|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wlasnie bez pracy zostal najlepszy trener w Europie - Martin O’Neill.
Wszystkie pieniadze za tego goscia. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Pomarzyć można, ale niestety kompletne science-fiction... ![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Jejku jest bezrobotny? Mój Boże, kupił bym karnet na najbliższe 10 lat gdyby Wisła go ściągnęła! On praktycznie w każdym klubie siedzi pięć lat
no ale jak by się dowiedział że ma pracować u nas to chybaby oślepł do reszty ze zdumienia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
O'Neil
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
A może ten Pan ?
http://www.sport.pl/pilka/1,65085,82...w_zwalnia.html http://pl.wikipedia.org/wiki/Victor_Piţurcă ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Mam nadzieję że Basałaj nie wpadł na genialny pomysł zatrudnienia Zbigniewa Bońka...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Tak więc nie jest powiedziane, że będzie na 100% zagraniczny. Równie dobrze przyjdzie jakiś Polak i powiedzą, że nikogo wartego uwagi nie znaleźli. Zresztą nie pamiętacie jak było z Wilkiem i Bednarzem, w przypadku I-szego Jarosz mówił, że nie ma tematu. Drugi zaprzeczał temu dopóki nie został przedstawiony oficjalnie.
Ostatnio edytowane przez R33 : 09.08.2010 o godz. 19:07.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Cytat:
No chyba że plany poszukiwania zagranicą spełzną na niczym i okaże się, że będziemy mieć Czesia Michniewicza albo innego Okukę ;-) |
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Skoro tak wszyscy piszą o Petrescu to i ja dorzucę takie spostrzeżenie.
Zobaczcie jak sobie radziły jego kluby. Paradoksalnie zwolniony został z klubu, w którym miał najlepsze wyniki. Punkty na mecz, średnia gole strzelone/stracone, wszystko w Wiśle. ![]() http://www.transfermarkt.co.uk/en/da...iner_2730.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Według mediów zarabia ok 1,5 mln euro rocznie... Więc 5 mln musielibyśmy ruskom wysłać za zerwanie kontraktu Dana Z drugiej strony... Jakby się Oni dowiedzieli że Dan idzie do Polski to pewnie stawka by się potroiła |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
To nie paradoks ....to nasza pojebana rzeczywistość
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Boniek powinien być prezesem naszego klubu. Jeśli miałby być dyrektorem sportowym, to też byłbym szczęśliwy. Nie ma lepszego fachowca i znakomitszego nazwiska w polskim światku piłkarskim. Do tego kontakty z Platinim i wymiar marketingowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Pojawil sie temat Martina O`Niella. Juz nawet abstrahujac od mozliwosci rozpatrywania jego kandydatury, to troche dziwne jest ze Teraz O`Neill zrezygnowal na kilka dni przez rozpoczeciem rozgrywek, a takze w przypadku Celticu swego czasu niespodziewanie zrezygnowal z pracy w klubie.
Troszke dziwna zaleznosc ale coz kazdy ma swoje dziwactwa i moze to jest jego dziwactwo? .Co nie zmienia faktu ze gdyby on tutaj przyszedl, dla takiego nazwiska pojawialbym sie na stadionie niewazne jakim kosztem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
A z AV zrezygnował, bo nie chciał się zgodzić na politykę "sell-to-buy", czyli żeby kupić, trzeba wcześniej sprzedać. Głównie chodziło o brak wzmocnień, a ponoć Milner jest blisko Manchesteru City.
Ostatnio edytowane przez murray : 09.08.2010 o godz. 19:37.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To wyjasnia wszystko. Dzieki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Basałaj chyba sie nie spieszy z poszukiwaniami nowego trenera bo to wydatek, liczy że Kulawik sie sprawdzi.Ja też jestem zdania żeby dac Kuli poprowadzic zespół przez runde jesienną.Ciężko mi uwierzyc że zagraniczny trener coś więcej z tych graczy wyciśnie.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 09.08.2010 o godz. 19:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Drużyna bez trenera, to jak krwawiący organizm z przeciętą tętnicą. Tu nie ma co się zastanawiać, czy się zagoi, albo, czy opatrunek uciskowy wystarczy - trzeba działać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jeśli moge spytac, to skad takie info? Byla mowa ze najpozniej do przyszlej srody ma czas.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Właśnie Martin O'Neill zrezygnował z prowadzenia Aston Villi mozna go brac.
A Roy Keane lub Larsson to bylo by cos. |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ja tam uważam że z pustego salomon nie naleje !!! Czytaj nie mamy pokolenia dobrych piłkarzy w Polsce a z zagranicy ściągnęliśmy przeciętniaków. Nam trzeba transferów ala Uche , Marcelo czy choćby Cantoro za najlepszych lat !!!...
Postawił bym obecnie w klubie wszystkie środki na wreszcie stworzenie odpowiedniego szkolenia młodzieży plus dobra Praca jeśli idzie o wyszukiwanie talentów czy to z Ameryki Południowej , czy w niższych ligach w Polsce. Co z tego że przyjdzie nowy trener tu trzeba mieć jakiś potencjał żeby coś stworzyć !! tego potencjału tu nie ma w tej drużynie są tylko karierowicze plus zbieranina podrzędnych grajków . Głowacki z Marcelo to była ostatnia siła o której można by oprzeć drużynę na walkę o Ligę Europejską !!!. Pozostali nie spełniają takich wymogów !!!. Jeśli zatem ktoś liczy że przyjdzie Simeone , Scala i nauczy ich grać to jest w błędzie . Ja nie mam już wątpliwości potrzebne jest nowe pokolenie graczy z inną mentalnością .. ![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
|