|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
co kieruje trenerem ze wpuszcza emeryta Żurawskiego w takim momencie? lepiej juz wpuscic jakiegos młodego..
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Wiecie coś więcej o Cleberze i Małym ?
![]()
" Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Choćby Lech mial bilans w lidze 0 zwycięstw 0 remisów i 14 porażek i przyjdzie mecz z Wisła to przynajmniej zremisują, to samo obecnie tyczy się Cracovii i Legii, a dlaczego tak jest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czas na zmiany !
W meczu z pejsami proponuje taki skład . Jak ryzykować to ryzykować ! Pawełek - Cikos-Chavez-Nalepa-Pio.Brożek-Kirm-Chrapek-Guła-Sobol-Rios-Brożek ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
medyk, miał wybór między Riosem a Żurawskim. Żurawski szarpnął i wbił gola z Widzewem, to wpuścił jego. Oprócz tej dwójki miał na ławce bramkarza i dwóch obrońców, bo wcześniej wszedł Brożek (po co nie wiem) i Garguła (cień gracza z meczu z Lechią).
A Wisła miała przebłyski. Bardzo fajne było uderzenie z wolnego Małeckiego, jakby ichni bramkarz był wysunięty, wpadłoby za kołnierz. Też nie było złe uderzenie Cikosza. Pomysł niezły ale dupa. Boli jednak to, że jedyny celny strzał z 1. połowy należał do Kebabowego i był on całkowicie niegroźny :( |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ostatni sezon dobry w naszym wykonaniu to sezon 08/09, a tak naprawdę 07/08, bo w 08/09 ponieśliśmy porażkę ze słabiutką Levadią coś po tych sezonach stało się z naszą drużyną być może dla tego, że odeszli bardzo ważni zawodnicy, który bardzo dużo znaczyli dla tego zespołu, a ci którzy przed kilkoma sezonami tak nas zachwycali swoją grą stracili formę. Zieńczuk, Baszczyński, Głowacki, Marcelo pozbywając się ich tak naprawdę strzeliliśmy sobie w kolano każdy sobie zdaje sprawę jak wiele znaczyli oni dla naszego zespołu. Ściągnęliśmy jakieś zagraniczne gówno i efekty widać. Podobały mi się słowa Andrzeja Iwana, legendy Wisły - "W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!" Nasi zawodnicy nie są zajebiści techniczni, ale to przynajmniej można w części nadrobić walecznością, nieustępliwością na boisku takiego zawodnika przypominał mi zawsze Baszczyński czy Sobolewski. Ja chcę w Wiśle piłkarzy z jajami, a nie cipy!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Zamazac ten mecz mogą tylko wygrana z Cracovia i Legią. A tak wogóle to Śląsk i ZL do boju jeszcze Amiczka sie przytnie.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 31.10.2010 o godz. 19:54.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Ja bym z tymi zmianami poszedł dalej...
Kurto - Burliga - Chavez-Nalepa-Piotr Brożek - Rado,Wilk,Chrapek,Garguła - Rios, Brożek |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
....a mać.
![]() ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Coz tu powiedziec ...
Dla mnie najlepszy Chavez , najgorszy Dragan P, który był niemiłosiernie objezdzany przez Peszke :/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A dziwisz się ? To jest ofensywny zawodnik ! Maaskant widzi w nim obrońce , ale on nim nie jest . Ma dużo problemów z zachowaniem się w obronie i to widać ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Chavez grał lepiej niż ostatnio ale nadal źle się przesuwa, łamie linie spalonego itd. Niestety Palić strasznie był ogrywany a Cikos notorycznie schodzi do środka obrony i zostawia dziurę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
W ogóle wystawmy Młodą drożynę...
![]() WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A trenera potrzebujemy takiego, który wstrząśnie tymi piłkarzami, zmusi ich do zapier*alania, walki o każdą piłkę. Nie znam Maaskanta, ale on musi zrobić coś z tymi paralitykami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Chaves to ....a grał na mistrzostwach świata ale w ściąganiu bananów z drzew, gość w ogóle nie wie co się dzieje, wielka luka na środku. Cikos też słaby niesamowicie, Boukhari tak samo. powinniśmy grać Polakami, jak kolega wyżej gdzieś napisał.
![]()
"Każdy ma w życiu swoje Westerplatte"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
I tak gramy piach i tak :/ Tu jakieś torando jest potrzebne by coś w końcu ruszyło. Teraz najważniejsze derby, jeśli je nie daj Boże przegramy to nie widze przyszłości niektórych grajków i trenera..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
PANDEM0NIUM, nie kracz proszę bo aż strach pomyśleć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Niektórzy to chyba kibicują Wiśle od przedwczoraj. Weżcie sobie włóżcie głowy pod zimny prysznic.
Pierwsze to forum powinno "huczeć" od współczucia i zaniepokojenia zdrowiem Clebera. Reszta do czasu wyjaśnienia jego sytuacji nie powinna mieć żadnego znaczenia. Co do meczu, zawsze tam mieliśmy problemy. Teraz Lech ma po prostu lepszą drużynę i tyle. Zawdzięczamy to Basałajowi i polityce Cupiała. Na ocenę piłkarzy i trenera przyjdzie czas poźniej. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Cóż... Kompromitacja i tyle :/ Na następny mecz trzeba dać większość składu chłopaków z ME, którym chce się grać! Nawet nie będzie o co mieć pretensji, a i tak większej błazenady być nie może...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Wiem że może wam sie wydawać to głupie ale zostawcie basałaja , on wkońcu przedzej czy pozniej sprawi ze bedziemy miec lepszych piłkarzy. Inaczej wrócimy do Wilczka albo innego tego typu wynalazku.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Brawo Chavez za dzisiejszy mecz. Wiele bardzo dobrych, pewnych interwencji, ręce same mi się składały do oklasków.
Niezmiernie podoba mi się gra Wilka w destrukcji, o to wlasnie chodzi! Boukhari? Na początku jego pobytu u nas go broniłem, teraz gra taki piach że... ehh Cleberowi życzę dużo zdrowia, mam nadzieję że okaże się że to nic poważnego.. (denerwujące były z deka gwizdy kiedy Cleber leżał, karetka wjeżdżała na boisko :/) |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
UWAGA: ważny komunikat. Na razie tylko usuwałem idiotyczne posty, wiedząc że emocje wygrywają z rozsądkiem. Za chwilę jednak zaczną się bezpłatne urlopy.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Poznań się skompromitował z organizacją!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I teraz są 2 opcje (wg.mnie) Bossa
Pierwsza to : Patrząc na wyniki wkur** się w pozytywny sposób i wyłozy kase porządną lub W....i się w negatywny sposób i sprzeda klub nei widząc szans na zarobienie pieniędzy... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() ![]() "W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi" ![]() Jan Tomaszewski |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Cupiał jest jak ja w bukmacherze
![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Chcecie zakupów to będziemy musieli je sfinansować. ![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Dokładnie w 100% się z tym zgadzam i coś czuję, że nadejdzie taki czas, że zabierze zabawki i zamknie interes.
![]() ![]() Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga! |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|