|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Tadeusz Pawłowski to odpowiednia osoba na stanowisku trenera Białej Gwiazdy? | |||
| TAK |
|
92 | 22,44% |
| NIE |
|
318 | 77,56% |
| Głosujących: 410. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Tadek wypierdalaj w podskokach!
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Stado baranów prowadzone przez lwa jest groźniejsze niż stado lwów prowadzone przez barana.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Co jeszcze trzeba żeby wywalić tego amatora
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Panie Cupiał działaj Pan!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Grubas śpi drugi mecz z rzędu na ławce trenerskiej
Od 60 minuty nie istniejemy w środka a ten stoi i sie usmiecha ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
obym się jutro obudził i przeczytał, że go wyjebali...
WON! ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Ale jaja. Zupełnie szczerze uważam, że lepszy był nawet Kulawik. Co za mierna, bezpłciowa p%#@!
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Biała chusteczka ode mnie.
Tj. albo vendetta za 1982 albo gość jest kompletnym idiotą trenerskim. W kontekście gry, wyników i taktyki (albo jej braku) zwolnienie Kazia było fatalnym błędem... cóż mądry Polak po szkodzie:(
Ostatnio edytowane przez arti : 27.02.2016 o godz. 22:40.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Ludzie przeciez to jest Skandal!!!! Ktos robi sobie z Nas kibicow kpiny!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
NO Tadek jak się mówi grzecznie Spierdalaj
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Ogarnijcie się, wiadomo że jest frustracja ale nie musicie go wyzywać
![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Jasne - sympatyczny,uśmiechnięty chłop, tylko że wystawia jedenastkę jak i gdzie popadnie, jak trzeba przycisnąć to hamuje, wywiady co drugi dzień, wpier.dol (póki co) co drugi mecz, a zwycięstw zero.
Ted idź precz! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
ile można się ogarniać !mecz,dwa 1liga jeszcze to można uratować koniec plucia w twarz i opowiadaniu padającym deszczu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Moze sam zrezygnuje...
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Cupiał zwalniając Moskala myślał że Skorża przyjdzie, a że on do takiego bagna nie wróci to mamy Pawłowskiego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
3 spotkania ze słabymi drużynami.
2 z nich na własnym boisku. 1 szczęśliwie zdobyty punkt. 0 oznak poprawy gry. ![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tragizm...
![]()
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Sam by się podał do dymisji jak ma honor i byłby spokój, tylko kto teraz będzie chciał za niego przyjść ...
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
wisła WYPIERDALAJ do 1 szej ligi
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
jacula .......nij się w ten swój pusty łeb
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mysle ze Tadka zastapi Smuda, i to wlasnie ten pajac dokonczy dzielo zniszczenia i degradacji klubu
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Zrobiłem małe rozpoznanie na transfermarkt. W chwili, gdy zatrudnialiśmy Pawłowskiego, było do dyspozycji kilku innych trenerów, np. Kaczmarek, Skorża, Lenczyk, Kubicki, Wdowczyk... Chyba każdy z nich byłby lepszy niż "Wesoły Tadek".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
1) Tadek przychodzi do Wisły
2) Tadek mówi - będę grał 4-4-2 3) Tadek dostaje 2 napastników (jako pierwszy od paru lat ma więcej niż jednego napastnika na poziomie) 4) Tadek ani jednego sparingu nie gra 4-4-2 5) Pierwszy mecz rundy gramy 4-5-1 6) Drugi mecz gramy 4-4-2, nie wyszło. 7) Tadek na konferencji oznajmia, że do 4-4-2 trzeba mieć dwóch defensywnych pomocników, ale Pawłowski dopiero teraz zauważył, że takich nie ma 8) Przychodzi Wolski 9) Zmieniamy taktykę, gramy 4-5-1, ale nadal na dwóch cofniętych pomocników, chociaż nadal takich nie mamy 10) Na 10 minut przed końcem meczu z Podbeskidziem Tadek zaczyna grać 4-3-3 z trzema napastnikami i jednym skrzydłowym 11) Tadek na konferencji oznajmia, że musi to wszystko OD NOWA POUKŁADAĆ. ![]()
Bramki byłych Wiślaków grających obecnie w ligach zagranicznych oraz informacje o byłych ligowcach -> https://twitter.com/misticotsw
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dziadowski trener prowadzący dziadowską drużynę złożoną ze spadów. Motywacja dno, zmiany za późno. Nawet nie potrafi ich zmusić nie tyle do walki, ale do spocenia się. Korona to jego ostatnia szansa na odpalenie, jeśli nie wyleci wcześniej...
![]()
God save the Queen
Long live the Queen |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Pawłowski ma szczęście, ze teraz mamy zagęszczenie spotkań bo myśle, że w poniedziałek mógłby się już udać do pośredniaka.
Z drugiej strony kiedyś Petrescu wywalili dzień przed meczem z Sevilla, więc to marne pocieszenie. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Wesoły grubasek stwierdził na konferencji po meczu ze
" nie wyglądało to zle " Kur.wa nie wytrzymam za chwile zapakuje go do bagażnika i sam wywiozę do Wrocławia ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|

|