The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kha1
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.03.2012, 18:32
lazy napisał(a):Wyświetl post
Ok, ale wiesz Cupiał to nie jest miś znikąd. Gość ma ogromną firmę i świadomość jak ważni są profesjonalni managerowie.
Fakt, że pewnie lepiej mu się dogadać z Polakiem, ale jeśli ten Holender robił w przeszłości transakcje na naście milionów euro to chyba ma większe doświadczenie w tym biznesie niż jakiś domorosły kierownik pionu sportowego.
100% racji, ale tu też mamy kilka możliwości "do obrotu". Może być przecież tak, że Cupiała klub właściwie w ogóle nie obchodzi, a Bednarz jest opcją na pewno tańszą i łatwiejszą w obyciu.

Zakładasz, że nasz prezes chce dobrze, ale czy tak jest na pewno? Raczej temat do polemiki.

Bez względu na to czy Bednarz jest dobrym pracownikiem, czy takim, o którym większość chciała by zapomnieć, uważam taką decyzję za totalnie skandaliczną. Mówi się o cięciach, a zatrudnia kolejnego chłopa, który miesięcznie pewnie zgarnie kilkanaście czy kilkadziesiąt tysięcy złotych. Jeśli zakładają zwolnienie Stana, to niech zrobią to już teraz - te dwie posady to jakaś... nie wiem, nie umiem tego nazwać nawet.
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Stary 12.03.2012, 18:05
Ktoś przypomni te wszystkie złe rzeczy Bednarza, bo nie pamiętam (oprócz Ćwielonga i Jirsaka )
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 12.03.2012, 18:10
mcovalski napisał(a):Wyświetl post
Ktoś przypomni te wszystkie złe rzeczy Bednarza, bo nie pamiętam (oprócz Ćwielonga i Jirsaka )
Ćweliongi taki słaby nie był, raczej jaraliśmy sie tym że przychodzi z Ruchu za dług którego nigdy by nie spłacili.
Łobodziński tez przychodził raczej jako następca Kosowskiego a nie ....a.

Zresztą, na oficjalnej nie ma nic nt. zwolnienia Stana, może np. Bednarz będzie odpowiedzialny za polski rynek a Stan za zagranicę etc ?
Ja wiem ze wygląda to tak jak podchody pod koniec kontraktku Stana i szybką zamiane, no ale może tak nie jest.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

westersyl
Guest

Stary 12.03.2012, 18:19
mcovalski napisał(a):Wyświetl post
Oprócz Jirsaka doliczmy do tego skrzydłowych, którzy nie potrafią BIEGAĆ.
- Kirm Łobodziński
- Testowanie niezliczonej ilości bramkarzy z których większość nadawała się do gry w siatkówkę, ręczną na pewno nie do bycia bramkarzem w piłce nożnej.
- branie Brazyliczyków na testy od meango Perlarty (generalnie wspópłraca z Perlartą któremu dał się wyrolować kilka razy po transferze Marcelo)
- szukanie środkowego napastnika oraz rozgrywającego przez całą jego kadencję było katastrofą ( doliczmy do tego że nie dał rady wyciągnąć Lewandowskiego.
- kolejna sprawa to forma rozstania... rozpowszechniał bzdury na temat tego, że potencjalny piłkarz Daviz Braz podpisał kontrakt z Juventeusem, a Beto przechodzi do PAOKu.

Skorża napomniał coś kiedyś, że Bednarz potrafi współpracować tylko z jednym menagerem - Perlarta ?
edit: jak kto chce można dodać do tego jeszcze Jopa Matusiaka i Niedzielana. Z czego dwóm ostatnim dał prawdopodobnie gwiazdorskie kontrakty i kwoty za podpisy.
Pilkarz niezdolny do gry od strony fizycznej Issa Ba też chyba za jego kadencji ?
Boss ma niestety krótką pamięć.

Na pewno plusy to Diaz i Marcelo.

edit: Basałaj dzisiaj to wygrał z tym Bednarzem.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 12.03.2012 o godz. 18:51.
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 12.03.2012, 18:22
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Boss ma niestety krótką pamięć.
Tak samo jak i TY.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 12.03.2012, 18:27
Zegnaj Stan, szkoda bo fajny Valckx był z Ciebie.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
grosz
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 12.03.2012, 19:37
Brawo. Jeszcze Kapka, młody Janas i Werner Liczka na ławke.

Przypomnę sukcesy Bednarza.

- Zamiana Kosowskiego na Łobodzińskiego (rezerwowego Zagłębia) za którego trzeba było dopłacić 400euro bo oczywiście z Kosą sie nie dogadał a poźniej Bednarz sie obraził. To tak jakby teraz z drużyny wywalić motor napędowy w postaci Maora a na jego miejsce ściągnąć, no właśnie kogo?

- Jirsak, najdroższy rezerwowy w historii Polskiej Ligi. 700 tyś euro

Do tego nigdy nie zapomnę jak okienko transferowe trwa w najlepsze, piłkarzy brakuje, a łysy jedzie sobie na tydzien-dwa żeby ponurkować. Czy tak sie zachowuje profesjonalista? niech jeździ ale nie w okienku transferowym, wtedy powinien nie spać, nie srać tylko sprowadzać jak najlepszych piłkarzy.

Do tego masa słodkiego pierdzenia o sprowadzaniu piłkarzy przy czym ostatnia godzina okienka a tu transferów nie widac, i to prawnicze lamusowanie w mediach z którego nic nie wynikało.

Marcelo to nie zasluga Bednarza bo to jego manager sam się zgłosił do Wisły, Bednarz to klepnął.

Dla mnie dyrektor sportowy powinien negocjować z najgorszą świnią, jeśli tylko mogłoby podwyższyć poziom Klubu, bo to nie jego prywatny folwark, żeby sie obrażać, stroić fochy.

Ja Bednarza zapamiętałem jako marionetkę i figuranta. Jeśli rzeczywiście miał związane ręce co do transferów to jeszcze gorzej o nim świadczy że tak rozpaczliwie trzymał się stołka.
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 12.03.2012, 20:02
grosz napisał(a):Wyświetl post
- Zamiana Kosowskiego na Łobodzińskiego (rezerwowego Zagłębia) za którego trzeba było dopłacić 400euro bo oczywiście z Kosą sie nie dogadał a poźniej Bednarz sie obraził.
Też mnie nie bawią obecne ruchy Cupiała, ale to jeszcze nie powód żeby łgać. To nie Bednarz się obraził i nie on zadecydował, że Kosowski musi odejść. Akurat Łysy miał tu tyle samo do powiedzenia co ja...

Wisła wreszcie będzie polska, Ogryzek i jemu podobni będą mieli radochę, a normalni kibice powinni pozbyć się złudzeń - o ile jeszcze jakieś mają...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.03.2012 o godz. 20:05.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 13.03.2012, 09:07
TymonPRO napisał(a):Wyświetl post
W Europejskich Pucharach a dokładnie już w eliminacjach do nich za Skorży i Bednarza byliśmy pośmiewiskiem całej Polski i nie tylko
Nie przesadzaj. Naprawde cala Polska sie z nas smiala kiedy ogralismy jako pierwsza polska druzyna Barcelone ?
Z Tottenhamem tez byly bardzo dobre spotkania - zabraklo lawki rezerwowych wtedy. Skorza robil co mogl - patrz Marcelo w ataku.
Puchar jest na5z!
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 13.03.2012, 09:24
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Nie przesadzaj. Naprawde cala Polska sie z nas smiala kiedy ogralismy jako pierwsza polska druzyna Barcelone ?
Z Tottenhamem tez byly bardzo dobre spotkania - zabraklo lawki rezerwowych wtedy. Skorza robil co mogl - patrz Marcelo w ataku.
Przypominanie zwycięstwa z Barcelona mnie osobiście śmieszy, nie dość że ta Barcelona to nijak nie można było porównać do tej obecnej to jeszcze mieli zaliczkę 4-0 i nawet nie zagrali na pół gwizdka ale na 1/3 gwizdka. Oczywiście pojedyncze spotkania możemy znaleźć zarówno te dobre jak i złe. Ale porażka z Levatywa to dla mnie nie jest porażka, to dla mnie tragedia. I wygrana z Barceloną czy dobry mecz z Tottenhamem - ale zarówno jedno jak i drugie nie dało awansu, mi osobiście tego nie wynagrodzą.

Jeśli Bednarz to pamiętajcie szukanie bramkarza dla nas, Stan zrobił to w chwili. Co więcej nie zapłaciliśmy ani grosza za na prawdę dobrego bramkarza jak na nasze warunki.
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 13.03.2012, 10:39
X-Ray napisał(a):Wyświetl post
Przypominanie zwycięstwa z Barcelona mnie osobiście śmieszy, nie dość że ta Barcelona to nijak nie można było porównać do tej obecnej to jeszcze mieli zaliczkę 4-0 i nawet nie zagrali na pół gwizdka ale na 1/3 gwizdka. Oczywiście pojedyncze spotkania możemy znaleźć zarówno te dobre jak i złe. Ale porażka z Levatywa to dla mnie nie jest porażka, to dla mnie tragedia. I wygrana z Barceloną czy dobry mecz z Tottenhamem - ale zarówno jedno jak i drugie nie dało awansu, mi osobiście tego nie wynagrodzą.

Jeśli Bednarz to pamiętajcie szukanie bramkarza dla nas, Stan zrobił to w chwili. Co więcej nie zapłaciliśmy ani grosza za na prawdę dobrego bramkarza jak na nasze warunki.
Tylko, że ta Barcelona wygrała wtedy ligę mistrzów przegrywając później tylko jeden mecz w grupie...obiektywizmu tutaj co po niektórzy nie mają za grosz.

Przypomnijcie sobie wszyscy jaki mieliśmy skład, gdy Bednarz do nas przychodził a co zostało po jego odejściu. Teraz niestety szykuję się powtórka z rozrywki, co przy obecnych zawodnikach jest nie do wyobrażenia.
zybert77
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 13.03.2012, 09:31
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
czy naprawdę będziemy się cieszyć z wygranego drugiego meczu, kiedy pierwszy rozstrzygnął o wszystkim (Barcelona)? Chyba następnym krokiem będzie cieszenie się w stylu Łazarka "wygraliśmy drugą połowę w przegranym meczu"

A z Totenhamem to ja pamiętam bardzo słaby mecz (oczywiście przegrany) z drużyną będącą wtedy w głębokim dołku.

Ale nie ma się co martwić. Mamy nowego dyrektora sportowego (kryptonim Levadia) oraz trenera (Irtysz Pawłodar) - wszystko przed nami.
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 12.03.2012, 18:06
Się stało co się stac miało. Większości już to chyba nie rusza. No, może miłosz zaskoczony
..
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 12.03.2012, 18:08
Dla wszystkich jadących po Bednarzu: przypomnijcie mi, kiedy w ostatnich latach Wisła grała naprawdę z polotem? Tak dosłownie zajebiście? Kiedy Wisła goliła frajerów po 3, 4 do zera?

Czy to nie było po przyjściu Bednarza?
.
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 12.03.2012, 18:09
vote-for-mikey napisał(a):Wyświetl post
Dla wszystkich jadących po Bednarzu: przypomnijcie mi, kiedy w ostatnich latach Wisła grała naprawdę z polotem? Tak dosłownie zajebiście? Kiedy Wisła goliła frajerów po 3, 4 do zera?

Raczej po przyjściu Skorży.

E: Wiem, że czasowo to to samo, ale wpływ na grę miał Skorża, a nie Bednarz.
vote-for-mikey
Senior Member

Stary 12.03.2012, 18:12
murray napisał(a):Wyświetl post
Raczej po przyjściu Skorży.

E: Wiem, że czasowo to to samo, ale wpływ na grę miał Skorża, a nie Bednarz.
Tak to niewątpliwie zasługa Bednarza...
Proszę Cię...
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Taa, bo to Bednarz ustawiał im taktykę, uczył grać w piłkę.

Rozliczaj z tego, co należy do jego obowiązków. A tu już nie jest różowo...
Rzeczywiście, Skorża sam do siebie zadzwonił, sam sobie podpisał kontrakt, sam sobie pościągał piłkarzy.
.
murray
Senior Member

Stary 12.03.2012, 18:15
Rzeczywiście, Skorża sam do siebie zadzwonił, sam sobie podpisał kontrakt, sam sobie pościągał piłkarzy.
Masz rację i mówię tu bez cienia ironii.
Miał być ponoć Czesiek, ale Bednarz załatwił Skorżę, więc spoko, ALE gra to zasługa Skorży, a nie Bednarza.
vote-for-mikey
Senior Member

Stary 12.03.2012, 18:18
murray napisał(a):Wyświetl post
Masz rację i mówię tu bez cienia ironii.
Miał być ponoć Czesiek, ale Bednarz załatwił Skorżę, więc spoko, ALE gra to zasługa Skorży, a nie Bednarza.
No właśnie. A poza tym Bednarz ściągnął na przykład Pepe i Wtorka, tak? Należy sobie zadać pytanie, czy Zieniu z Brożkiem zaliczyliby sezon życia, gdyby nie fakt, że muszą zapieprzać, bo mają solidnych konkurentów. To jeden z przykładów, w jaki sposób działania dyrektora mają wpływ na formę.
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 12.03.2012 o godz. 18:20.
.
pico4
Member

Od: 01.2004

Stary 12.03.2012, 20:15
"Ameryki" nie odkryłem, ale na tym forum jest jak na wyborach parlamentarnych w Polsce - nikt nie ma pamięci dłuższej niż miesiąc wstecz. Łysy koń trojański, który przede wszystkim zasłynął z:

- "''Robert Lewandowski nie gwarantuje sukcesu i uznaliśmy, że nie jest wart tych pieniędzy''" (cytat)
- Wywalenie Baszczyńskiego, Zieńczuka, Paulisty. Przypominam, jak teraz Zieniu gra
- Jirsak za 700tys euro...
- Strata młodego Leszczaka, Kokoszki
- Lecenie w ch..a z Kosowskim, dzięki któremu Wisła grała prawie tak, jak za"dobrych" czasów Kasperczaka
- tu zacytuję "zczuba"

Cytat:
Negocjacje. Kamil Kosowski, Adam Kokoszka, Marcin Baszczyński, Jean Paulista, Marek Zieńczuk, Tomasz
Frankowski... i tak można by wyliczać zawodników, którzy na pytanie o negocjacje z Jackiem Bednarzem wzdychają
cięĪko i rzucają teksty o prowincjonalnych dentystach, do których woleliby chodzić gdyby mieli wybór. I nie chodzi tu
wcale o twardość w negocjacjach, nieustępliwość złotówkową, walkę o ''szeroko pojęty interes klubu'', tylko numery
typu: ''Jutro, jutro, kochany, nie wiem, nie interesuję się, zarobiony jestem, jutro, kochany, jutro...'', wyłączane telefony,
wycofywanie się z obietnic, puste biuro, choć zegar wybija godzinę umówionego spotkania i inne zagrania z
podręcznika ''Jak skruszyć gwiazdę, Īeby się obraziła i nie zawracała nam więcej głowy''
Co do transferowych dokonań, to wg wp.pl:

Przyszli:
Peter Singlar (Slovan Liberec) za darmo
Piotr Ćwielong (Ruch Chorzów) 200 000 euro
Tomas Jirsak (FK Teplice) 700 000 euro
Andrzej Niedzielan (NEC Nijmegen) za darmo
Ilie Cebanu (SVA Kindberg) za darmo
Odeszli:
Jean Paulista (APOEL Nikozja) za darmo
Dudu (Debreceni VSC) za darmo
Adam Kokoszka (FC Empoli) prawo Webstera
Dariusz Dudka (AJ Auxerre) 2 500 000 euro
Emilian Dolha (Lech Poznań) za darmo
Jakub Błaszczykowski(Borussia) 3 050 000 euro
Hristu Chiacu (Dynamo Bukareszt) za darmo
Maciej Stolarczyk (GKS Bełchatów) za darmo
Marek Penksa (Dynamo Drezno) za darmo
Branko Radovanovic (UTA Arad) za darmo
Stanko Svitlica (FK Cukaricki) za darmo
Nikola Mijailovic (Crvena Belgrad) za darmo
Kamil Kosowski (Cadiz CF) za darmo
Michael Thwaite (SK Brann) 150 000 euro
Jacob Burns (Unirea Urziceni) za darmo

Marcelo NIE BYŁ nabytkiem pana bednarza... Rzeczywiście, osiągnięcia super. Szkoda, że klub zamiast się rozwijać, to jest coraz bardziej nieudolny i oparty na "kolegialiźmie" i komuniźmie...
murray
Senior Member

Stary 12.03.2012, 20:25
pico4 napisał(a):Wyświetl post
Marcelo NIE BYŁ nabytkiem pana bednarza... Rzeczywiście, osiągnięcia super. Szkoda, że klub zamiast się rozwijać, to jest coraz bardziej nieudolny i oparty na "kolegialiźmie" i komuniźmie...
http://www.youtube.com/watch?v=eFPlT-Fqf0g

Kurde, to z kim Marcel trzyma koszulkę?
vote-for-mikey
Senior Member

Stary 12.03.2012, 21:41
pico4 napisał(a):Wyświetl post
"Ameryki" nie odkryłem, ale na tym forum jest jak na wyborach parlamentarnych w Polsce - nikt nie ma pamięci dłuższej niż miesiąc wstecz. Łysy koń trojański, który przede wszystkim zasłynął z:

- "''Robert Lewandowski nie gwarantuje sukcesu i uznaliśmy, że nie jest wart tych pieniędzy''" (cytat)
- Wywalenie Baszczyńskiego, Zieńczuka, Paulisty. Przypominam, jak teraz Zieniu gra
- Jirsak za 700tys euro...
- Strata młodego Leszczaka, Kokoszki
- Lecenie w ch..a z Kosowskim, dzięki któremu Wisła grała prawie tak, jak za"dobrych" czasów Kasperczaka

Wywalenie Leszczaka to jakiś błąd? A kim do diabła jest Leszczak? Kiedy ostatnio on coś pokazał? Czy on KIEDYKOLWIEK coś pokazał? Drugi Małecki, tylko gorszy, bo beztalencie. ( i gwoli ścisłości - Leszczak odszedł już po tym, jak odszedł Łysy)
Kosowski? To już Wolfy wytłumaczył.
Kokoszka? Chłop na dobrą sprawę nie poradził sobie nigdzie gdzie grał, a Wiśle zagrał kilka spotkań i strzelił jedną ładną bramkę, a potem powołał go Leo, i nagle ludzie pomyśleli, że oto narodził się Polski Cannavaro.
Marcelo nie był nabytkiem Bednarza, ale już Beto był, prawda?

Trochę trzeźwego spojrzenia ludzie. Traktujecie Stana jak Boga, a co on takiego zrobił? Bo z graczy na których możemy zarobić to w kadrze są: Chavez, Czekaj, Jovanović, Melikson, Małecki i Wilk. Czyli tylko dwóch piłkarzy, a biorąc pod uwagę, że sprzedał Diaza i Brożka to wychodzi na zero.

I ciekawostka, która może pozwoli niektórym trzeźwiej na wszystko spojrzeć - Bednarz i Valckx wydali mniej więcej tyle samo pieniędzy, podczas ich dyrektorowania w Wiśle.
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 12.03.2012 o godz. 21:59.
.
kriswisla
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 12.03.2012, 21:54
Wywalenie Leszczaka to jakiś błąd? A kim do diabła jest Leszczak? Kiedy ostatnio on coś pokazał? Czy on KIEDYKOLWIEK coś pokazał? Drugi Małecki, tylko gorszy, bo beztalencie.
Kosowski? To już Wolfy wytłumaczył.
Kokoszka? Chłop na dobrą sprawę nie poradził sobie nigdzie gdzie grał, a Wiśle zagrał kilka spotkań i strzelił jedną ładną bramkę, a potem powołał go Leo, i nagle ludzie pomyśleli, że oto narodził się Polski Cannavaro.
Marcelo nie był nabytkiem Bednarza, ale już Beto był, prawda?

Trochę trzeźwego spojrzenia ludzie. Traktujecie Stana jak Boga, a co on takiego zrobił? Bo z graczy na których możemy zarobić to w kadrze są: Chavez, Czekaj, Jovanović, Melikson, Małecki i Wilk. Czyli tylko dwóch piłkarzy, a biorąc pod uwagę, że sprzedał Diaza i Brożka to wychodzi na zero.
tylko jest pytanie jakimi zasobami finansowymi dysponował Bednarz a co dostał Stan?Uwazam ze powrot bednarza to pomyłka ,kolejna z reszta własciciela ktory zaczyna sie miotac jak ryba w sieci z ta nasza Wisła i wysłu..... Zdziskow i innych pajaców.Stan tak naprawde nie miał zbyt duzego pola do popisu i byc moze wypisuje sie po prostu z tego cyrku Cupiała
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 12.03.2012, 18:09

Tak to niewątpliwie zasługa Bednarza...
Proszę Cię...
c.d.n.
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 12.03.2012, 18:11

Zbieg okoliczności.

To było po powrocie Kosowskiego. I sezon życia miał Zieńczuk. Jedna runda, potem tylko zjazd w dół.
Tominho
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 12.03.2012, 18:14

Wisła grała tak ładnie dzięki Maciejowi Skorży, a nie Jackowi Bednarzowi. Zasługą Bednarza jest Levadia Tallin, kiedy to nie zdążył zakontraktować środkowego i prawego obrońcy. Na tych pozycjach w dwumeczu z Levadią wystąpili Łobodziński i Jop, chyba nie trzeba tego szerzej komentować...
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 12.03.2012, 18:10
Taa, bo to Bednarz ustawiał im taktykę, uczył grać w piłkę.

Rozliczaj z tego, co należy do jego obowiązków. A tu już nie jest różowo...
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 12.03.2012, 18:13
Transfery do Wisły za kadencji Bednarza.

Ćwieląg
Jirsak
Niedzielan
Dudu
Matusiak
Łobodziński
Junior Diaz
Łobodziński
Marcelo
Singlar
Beto
Alvarez
Jop ?
Garguła ?

Przy Jopie i Gargule znak zapytania, albowiem nie pamiętam czy wówczas przypadkiem Bednarza we Wiśle już nie było.

W kwestii teoretycznie niezłych umiejętności piłkarskich, przyszli do nas Matusiak, Niedzielan, Łobodziński, Garguła. Jak to się skończyło- wszyscy wiemy. Nie mniej na zdecydowany plus transfery Marcelo i Juniora Diaza, niezły transfer Alvareza.

Resztę oceńcie sami.

Nie łamać się, będzie dobrze. Stan jeszcze nic nie postanowił. Info pewne tak, jak pewne było info co do przyjścia Bednarza które podałem. Głowy do góry!
Ostatnio edytowane przez michu-k : 12.03.2012 o godz. 18:15.
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 12.03.2012, 18:20
michu-k napisał(a):Wyświetl post
Transfery do Wisły za kadencji Bednarza.

Ćwieląg
Jirsak
Niedzielan
Dudu
Matusiak
Łobodziński
Junior Diaz
Łobodziński
Marcelo
Singlar
Beto
Alvarez
Jop ?
Garguła ?

(...)
To teraz pytanie, który z nich swoją DOBRĄ GRĄ wpłynął POZYTYWNIE na wyniki Białej Gwiazdy?
Marcelo na pewno, Diaz chyba też... Alvarez? ....
... a reszta?
c.d.n.
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 12.03.2012, 18:55
To teraz pytanie, który z nich swoją DOBRĄ GRĄ wpłynął POZYTYWNIE na wyniki Białej Gwiazdy?
Marcelo na pewno, Diaz chyba też... Alvarez? ....
... a reszta?
z tej wyliczanki kilka nazwisk jeży włos na głowie
Jop, Ćwielong, Jirsak, Łobodziński i Beto
strach się bać
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Krotochwila
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 12.03.2012, 18:13
Hołli faking szit. Byłem przekonany, że to jednak żart Faktu.
Sądziełem, że z Cupiałem nie może być tak źle, że Stana zastąpi Bednarzem.
Okazuje się, że jest jeszcze gorzej - Bednarza uczynił przełożonym Valckxa.
Ciemność widzę, ciemność.
vel HatefulRespect

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów