|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
"długotrwałym zakazem stadionowym" ![]() Karny powinien być, podobna dyskusyjna jest sytuacja z Lewandowskim faulowanym w polu karnym. Mieliście sporo czasu na wyrównanie, pretensje miejcie do swoich piłkarzy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
Na Clebera też "małpowaliście"a więc za recydywę dostaje się więcej. Zapisz się do Ku-klux-Klanu, jeśli jeszcze w nim nie jesteś. Lewandowski nie był faulowany w polu karnym a przed nim. Przeczytaj moje poprzednie wpisy o grze naszych piłkarzy w tym meczu, na których nie zostawiam suchej nitki, tak jak większość tu kibiców, tak więc nie podniecaj się tak. Przegrać trzeba umieć i ja tą zasadę wyznaje. Choć przyznasz, że nie był to przecież mecz do jednej bramki Wiślackiej ( z Polonią Bytom także ) ?. Inną jest rzeczą zwrócenie uwagi na fakt, że jak dotąd, Wisła traciła punkty wyłącznie po wypaczających mecze, błędach sędziowskich, co trochę niepokoi. Zwłaszcza, że miast przeprosić, to zapierają się w żywe oczy. No i jeszcze za zwrócenie o tym uwagi przez Skorżę, może go nie być na ławce nawet w meczu z Legią. Trochę za dużo tych kar dla Wisły, nie uważasz ?. I nie chodzi tu o Was szczególnie, bo z Polonią było to samo.
Ostatnio edytowane przez kot : 20.10.2009 o godz. 11:21.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Kolejny raz udawadniacie wasza zasciankowosc, jak nie zucanie butelkami na plyte boiska, o sztycznych ogniach nawet nie bede sie rozpisywal, to teraz udawanie malp- nie ladnie. Amika wrocila do korzeni nie tylko wrocila na stary stadion ale i do metod fryzjera z przed kilku lat ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
bbbnba napisał(a):
Ostatnio edytowane przez kot : 20.10.2009 o godz. 10:29.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
Gadanie, że Wisła grała na 80% z czasem zaczyna nudzić. Ja się pytam kiedy zagrają choć jeden mecz na 100%? Czy nie mieli już z Lechem? Próbujecie doszukiwać się i usprawiedliwiać porażkę naszego klubu oczerniając sędziego. Żałosne. Gdyby Wisła była lepsza, to by to wygrała, a tak pozostaje znowu pół roku drwin ze strony kuchenek i oglądania tego marnego widowiska co tydzień jaki pokazuje nam Wisła. Ktoś tu chyba musi zdjąć te różowe okulary. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
PS: Do sędziego można mieć jednak pretensje bo ewidentnie wypaczył wynik meczu. ![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Mecz taki "na pressingu" co rzadkie w naszej lidze.
Przegraliśmy bo skuteczność ciut gorsza .. Łatwo się ocenia kogoś więc ide na łatwiznę i oceniam (skala 1-5): Pawełek - 4,5 najlepszy mecz w sezonie Pi.Brożek - 3 - dla odróżnienia ... jeden z najgorszych meczy w drugiej połowie kilka razy ograny przez Peszke i spółkę Marcelo - 4 - mimo wszystko błąd przy bramce Głowacki - 3,5 - jw. i w ogóle zbyt dużo okazji mieli Lechici Alvarez - 3,5 - parę razy go nie było tam gdzie trzeba .. plus za ofensywę Ćwielong -3,5 poprawnie ale 1 setka zmarnowana , po ostatniej bramce myślałem ze nie potrzebuje tak wiele czasu by się złożyć do strzału ale jednak ... zawsze mu ułamka sekundy brak i albo nie zdąży kopnąć albo jest to bardzo sygnalizowany strzał w środek bramki Diaz - 4 rozgrywał chyba najwięcej piłek w środku odbierał piłki nie odstawiał nogi, moim zdaniem nie było jego winą ze czasem nie mógł zagrać do przodu (za mało tam ruchu ....) Jirsak - 4 parę ładnych piłek ale też kilka nonszalanckich strat ... 2 fajne strzały z 1 piłki ale zbyt blisko bramkarza Kirm -3 - coraz bardziej poziomem wrasta w polska ligę ... Pa.Brożek - 3 - za zmarnowanie setki (jakby pierwszy raz w życiu wyszedł sam na bramkarza) i za niezmienne od lat gesty zniechęcenia w momencie gdy trzeba mobilizować drużynę ... Małecki - 3,5 - miał pecha ... w każdym razie za skuteczność pała Łobodziński - 2,5 - niedobrze wszedł w mecz .... a potem było co najwyżej poprawnie .. Cebanu - 3,5 - taki wystraszony był ale tylko 1 mały błąd .... Gratulacje dla Lecha, ktoś tu napisał że zagrali na 120 % ... zgadzam się. Troszkę pomógł sędzia ale nie przesadzajmy ... że specjalnie itd - mógł gwizdnąć karnego mógł nie gwizdnąć ... wybrał to drugie czemu się nie dziwie bo presja gospodarzy jest zawsze. I dobrze ..... będzie większa motywacja ... do dalszej pracy.
Ostatnio edytowane przez Grantar : 19.10.2009 o godz. 18:46.
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Zarzeczny w Ekstrakalsa Raport pojechał Borskiemu że aż miło
![]() Że jest chamem, sędzią został tylko dzięki koneksją rodzinnym i że tacy są najgorsi bo dostają więcej niż zasłużyli i do tego jeszcze cwaniakują ![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
jak tak patrzę teraz na newsy i widzę, że Leszczak w ME strzelił, to się pytam, dlaczego nie mógł wystąpić w meczu we Wronkach?! To mi się tylko nie podoba u Skorży, że czasem się boi stawiać na młodych. Bo Mały i Pepe, choć może i młodzi, to już ograni.
Edit: zawsze lubiłam wypowiedzi pana Zarzecznego i lubię. Teraz to chyba je pokocham x) ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
w czwartek wyjaśnienia, za tydzień decyzja - 2 mecze na trybunach a ten drugi z legią... oj co za pech
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Jirsk zagrał słabo w niedziele , nie wiem presja go zjadła czy co , przecież mecz z Polonią i Śląskiem zagrał naprawdę bardzo przyzwoicie , widać było , że wie co to znaczy prostopadłe zagranie , a w niedziele tego nie było ani jednego takiego dobrego podania.. to nie ten piłkarz co go potrzebujemy , chociaż naprawdę wielę się po nim spodziewałem . 700 tys. euro na pewno nie jest wart...
Widać , że ten zespól bez Sobola traci na wartości nie tylko w 2 lini , nie ma dać nam kto sygnału do walki , większego zaangażowania i nie ma kto teraz wziąć ciężaru gry na własne barki.. Radek swoim przykładem napędzał kolegów do walki , bo on nigdy obok meczu nie przeszedł... każdy się na nim wzorował i jak on zapieprzał na całego to i cała drużyna również , teraz tego nie ma. Niby Diaz wczoraj najwięcej walczył ale częściej się uciekał do bezmyślnych fauli i nie potrafił kreować gry. Bez Sobolewskiego ten zespół traci na wartości
Ostatnio edytowane przez szczepanwislak : 06.01.2011 o godz. 11:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Mam szczerą nadzieję, że Skorża nie pojedzie na spotkanie z "jedynymi nieomylnymi" bez uzbrojenia się w odpowiednie materiały. Mógłby przeszanownej komisji zaprezentować, jakie "kwiatki" Borski i jemu podobni odstawiają niemal w każdej kolejce.
Denerwujące jest twarde "obstawanie" przy swoim Borskiego. Oby tylko "dla przykładu" nie wrzucili panu Maciejowi jakiejś b. wysokiej kary. Bo wtedy zostanie Wiśle tylko jedno: podczas meczów, gdy już będzie gotowy R22, kierować kamery monitoringu stadionowego na arbitra i dokładnie obserwować jego pracę. Wyraźnie widoczne przekręty zapisywać i przesyłać do Wrocławia - myślę że prokuratura byłaby wdzięczna. Ciekawe, który "gwizdek" byłby na tyle odważny, aby kraść w świetle kamer. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Pewnie, że czerwona i karny dla Wisły.
Trzeba znać przepisy Panie Borski - spokoojnie Maciek Skorża bdb je zna . ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Kibiców Lecha bardzo cieszy wygrana bo teraz na pewno pójdą na MAJSTRA
![]() |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Koniec bezsensownych pyskówek - bany czekają
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Na chlodno oceniajac ten sezon juz po meczu z Kuchenkami mozna stwierdzic ze po Levadii bledy nie zostaly wyplewione i nie widac postepu w grze.
Do tej pory mielismy poza Estonczykami ,wiecej zwyklego fuksa,bo przegrac tak naprawde moglsimy juz duzo wczesniej.Lidera mozemy traktowac na zasadzie ze jest -ale bez podniety.,,bo ja tym stylem ktory dzis prezentujemy jestem jednak rozczarowany ,bo ta druzyna powinna grac lepiej. W tych 9 meczach tylko w Lubine i w Sosnowcu z Belchatowem wygralismy pewnie i wysko nie drzac o koncowy wynik.Reszta to byly meczarnie i szcescie. Jak dla mnie nawet jesli zdobedziemy Mistrza to czeka Skorze duuuzo pracy ,bo w el LM trafi nam sie jakis sredniak ktory gral jak Amika i bedzie dupa zbita.Nawet Bytom troche wiecej pobiegal i juz byl problem.....
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 20.10.2009 o godz. 23:08.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ten mecz należało wygrać i basta!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ja też...Pół roku temu remis okazał się kluczem do sukcesu(jak byśmy przegrali to pewnie tytuł pojechał by do Wronek).Teraz nie mamy tego ciśnienia ale przynajmniej remisem powinniśmy wyeliminować jednego kandydata...Stać nas na to? - jasne, tak jak stać nas na wygraną ale stawiam flachę że będzie to cholernie trudny mecz.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
1. Lech na Wisłę spręży się szczególnie i na pewno nie będzie odwalał takiej chały jak w poprzednich meczach 2. Nam po przerwie na reprę zawsze grało się ciężko Remis biorę w ciemną. Byle później wygrać z Legią. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Nie jeden mecz "wygrywaliśmy" jeszcze przed pierwszym gwizdkiem sędziego, że tak przypomnę "spacerek" z Levadią... Troche pokory, na nas Lech sie spręży, to pewne. A postraszyć ma kim... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Sądze że tutaj szybko dostane odpowiedz. W zeszlym sezonie była taka prowokacja w strone leszka w meczu PP. Taka sektorowka i moje pytanie i czy LPH LPU LPJ tez cos znacza?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Jak rozumiem, sytuacja dalej się nie zmienia i trwa czeski film pt. "Nikt nic nie wie". Może wrócą, może nie. Trwa chaos i ciągłe przekładanie terminu. Dlatego ponawiam pytanie retoryczne, nawiązując i do wypowiedzi Kominka - czy w tym klubie jest jakiś lekarz, który wie, co to medycyna i ma pojęcie, co się dzieje, jak diagnozować, rehabilitować i leczyć? Czy jak zwykle - pełna prowizorka? ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
mogłeś stawiać tak jak nasi piłkarze ,że Wisła przejebie to byś wygrał....
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|