny, dajcie sobie spokój i czekajcie spokojnie na mecz. Trener na pewno wybierze optymalną jedenastkę.
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 15.07.2009, 11:46
http://www.weszlo.com/news/3303

pierwszy filmik miazga, czyli gromienie Levadi

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów