|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Panowie (i Panie
) potrzebna pomoc. Czy ktoś z Was umie rozszyfrować markę i model: ? chodzi oczywiście o to ciemne auto jadące po ulicy.Mój typ to volvo 440 ale nie pasuje mi tylny słupek przy szybie. ![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
za duże na 440 mi się wydaje że może Saab 9000 lub stary Lexus Ls400
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 30.07.2010 o godz. 17:09.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
NA 100% jest to SAAB 9000 ![]()
STOŁECZNE KRÓLEWSKIE MIASTO KRAKÓW
TYLKO WISŁA Anty Jude |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a to ci niespodzianka... jednak nie saab
![]() ![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
hmmm, niestety sytuacja wynikla zmusza mnie do kupna jakiegos wiekszego samochodu od BMW 1(nie, jeszcze nie powiekszenie sie rodziny
). Chcialbym wiedziec czy ktos porusza sie takim o to autkiem z takim oto silnikiem http://moto.allegro.pl/item115295350...n_quattro.html ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
a inne opinie o Audi to takie że zawieszenie przez aluminiowe materiały lubi nie wytrzymać polskich dróg. W tej kasie to bym szukał Superba z 1.8 jeśli cię spalanie nie przeraża.![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
Audi co ma 6 lat, sprowadzone i ma 128 tys. na liczniku? Taaa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
sandbender - ile robisz km. rocznie samochodem ?
![]() " i smutek z serca zginie, troski odejdą precz."
|
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
A będzie teraz tak z 15 tys. w 90% po Krakowie. Bo mam stosunkowo blisko do pracy, a w dalsze trasy już w zasadzie nie jeżdżę bo mi się nie chce. Tylko co ma mój roczny przebieg do tego?
EDIT: rozumiem, że chcesz zrobić porównanie. Ok może jestem uprzedzony do aut sprowadzanych, ale podzielam opinie Arturo dotyczącą przebiegu na zachodzie w okolicach 30 tys. A patrząc po znajomych, którzy tam mieszkają to nawet powiem ze i 35 tys. to norma.Aczkolwiek oczywiście mógł się znaleźć taki drajwer jak ja co jeździ mało. No i jestem tez uprzedzony do "sprowadzaczy" po tym jak kumpel miał kupić Mazdę podobno z Niemiec. Okazało się, że faktycznie z Niemiec jest, ale tylko tył. A przód z Wysp. Tak czy inaczej to się chyba da sprawdzić w miarę na podstawie VIN - znaczy wywnioskować po historii.
Ostatnio edytowane przez sandbender : 31.07.2010 o godz. 00:53.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
hmmm 6-letni samochod majacy 300k km przebiegu? Przesada moim zdaniem. Owszem tez jestm troche nieufny wobec przebiegu ale widzialem ten samochod i jechalem nim i niewiele wskazuje na to ze licznik mogl byc cofany. Choc ryzyko zawsze jest...
Budzet na samochod mam dosc spory i myslelem swego czasu troszke nieskromnie mowiac o BMW 7(tej co wyszla spod reki Crisa Bangle), ale zrezygnowalem . Technika zawarta w tym samochodzie mnie przerasta, i nie doroslem jeszcze do tego by w tym luksusie sie mordowac .Pole do manewru mam, w kazdym razie pod wzgledem finansowym. Kwestia tutaj jest taka ze zebym cos kupil samochod musi mi sie podobac a niestety zbyt wiele samochodow mi sie podoba .Ogolnie to samochod mi jest potrzebny by w miare komfortowo przewiezc 3 osoby. Do uzytku codziennego, trasa o dlugosci 60 km. Bagaz podreczny(kobiece torebki...). Pomysly? Nie ma ograniczen co do marki poza marka Tata. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skoro Cię pieniądze nie blokują ,to kup sobie Maserati Quattroporte
Jak dla mnie stylistycznie piękny samochód,3 osoby też tym przewieziesz,no i prestiż też na pewno większy niż Mercedes czy BMW![]() ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Koyoot bierz używanego Accorda. Honda to Honda. Frajdy na pewno Ci sprawi. A i spore jest. Mówię o tym VII generacji, czyli nie najnowszy model. Ludzie z tego co słyszałem strasznie chwalą te diesle 2.2. No chyba, że klasyczne 2.0 w benzynie.
Chyba, że Ci się nie podoba. A w kombi to już totalne monstrum. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
.Masrati Quattroporte? Zapytam inaczej, gdzie ja to bym do cholery naprawil? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Mam acco w dieslu (2006r) i jak go kupilem 1,5 roku temu i pojechalem do kumpla to nie mogl uwierzyc ze to jest diesel a sam ma meganke w dieslu wiec wie jak potrafia klekotac. Jak masz na tyle kasy zeby kupic VII generacje to bierz model po faceliftingu (2006 - 2008) w wersji executive. (2006 rok to jest wydatek ok 50k zł) Jesli chcesz poczytac o tym jak sie sprawuja accordy to zapraszam na accordklubpolska.pl BTW. wczesniej ktos pisal o przebiegach samochodow - ja swoja hanie kupilem jak miala niecale 3 lata i przebieg ok. 80k mil ( ok.128k km) - i mnie sie wydaje ze to jest taki realny przebieg dla 3latka aczkolwiek ja przez 1,5 roku zrobilem 18k mil (ok29k km) wiec napewno mozna kupic kilkuletni samochod z mniejszym przebiegiem. a na koniec cytat z jednego z pism motoryzacyjnych: Cytat:
Ostatnio edytowane przez bouli76 : 02.08.2010 o godz. 10:09.
![]()
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Co sądzicie o Peugeocie 407? Ktoś takim się wozi?
![]() I pytanko odnośnie sprowadzonego egzemplarza, handlarz chce żeby podpisać umowe kupna samochodu, ale nie z NIM, ale z FRANCUZEM. I teraz pytanko, czy takie coś jest bezpieczne? Czy lepiej żeby handlarz opłacił samochód i wtedy bedzie wiadome, że pozbawiony wad prawnych i wtedy rejestrować? ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lancia Thema na tym zdjęciu
Z tej czarno białej fotki przód mi nie pasował do tego auta,wyglądał na "saabowski" a tu proszę,rządowa limuzynka.
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 02.08.2010 o godz. 10:40.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Opel Astra,VW Golf trójka,to chyba najrozsądniej.Znajomy kupił ostatnio właśnie jako pierwszy samochód Golfa z gazem 97 rocznik ,1.8 silnik dość bogato wyposażony za 8,5 tysiąca.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
koyoot a może Subaru Legacy? Ten wcześniejszy model? Wygląd mega, trakcja super idealne auto. Ale Accord też mega wypas. W takich samochodach wybierać to jest mega przyjemne.
![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jeszcze w temacie accorda
![]() http://motoryzacja.interia.pl/szukaj...wybrac,1485243 Cytat:
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hmmm, coz moj blad, jak mowie na turbodieslach sie nie znam
. Zdecydowanie wole benzynowki. NIe wiem jakos tak mam . Kurde dziesiatki roznych ogloszen przejrzalem i ciagle nic . Zadnej konstruktywnej decyzji . |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zobacz na forach odnośnie tych samochodów, najpewniejsze auta tam trafisz.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
1986, tani czyli? Jakie auto? Może będę mógł pomóc.
Na Balickiej (Sebastian) wymiata, ale do tanich nie należy... ![]()
"Ten febrisan Cię tak rozp...?"
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Witam, Panowie ma ktoś dostęp do analizatora spalin albo chociaż informacje gdzie w krakowie moza się podpiąć i samemu i pogrzebac w aucie
Pozdr. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wlasnie tak gadalem z kolegą zakochanym w mercedesach i twierdzi ze jesli chcesz komfort, wygode, prestiż i przestrzen to polecil S klase .
http://otomoto.pl/mercedes-s-320-C14314502.html
Ostatnio edytowane przez klusek106 : 02.08.2010 o godz. 12:59.
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ośmioletnia S-klasa, w dieslu i przebieg 130k...
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
dobra ale czy ja mowie ze KONKRETNIE ta ma kupic ? Zaproponowalem tylko takie auto, chcialem pokazac jak wygflada i jakie wyposazenie jest )wiec spokojnie ![]() ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
. Nie chce wlasnie samochodu ktorym moglbym szpanowac na miescie bo to nie jest dla mnie. Jak pisalem wczesniej myslalem nad BMW 7 bo dla mnie jest to najpiekniejsze auto na ziemi, ale nie kupi go z jednego prostego powodu. Nie doroslem jeszcze do tego by kupic cos takiego. Wole skromniejszy samochod, choc nie pozbawiony przestronnosci.Dla mnie liczy sie wyglad auta na pierwszym miejscu, dalej jest niezawodnosc, silnik, oraz to zeby mnie pozniej nie wytykali palcami " O popatrz, jaki samochod kupil, skad on ma siano." Dlatego mam taki problem . Moze to dziwne, wiem. Ale coz tak mnie wychowano w skromnosci .Chyba postawie w tym wypadku na albo Vectre C bo nie rzuca sie tak bardzo w oczy, albo na Kie Cee`d. A Jakosc Mercedesow mocno spadla w ostatnich 10 latatch .Wojtek moj ojciec ma 3 letnie auto ktore kupil nowke i ma natrzepane 6000 km... az mu mowie zeby czesciej nim jezdzil bo kurde szybciej sie zestarzeja podzespoly, ale coz szkoda pieniedzy na paliwo... |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|