|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Ma ktos znajomego w stacji kontroli pojazdow? Pilne,przeglad mi sie konczy w sobote a nikt nie chce podbic |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Sprowadzał ktoś ostatnimi czasy autko z USA?Jakie są koszty tego przedsięwzięcia?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:53.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jaka może być przyczyna jak auto pali 7-8 litrów, a po miesiącu 12-13
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Więcej info, jakie auto, jaki przebieg, jaki silnik...
![]()
"Ten febrisan Cię tak rozp...?"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Też bym się chętnie dowiedział bo spotkało mnie coś podobnego...
W moim wypadku Opel Astra rok 96 silnik 1,4 8V 176 tys przebiegu ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fiat Uno 1.4, rocznik 95, przebiek 80 tys.
Auto tak naprawde stało w garażu, zacząłem jezdzic wiecej w marcu tamtego roku, a zaczął pić wiecej około września. ![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale muszą być jeszcze inne objawy.może ma wysokie obroty?,może są gdzieś nieszczelności w układzie paliwowym?nie widzisz jakichś wycieków,plam pod samochodem?może trzeba wymienic filtr powietrza (chociaż sam filtr nie tłumaczy aż takiego wzrostu zuzycia paliwa).wydaje mi się,że i tak najlepiej jest podjechać do dobrego warsztatu.na forum to w większości będzie gdybanie.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Mi grande punto przy jezdzeniu jedynie po autostradzie w okolicach predkosci maksymalnej oraz jezdzie po gorach (taka mam trase od pracy) pali ok. 10-11l/100km. Oczywiscie bez problemu po ubraniu kapelusza mozna zejsc do wartosci ok. 5-6l/100km. ![]()
**********************Open Minds Will Dominate**********************
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A może ktoś polecić jakiś warsztat w okolicach Bronowic/Azorów ?
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Witam, punto 1.1 (98r.) strasznie mi strzela na gazie. Strzela do tego stopnia ze juz mi rozje*alo zatrzaski z obudowy filtra powietrza. Strzela tylko jak jest ciepły i na niskich obrotach. Wymieniłem mu już kable i świece. Kable NGK, świece też. Strzela dalej. Jakieś rady co z tym zrobić?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
jeśli chcesz sprawdzić czy to wina zapłonu to bardzo proste. bierzesz świece jedno elektrodową zmniejszasz przerwę bardzo drastycznie do 0,6 pakujesz do autka i w drogę. jeśli strzela mniej to kwestia zapłonów. po za tym w kazdym samochodzie sprawa strzelania jest bardzo indywidualna. generalizując albo zapłon albo biedna mieszanka. a temat jest obszerny ,chyba musisz udac sie do gazownika |
|
|
|
Dum Spiro Spero
Offline |
|
|
jesli mial ktos golfa 1.6 101km to niech sie odezwie na priv
![]() ![]() ![]() Śląska Pozdrawiamy! Lechie Pozdrawiamy! Unie Pozdrawiamy! "Mógłbym napisać o nich referat i jest to bez wątpienia najlepsza publiczność na świecie. Ciągle brzmi w moich uszach – jazda, jazda, jazda, Biała Gwiazda!"E.Omanic |
|
|
|
Banita
Od: 09.2006
Offline |
|
|
po ile te cewki chodzą i ile wymiana tak na oko?
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Renowacja felg stalowych - Kraków i okolice
Ktoś zna jakiś warsztat - bo znalazłem dwa gdzie chcą więcej za piaskowanie i malowanie niż nowa kosztuje ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Panowie i Panie poszukuje skrzynie biegow automat Volvo V70 2002 silnik 2006 2,5 TD jesli ktoś z Was posiada lub też wie gdzie takie cacuszko nabyc będę wdzięczny
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
ja mam takie pytanko. Mam w swoim autku felgi 16', które dostałem z salonu. Zastanawiam się nad kupnem 17'. Moje pytanie czy to dobry wybór na polskie drogi?
Pzdr ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
![]()
**********************Open Minds Will Dominate**********************
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() ![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
Nowy Lancer Sportback. Więc jeśli chodzi o stylistykę to 17 by tam chyba najlepiej pasowały. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Ja miałem 16 195/45 i niestety dziury je pokonały, ale prowadzenie na równej drodze to przyjemność, im niższy profil tym przyjemniej. Ale stresów więcej. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Wielkość felg nie ma aż takiego znaczenia - najważniejsza szerokość opon
powyżej 205 zaczyna się latanie po koleinach po bokach - przy oponach 17-tkach wielce prawdopodobne że takie oponki będziesz zakładał ![]() przy 225 już jest prawdziwy taniec z gwiazdami jak miałem okazję się przejechać ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie lub okolicach można kupić regenerowaną skrzynię biegów do seicento?
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
eee
To jak ktoś kupuje nowego Sportback'a to na pewno nie będzie wybrzydzał że dobra 17' tka kosztuje 550 zł za sztukę ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Gdzie w okolicach Prądnika Białego można niedrogo wymienić opony na letnie i ile taka przyjemność kosztuje?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Zaprewne chodziło o to, że za 20 zł od opony, czyli w sumie 80zł. Udało mi się znaleźć przy Reymonta (dokladniej to na ul. Budryka) wulkanizatora, u którego wymiana kosztuje 49zł za 4 koła z wywarzeniem. Bede dzwonil we wtorek i chyba tam bede wymainial. No chyba ze macie jeszcze jakies inne miejsca warte polecenia.
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Offline |
|
|
Wczoraj w telewizji przewinęło się info, że w wakacje PB95 ma być po... 5zł
![]() ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dla użytkowników turbo, o czym warto wiedzieć i gdzie nie wysyłać.
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=34449 dobrygrzeswawa from ocp napisał(a):
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
k.wa mam wrażenie że ceny rosną kilkakrotnie w ciągu dnia ... ostatnio rano byłem na Neste po 4.10 ropę a popołudniu już 4.15 ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|