The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.10.2010, 19:41
co kieruje trenerem ze wpuszcza emeryta Żurawskiego w takim momencie? lepiej juz wpuscic jakiegos młodego..
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
Wisielak
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 31.10.2010, 19:42
Wiecie coś więcej o Cleberze i Małym ?
" Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą "
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 31.10.2010, 19:44
Cytat:
Co do ocen "karheropa"- Sobol tylko 2?! Dziennikarzem to ty byś nie mógł być. . .
A czym zapracował na wyższą ocenę?
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 31.10.2010, 19:44
Choćby Lech mial bilans w lidze 0 zwycięstw 0 remisów i 14 porażek i przyjdzie mecz z Wisła to przynajmniej zremisują, to samo obecnie tyczy się Cracovii i Legii, a dlaczego tak jest Bo piłkarze Wisły są mentalnymi cip*mi, bo zawsze za wytłumaczenie znajdą sobię że rywal był bardziej zmobilizowani. Czemu na przedostatnią drużynę ligi wychodzimi z nastawieniem jak na Barcelonę? Czemu trener wiedząc że naszaobrona to kpina opiera grę właśnie na obronie? Czemu znów przeżywam upokorzenie? Pytania można mnożyć i odpowiedzi na nie i tak nie dostanę. Nie widzę tu jednego winnego, jednego kozła ofiarnego. W sumie nei wiem nawet kogo winić, czy Małeckiego co nei wie co to gra zespołowa czy Boukhariego co w ogóle nie wie co to gra, czy trenera...Ogólnie znów nas upokorzono i znów tzeba myśleć pozytywnie nie mając ku temu żadnych przesłanek....
Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 31.10.2010, 19:49
rafal777 napisał(a):Wyświetl post
Choćby Lech mial bilans w lidze 0 zwycięstw 0 remisów i 14 porażek i przyjdzie mecz z Wisła to przynajmniej zremisują, to samo obecnie tyczy się Cracovii i Legii, a dlaczego tak jest Bo piłkarze Wisły są mentalnymi cip*mi, bo zawsze za wytłumaczenie znajdą sobię że rywal był bardziej zmobilizowani. Czemu na przedostatnią drużynę ligi wychodzimi z nastawieniem jak na Barcelonę? Czemu trener wiedząc że naszaobrona to kpina opiera grę właśnie na obronie? Czemu znów przeżywam upokorzenie? Pytania można mnożyć i odpowiedzi na nie i tak nie dostanę. Nie widzę tu jednego winnego, jednego kozła ofiarnego. W sumie nei wiem nawet kogo winić, czy Małeckiego co nei wie co to gra zespołowa czy Boukhariego co w ogóle nie wie co to gra, czy trenera...Ogólnie znów nas upokorzono i znów tzeba myśleć pozytywnie nie mając ku temu żadnych przesłanek....
Dokładnie tak jak napisal kolega ..............
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
Wisielak
Senior Member

Stary 31.10.2010, 19:46
Czas na zmiany !
W meczu z pejsami proponuje taki skład . Jak ryzykować to ryzykować !

Pawełek - Cikos-Chavez-Nalepa-Pio.Brożek-Kirm-Chrapek-Guła-Sobol-Rios-Brożek
Odpowiedz cytując
Bialix
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 31.10.2010, 19:47
medyk, miał wybór między Riosem a Żurawskim. Żurawski szarpnął i wbił gola z Widzewem, to wpuścił jego. Oprócz tej dwójki miał na ławce bramkarza i dwóch obrońców, bo wcześniej wszedł Brożek (po co nie wiem) i Garguła (cień gracza z meczu z Lechią).

A Wisła miała przebłyski. Bardzo fajne było uderzenie z wolnego Małeckiego, jakby ichni bramkarz był wysunięty, wpadłoby za kołnierz. Też nie było złe uderzenie Cikosza. Pomysł niezły ale dupa.

Boli jednak to, że jedyny celny strzał z 1. połowy należał do Kebabowego i był on całkowicie niegroźny :(
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 31.10.2010, 19:47
Ostatni sezon dobry w naszym wykonaniu to sezon 08/09, a tak naprawdę 07/08, bo w 08/09 ponieśliśmy porażkę ze słabiutką Levadią coś po tych sezonach stało się z naszą drużyną być może dla tego, że odeszli bardzo ważni zawodnicy, który bardzo dużo znaczyli dla tego zespołu, a ci którzy przed kilkoma sezonami tak nas zachwycali swoją grą stracili formę. Zieńczuk, Baszczyński, Głowacki, Marcelo pozbywając się ich tak naprawdę strzeliliśmy sobie w kolano każdy sobie zdaje sprawę jak wiele znaczyli oni dla naszego zespołu. Ściągnęliśmy jakieś zagraniczne gówno i efekty widać. Podobały mi się słowa Andrzeja Iwana, legendy Wisły - "W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!" Nasi zawodnicy nie są zajebiści techniczni, ale to przynajmniej można w części nadrobić walecznością, nieustępliwością na boisku takiego zawodnika przypominał mi zawsze Baszczyński czy Sobolewski. Ja chcę w Wiśle piłkarzy z jajami, a nie cipy!
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 31.10.2010, 19:48
Zamazac ten mecz mogą tylko wygrana z Cracovia i Legią. A tak wogóle to Śląsk i ZL do boju jeszcze Amiczka sie przytnie.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 31.10.2010 o godz. 19:54.
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując
sovinho_02
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 31.10.2010, 19:48
Ja bym z tymi zmianami poszedł dalej...
Kurto - Burliga - Chavez-Nalepa-Piotr Brożek - Rado,Wilk,Chrapek,Garguła - Rios, Brożek
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

....a mać.
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
Fugiel
Senior Member

Od: 12.2002

Coz tu powiedziec ...

Dla mnie najlepszy Chavez , najgorszy Dragan P, który był niemiłosiernie objezdzany przez Peszke :/
Odpowiedz cytując
Wisielak
Senior Member

Stary 31.10.2010, 19:51
fugiel napisał(a):Wyświetl post
Coz tu powiedziec ...

Dla mnie najlepszy Chavez , najgorszy Dragan P, który był niemiłosiernie objezdzany przez Peszke :/

A dziwisz się ?
To jest ofensywny zawodnik !
Maaskant widzi w nim obrońce , ale on nim nie jest . Ma dużo problemów z zachowaniem się w obronie i to widać
Odpowiedz cytując
glutusmaximus
Member

Od: 02.2006

Chavez grał lepiej niż ostatnio ale nadal źle się przesuwa, łamie linie spalonego itd. Niestety Palić strasznie był ogrywany a Cikos notorycznie schodzi do środka obrony i zostawia dziurę
Odpowiedz cytując
zuko1234
Senior Member

Od: 01.2008

W ogóle wystawmy Młodą drożynę...
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

A trenera potrzebujemy takiego, który wstrząśnie tymi piłkarzami, zmusi ich do zapier*alania, walki o każdą piłkę. Nie znam Maaskanta, ale on musi zrobić coś z tymi paralitykami.
Odpowiedz cytując
Lewy'88
Senior Member

Od: 11.2009

Chaves to ....a grał na mistrzostwach świata ale w ściąganiu bananów z drzew, gość w ogóle nie wie co się dzieje, wielka luka na środku. Cikos też słaby niesamowicie, Boukhari tak samo. powinniśmy grać Polakami, jak kolega wyżej gdzieś napisał.
"Każdy ma w życiu swoje Westerplatte"
Odpowiedz cytując
Kosa93
Senior Member

Od: 07.2008

I tak gramy piach i tak :/ Tu jakieś torando jest potrzebne by coś w końcu ruszyło. Teraz najważniejsze derby, jeśli je nie daj Boże przegramy to nie widze przyszłości niektórych grajków i trenera..
Odpowiedz cytując
Bialix
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 31.10.2010, 19:52
PANDEM0NIUM, nie kracz proszę bo aż strach pomyśleć.
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 31.10.2010, 19:52
Niektórzy to chyba kibicują Wiśle od przedwczoraj. Weżcie sobie włóżcie głowy pod zimny prysznic.

Pierwsze to forum powinno "huczeć" od współczucia i zaniepokojenia zdrowiem Clebera. Reszta do czasu wyjaśnienia jego sytuacji nie powinna mieć żadnego znaczenia.

Co do meczu, zawsze tam mieliśmy problemy. Teraz Lech ma po prostu lepszą drużynę i tyle. Zawdzięczamy to Basałajowi i polityce Cupiała.

Na ocenę piłkarzy i trenera przyjdzie czas poźniej.
Odpowiedz cytując
asmistrz
Member

Stary 31.10.2010, 19:55
Cóż... Kompromitacja i tyle :/ Na następny mecz trzeba dać większość składu chłopaków z ME, którym chce się grać! Nawet nie będzie o co mieć pretensji, a i tak większej błazenady być nie może...
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 31.10.2010, 19:56
Wiem że może wam sie wydawać to głupie ale zostawcie basałaja , on wkońcu przedzej czy pozniej sprawi ze bedziemy miec lepszych piłkarzy. Inaczej wrócimy do Wilczka albo innego tego typu wynalazku.
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując
Jigsaw
Member

Od: 04.2007

Stary 31.10.2010, 19:56
Brawo Chavez za dzisiejszy mecz. Wiele bardzo dobrych, pewnych interwencji, ręce same mi się składały do oklasków.

Niezmiernie podoba mi się gra Wilka w destrukcji, o to wlasnie chodzi!

Boukhari? Na początku jego pobytu u nas go broniłem, teraz gra taki piach że... ehh

Cleberowi życzę dużo zdrowia, mam nadzieję że okaże się że to nic poważnego..
(denerwujące były z deka gwizdy kiedy Cleber leżał, karetka wjeżdżała na boisko :/)
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 31.10.2010, 19:58
UWAGA: ważny komunikat. Na razie tylko usuwałem idiotyczne posty, wiedząc że emocje wygrywają z rozsądkiem. Za chwilę jednak zaczną się bezpłatne urlopy.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
mariutto
Member

Od: 08.2009

Stary 31.10.2010, 20:02
Poznań się skompromitował z organizacją!
Odpowiedz cytując
Wisielak
Senior Member

Stary 31.10.2010, 20:03
I teraz są 2 opcje (wg.mnie) Bossa

Pierwsza to : Patrząc na wyniki wkur** się w pozytywny sposób i wyłozy kase porządną lub W....i się w negatywny sposób i sprzeda klub nei widząc szans na zarobienie pieniędzy...
Odpowiedz cytując
moce
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 31.10.2010, 20:05
Wisielak napisał(a):Wyświetl post

Pierwsza to : Patrząc na wyniki wkur** się w pozytywny sposób i wyłozy kase porządną lub W....i się w negatywny sposób i sprzeda klub nei widząc szans na zarobienie pieniędzy...
Taaa... Cupial inwestuje od tylu lat kase z mysla ze w koncu sie odkuje
"W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi"

Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 31.10.2010, 21:24
moce napisał(a):Wyświetl post
Taaa... Cupial inwestuje od tylu lat kase z mysla ze w koncu sie odkuje
Cupiał jest jak ja w bukmacherze Potrafi przejebać kase na prostych meczach i się niepotrzebnie przypala na szybką wygraną ;] Tutaj trzeba odpowiedniego zarządzania, konsekwencji. W Wiśle powinno znaleźć się miejsce dla takich panów jak Lubański czy chociażby Koźmiński i już wtedy wydaje mi się że lepiej by to wyglądało. A po tym meczu jestem pewny jednego. Mistrzem nie będziemy z taką grą, mistrzem może być Legia, Lech ale nie my ;] Jesteśmy w gorszej sytuacji niż Lech niestety, bo on ma mecz zaległy ale będzie teraz na fali i może wszystko wygrać a u nas jest po prostu nieobliczalność, zero piłek do Brozia. Odnośnie Kirma to po raz kolejny dochodzę do wniosku, że ten jego poziom to co najwyżej średniak ligi polskiej. W meczu z Lechią, Arką to może on coś zagra ale w meczu z lepszym przeciwnikiem nie ma atutów do gry 1 vs 1, Małecki podobnie ;]
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
Odpowiedz cytując
Donson
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 31.10.2010, 20:06
Wisielak napisał(a):Wyświetl post

Zrozumcie - Cupiał nie dokłada już do Wisły.Od dawna!!!!
Chcecie zakupów to będziemy musieli je sfinansować.
JESTEM LAMUSEM
Odpowiedz cytując
NHwiernyTS
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 31.10.2010, 20:15
Donson napisał(a):Wyświetl post
Zrozumcie - Cupiał nie dokłada już do Wisły.Od dawna!!!!
Chcecie zakupów to będziemy musieli je sfinansować.
Dokładnie w 100% się z tym zgadzam i coś czuję, że nadejdzie taki czas, że zabierze zabawki i zamknie interes.

Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga!

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów