The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich?
Andrzej Duda 147 85,96%
Bronisław Komorowski 24 14,04%
Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.05.2015, 16:07
kto to jest sendecki ?
Odpowiedz cytując
Smuga
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 03.05.2015, 16:20
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
kto to jest sendecki ?
Sendecki z wykształcenia jest lekarzem. Był dobrym znajomym nieżyjącego już Bohdana Poręby - reżysera i działacza Zjednoczenia Patriotycznego „Grunwald”. Obecnie związany ze środowiskiem Neon24.pl (dawny Nowyekran.pl). Prowadzi również od kilku lat Telewizję Narodową. Utrzymuje bliskie stosunki z Janem Kobylańskim - jednym z „donatorów” Ruchu Narodowego. Wielokrotnie z niejakim Janem Grudniewskim (kandydował w 2014 roku w wyborach samorządowych z list KNP) bywał na Teneryfie uczestnicząc w bankietach organizowanych przez wspomnianego Kobylańskiego.
Ostatnio edytowane przez Smuga : 03.05.2015 o godz. 16:25.
http://www.wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic239871_1.gif
W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!!
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 03.05.2015, 16:21
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
kto to jest sendecki ?
To lekarz z warszawskiej izby wytrzeźwień.Ma swój kanał na YT https://www.youtube.com/watch?v=aJBcK-5tjGw
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 03.05.2015, 16:33
Polacy czczą Maja, ale nie wiedzą dlaczego.
http://wiadomosci.onet.pl/prasa/powr...-wywiad/lykyzc
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 03.05.2015, 18:57
Bardzo zaluje ze nie może dojść do sytuacji w której Kowalski,Braun,Wilk czy JKM przekazują swoje glosy na Kukiza...
Oni zrobić nic nie mogą...On dzięki temu moglby...
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 03.05.2015 o godz. 19:03.
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Od: 11.2002

Stary 03.05.2015, 20:31
Przejrzałem na oczy!

MÓJ GŁOS ZAWĘDRUJE DO:

PAWŁA KUKIZA!
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 03.05.2015, 21:42
Panowie, temat polityczny na forum Wisły Kraków zasługuje na coś więcej niż zajmowanie się jakimś chorym psychicznie Andrzejkiem który wspierał już wszystkie partie od bronienia krzyża na Krakowskim Przedmieściu przez występowanie na paradzie równości z Palikotem, proteście rolników (stał przy Izdebskim) czy teraz wsparciem Komorowskiego, dajcie sobie z nim spokój bo tego nie da się czytać ... Gość widać ma nierówno pod sufitem albo jest jakimś prowokatorem i tyle, szkoda czasu na zajmowanie się jego osobą, są ważniejsze tematy

http://natemat.pl/64987,andrzej-hada...ch-manipulacji

http://natemat.pl/133209,andrzej-spo...-znajoma-twarz
Ostatnio edytowane przez heoij : 03.05.2015 o godz. 21:55.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 03.05.2015, 17:59
Smuga:
Cytat:
No, to koledzy „prawicowcy” także z tego forum mają teraz nie lada problem.
Kolejny "PiSowski" pies, który coś sobie ubzdurał. Wrzuca film z jakimiś dwiema osobami chorymi psychicznie po czym mówi, że "prawicowcy" (w cudzysłowie bo jakby inaczej, trzeba podkreślić pogardę do wszystkiego co nie prawdziwie prawicowe).
Żeby było śmieszniej na filmiku jest Andrzej Hadacz czyli największa ....a z pod krzyża, która była twarzą tamtego wydarzenia, twarzą bronioną przez PiS. Wtedy Andrzej był spoko. Teraz układ się zmienił, Andrzej gra swoją rolę i PiS gra swoją rolę, to i wyborcy PiSu / agenci PO tez odgrywają jakąś rolę. Różnica między pisowcami a normalnymi ludźmi jest taka, że tu - na normalnej prawicy - się myśli a nie akceptuje wszystko jak leming. W przeciwieństwie do was, pajaców, którzy kilka lat panu Andrzejowi by obciągnęli bo był "wasz", każdy normalny człowiek leje ciepłym moczem na tego pomyleńca.
No ale Smuga pisze, że ktoś tu ma problem ;/
Macie mózgi przemielone i gówno między uszami.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Smuga
Senior Member

Stary 03.05.2015, 18:25
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Smuga:

Kolejny "PiSowski" pies, który coś sobie ubzdurał. Wrzuca film z jakimiś dwiema osobami chorymi psychicznie po czym mówi, że "prawicowcy" (w cudzysłowie bo jakby inaczej, trzeba podkreślić pogardę do wszystkiego co nie prawdziwie prawicowe).
Żeby było śmieszniej na filmiku jest Andrzej Hadacz czyli największa ....a z pod krzyża, która była twarzą tamtego wydarzenia, twarzą bronioną przez PiS. Wtedy Andrzej był spoko. Teraz układ się zmienił, Andrzej gra swoją rolę i PiS gra swoją rolę, to i wyborcy PiSu / agenci PO tez odgrywają jakąś rolę. Różnica między pisowcami a normalnymi ludźmi jest taka, że tu - na normalnej prawicy - się myśli a nie akceptuje wszystko jak leming. W przeciwieństwie do was, pajaców, którzy kilka lat panu Andrzejowi by obciągnęli bo był "wasz", każdy normalny człowiek leje ciepłym moczem na tego pomyleńca.
No ale Smuga pisze, że ktoś tu ma problem ;/
Macie mózgi przemielone i gówno między uszami.
Człowieku Ty naprawdę straciłeś kontakt z rzeczywistością. Jeden z tych jak ich raczyłeś określić „chorych psychicznie” w promieniach hiszpańskiego słoneczka ściskał się i wymieniał uścisk dłoni z takimi osobnikami jak Winnicki, czy Zawisza. Mało tego, jak już pisałem Korwin-Mikke wpuścił przyjaciela Sendeckiego na swoje listy wyborcze w wyborach samorządowych. Zamiast w jakiś sposób odnieść się do tych faktów Ty wolisz rozmyć temat i niczym Niesiołowski wyskakujesz z hasłem „PiS”. Żeby, to jeszcze było w miarę kulturalnie, ale nie wolisz wyzywać ludzi od „psów”, „pajaców”, itp. A z tym myśleniem pojechałeś po bandzie. Czyżby jakaś zazdrość? Obserwując ostatnie Twoje posty dochodzę do wniosku, że chyba tak. Zestawienie słów „Jaroo” i „myślenie” w ostatnim czasie tworzy piękny oksymoron.
Ostatnio edytowane przez Smuga : 03.05.2015 o godz. 18:27.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 03.05.2015, 18:03
Czyli do kogo był przekaz w tym filmiku z Andrzejkiem? Bo to jest lepsze niż Monthy Pyton

Andrzejek krewki obrońca krzyża teraz przejrzał na oczy i popiera tego przed, którym bronił krzyża. A najlepsze, że to ma świadczyć o jego wiarygodności.

A cecha wspólna? Wszyscy w co drugim zdaniu muszą wspomnieć jaki to PiS jest straszny i krwiożerczy. Oj trzęsą portkami, aż chyba za bardzo. No ale skoro mają taki poziom argumentacji to trudno im się dziwić. Zaraz zaraz przecież to nie był żaden POwiec, co klakier gajowego robi u "tuzów polskiej prawicy"? Czyżby dmuchali w ten sam gwizdek?

Zaczyna się wyjaśniać dlaczego dla takiego Jaroo1, wielkie g... kolejne pięć lat pod żyrandolem to żaden problem i dlaczego nagle dostał takiego amoku... Chłopaki zwyczajnie grają do jednej bramki z gajowym i resztą bandy nocnej zmiany. Dlaczego prawicowcu uważasz, że Andrzejek był "nasz"? I nasz to znaczy czyj? Kto postawił krzyż na Krakowskim Przedmieściu? Dlaczego stał tam trzy miesiące i nie było problemu, aż nagle problem się pojawił wraz z zaprzysiężeniem gajowego. Zawadzał, bo krzyż złu zawsze zawadza i wtedy zło się manifestuje, ale kto by pomyślał ze ktoś może sikać do płonących zniczy, a tak przecież było. Żeby to zakrzyczeć potrzebny był drący japę Andrzejek ze swoim milutkim spojrzeniem i kamera tvn. Więc skończ bredzić kolego Jaroo1 bo zaczynasz być tak przekonujący jak Andrzejek na wrzuconym filmiku
Ostatnio edytowane przez Drozd : 03.05.2015 o godz. 18:31.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 03.05.2015, 18:06
Jaroo1 ,
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 03.05.2015 o godz. 18:09.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 03.05.2015, 18:09
Cytat:
Zaczyna się wyjaśniać dlaczego dla takiego Jaroo1 wielkie g... kolejne pięć lat pod żyrandolem to żaden problem i dlaczego nagle dostał takiego amoku...
Ja napisałem, że nie będę glosował ani na wielkie ani na małe gówno, ponieważ Polska zasługuje na coś więcej.

Cytat:
co klakier gajowego robi u "tuzów polskiej prawicy"?
U jakich tuzów polskie prawicy? Co ty .......isz manipulancie?

I mam prośbę. Skoro się nie chcesz spotkać, tylko w głowie ci trolling internetowy to się od....... od mojej osoby i nie odpowiadaj na moje posty. Jesteś jebanym bytem internetowym, który ma za zadanie siać zamęt tak samo jak Andrzejek.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 03.05.2015, 18:55
Ja napisałem, że nie będę glosował ani na wielkie ani na małe gówno, ponieważ Polska zasługuje na coś więcej.

U jakich tuzów polskie prawicy? Co ty .......isz manipulancie?

I mam prośbę. Skoro się nie chcesz spotkać, tylko w głowie ci trolling internetowy to się od....... od mojej osoby i nie odpowiadaj na moje posty. Jesteś jebanym bytem internetowym, który ma za zadanie siać zamęt tak samo jak Andrzejek.
Tak tak, ty nie będziesz, bo Polska zasługuje, a w efekcie pod żyrandolem wielkie g.... . Taki właśnie jesteś.

Napisał ci Smuga jakich, tych którym PiS przeszkadza bardziej niż PO.

Trzeba było nie bluzgać na mnie w co drugim zdaniu to bym w życiu na ciebie uwagi nie zwrócił, a teraz już za późno. Jak będziesz bredził w stylu "wasz Andrzejek" to się spodziewaj reprymendy.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 03.05.2015, 18:29
O khurwa ściskał sobie ręce z Winnickim I Mikke, o ho ho - tak samo jak Kaczyński z Millerem sobie ściskali te ręce? Albo PiS z Żydami dając im polskie pieniądze?
Mogą sobie ściskać ręce z samym Św Janem Pawłem II ale dla tych "prawiców" z forum, jak to określiłeś, dalej będą jebanymi parówami. W przeciwieństwie do Andrzeja, który swego czasu był dla ciebie bożkiem, lub do Millera, który się zrobił spoko jak było trzeba. Pieprzeni hipokryci i kłamcy.
drozd:
Odpowiedz cytując
Smuga
Senior Member

Stary 03.05.2015, 18:37
W przeciwieństwie do Andrzeja, który swego czasu był dla ciebie bożkiem, lub do Millera, który się zrobił spoko jak było trzeba.
Albo sprostujesz, to kłamstwo albo poproś moderatorów o bana. Znajdź moją wypowiedź, w której kiedykolwiek napisałem, chociaż jedno słowo o Hadaczu.

Cytat:
Delegacja Ruchu Narodowego uczestniczyła w dniach 26 - 27 lipca w XVIII walnym zgromadzeniu Unii Stowarzyszeń i Organizacji Polskich Ameryki Łacińskiej. W skład delegacji weszły następujące osoby - kierująca Sekcją Kobiet Ruchu Narodowego Anna Holocher oraz członkowie Rady Decyzyjnej Ruchu Narodowego: Przemysław Holocher (honorowy prezes Obozu Narodowo-Radykalnego), Witold Tumanowicz (prezes Stowarzyszenia "Marsz Niepodległości"), Robert Winnicki (honorowy prezes Młodzieży Wszechpolskiej) i Artur Zawisza (wiceprezes Zarządu Głównego Związku Żołnierzy Narodowych Sił Zbrojnych). Podczas tej poprzedzającej części na wniosek prezesa Jana Kobylańskiego przyjęto rezolucję końcową, w ramach której znalazł się bardzo ważny punkt w brzmieniu: "USOPAŁ uważa za celowe utworzenie reprezentacji politycznej narodowej młodzieży polskiej, która powinna wziąć sprawy Ojczyzny w swoje ręce, by zapewnić Jej pomyślny rozwój na miarę tysiącletnich wartości narodowych i katolickich. Zebrani wyrażają sprzeciw zapowiedzią tłumienia młodzieżowego ruchu narodowego, pod pretekstem wojny z faszyzmem." Delegacja Ruchu Narodowego była więc oczekiwanym i mile widzianym gościem, z którym wiązane są duże nadzieje. Zawdzięczać to można zarówno własnym wysiłkom organizacyjnym z Marszem Niepodległości na czele, jak i wysokiej osobistej pozycji dwóch członków grupy doradców Ruchu Narodowego, którzy uprzednio uczestniczyli w pracach USOPAŁ, czyli prof. Ryszardowi Benderowi i red. Stanisławowi Michalkiewiczowi, i obecnie wnioskowali o udział delegacji Ruchu Narodowego w walnym zgromadzeniu. Wizualnym przejawem znaczenia delegacji Ruchu Narodowego był fakt zasiadania Roberta Winnickiego przy stole prezydialnym wraz z prezesem Janem Kobylańskim oraz reprezentantami kluczowych środowisk zaproszonych na walne zgromadzenie. Prowadzący obrady prezes Jan Kobylański zachęcał Ruch Narodowy do wzmożonej aktywności społecznej oraz rozważenia uczestnictwa w kolejnych zbliżających się wyborach (europejskich, parlamentarnych, samorządowych). W odpowiedzi na te zachęty Przemysław Holocher mówił: "następuje przebudzenie. Powolne, mozolne, ale napawa nadzieją. Marsz Niepodległości rozpalił dziesiątki tysięcy polskich serc. Wdarł się, trochę przemocą, do polskich domów i głosił: Polacy, jesteście u siebie, nie dajcie się manipulować. Ale dziesiątki tysięcy polskich serc to jeszcze za mało, to wielki krok milowy, ale musimy iść dalej. Dlatego Ruch Narodowy przystąpił do rozbudowy tego, co na zawsze miało być stracone i obiecuję, że dołożymy wszelkich starań, aby zrealizować nasz cel, który jest również celem wielu Polaków". Podczas osobistego spotkania z prezesem Kobylańskim delegacja Ruchu Narodowego dokładniej omówiła perspektywy rozwoju sytuacji w Polsce oraz możliwości współpracy pomiędzy krajem a emigracją. Delegacja Ruchu Narodowego zapewniła prezesa Jana Kobylańskiego o szacunku żywionym wobec niego oraz stałej intencji obrony jego dobrego imienia przed atakami kosmopolitycznego estabilishmentu usytuowanego w warszawskim Ministerstwie Spraw Zagranicznych.
Ostatnio edytowane przez Smuga : 03.05.2015 o godz. 19:03.
Odpowiedz cytując
Padre1906
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 03.05.2015, 18:41
Jakiś Ty groźny
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 03.05.2015, 19:00
Smuga, a po co mam szukać? Przecież wiadomo, że jak wódz powiedział, że Hadacz spoko to każdy leming przytakiwał. Czuby popierały czuba a teraz myślą, że normalni ludzie będą popierali czubów bo ręce podali Winnickiemu, Mikke czy uj wie co. Nie osądzajcie wszystkich swoją miarą.
Jakoś nie pamiętam żeby PiS lub jego wyborcy sie odcinali od największych czubów z pod krzyża, od tych krzykaczy pokroju Hadacza.

PS A co Ty mi tu wkleiłeś o tym RN i Kobylańskim? Kolejny jakiś super ekstra dowód na coś? Tylko przeczytałem i nie rozumiem co tam takiego tajemniczego.

Drogi drozdzie, reprymendy możesz udzielać swojemu chłopakowi a nie mi
Nie chcę mi się już z podejrzanym, śmierdzącym trollem dyskutować więc ignoruję cię agencie po-wski / pożyteczny idioto pisowski, jednym słowem, debilu. Żegnaj.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 03.05.2015 o godz. 19:02.
drozd:
Odpowiedz cytując
Smuga
Senior Member

Stary 03.05.2015, 20:31
PS A co Ty mi tu wkleiłeś o tym RN i Kobylańskim? Kolejny jakiś super ekstra dowód na coś? Tylko przeczytałem i nie rozumiem co tam takiego tajemniczego.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 03.05.2015, 19:16
Dla prawicowca Jaroo1 największe czuby spod krzyża to nie ci którzy sikali do zniczy, nie ci którzy przepychali siedemdziesięcioletnie babcie. Dla niego czuby to ci którzy nie chcieli żeby krzyż z tego miejsca zniknął. Czy jest sens cokolwiek komentować?
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Smuga
Senior Member

Stary 03.05.2015, 19:29
Prezydentem będzie albo Bronisław Komorowski albo Andrzej Duda. Proste?
Odpowiedz cytując
Padre1906
Senior Member

Stary 03.05.2015, 19:59
Ten tekst przekonał mnie aby zagłosować już w pierwszej turze na Dude.
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 03.05.2015, 20:09
Padre1906 napisał(a):Wyświetl post
Ten tekst przekonał mnie aby zagłosować już w pierwszej turze na Dude.
nie widzę w Twoim stwierdzeniu ironii , jeżeli to bez ironii to z ciekawości napisz dlaczego ?
Odpowiedz cytując
Padre1906
Senior Member

Stary 03.05.2015, 20:13
To był własnie pokaz poziomu ironii prezentowanego tu już nie raz.
Kerim zostaje przy swoim o czym już rozmawialiśmy kilkukrotnie.
Do czasu aż nie przyszedł tu smuga i drozd mimo nerwów i ogromnej różnicy zdań dało się wymienić uwagi. Niestety, do czasu...
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 03.05.2015, 20:19
Padre1906 napisał(a):Wyświetl post
To był własnie pokaz poziomu ironii prezentowanego tu już nie raz.
Kerim zostaje przy swoim o czym już rozmawialiśmy kilkukrotnie.
Do czasu aż nie przyszedł tu smuga i drozd mimo nerwów i ogromnej różnicy zdań dało się wymienić uwagi. Niestety, do czasu...

no to mnie wkręciłeś , nie jestem adwokatem Smugi czy Drozda ale przyznasz że ich poziom dyskusji nie odbiega od normy w przeciwieństwie do ostatnich "występów" użytkownika Jaroo1 , napisz merytorycznie co Ci przeszkadza bo nie rozumiem do końca Twojego stanowiska
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 03.05.2015, 20:49
Może rzeczywiście coś ze mną nie tak, ponieważ dalej nie rozumiem Smuga o co ci chodzi. Co na tym filmiku masz takiego kontrowersyjnego?
drozd:
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 03.05.2015, 20:53
ciekawy sondaż , wygląda na bardziej wiarygodny niż te podawane pzez reżimowe sondażownie

http://pressmix.eu/2015/05/02/pilne-...nowszy-sondaz/
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 03.05.2015 o godz. 21:07.
Odpowiedz cytując
Smuga
Senior Member

Stary 03.05.2015, 20:55
Sendecki jest stałym bywalcem bankietów organizowanych przez Kobylańskiego, który po cichu wspiera finansowo Ruch Narodowy. Teraz już rozumiesz? Jeżeli nie, to nie mam w zanadrzu żadnego pomysłu jak Ci, to wytłumaczyć.

Ostatnio edytowane przez Smuga : 03.05.2015 o godz. 21:03.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 03.05.2015, 21:09
No i co w związku z tym? To, że jakiś dziadek (Kobylański) ma kolegę chorego psychicznie (Sendecki), który ma kolege chorego psychicznie (Hadacz) i ten dziadek ma jakies powiązania z RN a oni siłą rzeczy gdzieś tam, kiedyś tam spotkali się z tym całym Sendeckim to? Gdzie tu jest ten problem?
To mnie najbardziej rozbraja. Szukanie chuja do dupy wszędzie a u siebie wybielanie tego, że się pieniądze oddaje Żydom, że się jeździ na obrady Knesetu, lata w żydowskich jarmułkach, ze sie z Millerami bije pionę a Oleksego nazywa "lewicowym politykiem starszego pokolenia". Żałosne. Idź teraz kolejna aferę wysmaż bo jakiś no name Sendecki chodzil do szkoły z matką Tumanowicza czy .... wie co. PiSowska patologia.
drozd:
Odpowiedz cytując
Smuga
Senior Member

Stary 03.05.2015, 21:18
No i co w związku z tym? To, że jakiś dziadek (Kobylański) ma kolegę chorego psychicznie (Sendecki), który ma kolege chorego psychicznie (Hadacz) i ten dziadek ma jakies powiązania z RN a oni siłą rzeczy gdzieś tam, kiedyś tam spotkali się z tym całym Sendeckim to? Gdzie tu jest ten problem?
To mnie najbardziej rozbraja. Szukanie chuja do dupy wszędzie a u siebie wybielanie tego, że się pieniądze oddaje Żydom, że się jeździ na obrady Knesetu, lata w żydowskich jarmułkach, ze sie z Millerami bije pionę a Oleksego nazywa "lewicowym politykiem starszego pokolenia". Żałosne. Idź teraz kolejna aferę wysmaż bo jakiś no name Sendecki chodzil do szkoły z matką Tumanowicza czy .... wie co. PiSowska patologia.

Cytat:
09 kwietnia 2015 - to dzisiaj, a nie jutro jest dokładnie rocznica kiedy prezydenta zamordowali w pałacu prezydenckim - taka teza, o tym że to nie był zamach ani katastrofa, lecz wyrok stawiana jest przez środowisko portalu www.zamach.eu. Funkcjonariusze Służb Polskich mieli działać rozwścieczeni tym, że budżet WSI zamiast być rozdysponowanym między Polaków - został przez Prezydenta RP Lecha Kaczyńskiego przelany do Izraela. Ostrożne szacunki tego budżetu to około 300 mld dolarów.
Bystry obserwator polityki polskiej, obrońca Krzyża i celebryta Andrzej Hadacz był świadkiem jak dyplomatyczne służby niemieckie kilkadziesiąt minut po oficjalnym ogłoszeniu przez media rzekomej godziny katastrofy inicjują stawianie zniczy i kwiatów pod pałacem prezydenckim przy Krakowskim Przedmieściu w Warszawie. Ten wątek nie został podniesiony do tej pory - poza TELEWIZJĄ NARODOWĄ.
Obecnie trwa kampania prezydencka i się epatuje Polaków Jürgenem Rothem,niemieckim lewackim dziennikarzem, który po pięciu latach porusza pewne wątki zabójstwa Lecha Kaczyńskiego. Posiłkuje się materiałami Służb Niemieckich na temat zamachu smoleńskiego. Ciekawe, że żaden z dziennikarzy nie zadał pytania - co robiły te Służby pod pałacem prezydenckim? Dlaczego nie powiedziały, nie ostrzegły, chociaż o wszystkim wiedziały?
Masakra.
Ostatnio edytowane przez Smuga : 03.05.2015 o godz. 21:30.
Odpowiedz cytując
Bronowianin
Banita

Od: 07.2006

Stary 03.05.2015, 21:22
się pieniądze oddaje Żydom, że się jeździ na obrady Knesetu, lata w żydowskich jarmułkach
Jaroo1 ksenofobie zrozum, że te pieniądze się po prostu Żydom należą. Podobnie jak należało zbudować Muzeum Historii Żydów Polskich, gdyż historia Polski to w dużej mierze historia Żydów - Polska jest ich ojczyzną. Nie można być polskim patriotą nie kochając Żydów.

Choroba psychiczna Korwin-Mikkego drastycznie się nasila. Tym razem prorosyjski zwolennik totalitaryzmu chce odebrać znacznej części obywateli prawo wyborcze, m. in. chce pozbawić głosu urzędników i osoby pobierające zasiłki!!! Wariat w akcji: http://fakty.interia.pl/raporty/rapo...la,nId,1727331
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów