|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mimo wygranej nadal bardzo słaba gra. Widać że nie dzieje się dobrze w drużynie skoro zawodnik pozwala sobie na pyskówkę w stosunku do trenera.Prawidłowa reakcja Skorży w tej sytuacji.
Jop tragedia , nawet na tle tak słabego przeciwnika popełniał szkolne błędy, widać brak zwrotności i szybkości.On nawet nie potrafi się prawidłowo ustawić w najprostszych sytuacjach.Zresztą o jego grze zostało tu powiedziane wystarczająco dużo. Jestem pełen obaw jeśli chodzi o następny mecz z Ruchem biorąc pod uwagę jeszcze brak Marcelo.Byłem daleki od spiskowej teorii ale oglądając wczorajszy mecz Legii (urojone spalone + faul z dupy po którym padła bramka) i nasz dzisiejszy gdzie obrońca dostaje kartkę za nic która eliminuje go z następnego meczu oraz kilka niesłusznych spalonych odgwizdanych na naszych zawodnikach ...zaczynam w nią wierzyć. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Większość znanych trenerów nie miała osiągnięć piłkarskich z takim Mourinho na czele... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
Mourinho to wyjątek. Smuda, Kasperczak czy nawet Urban to byli dobrzy piłkarze. Ps. Piłkarz nie ma prawa tak się odezwać u trenera, który ma autorytet i charakter. Widać, że nasi kopacze u Skorży tego nie widzą i są takie odzywki.
Ostatnio edytowane przez Peroslaw88 : 29.11.2009 o godz. 17:19.
![]()
Wisła jest najważniejsza!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Nie piłkarze, tylko Brożki. Zmanierowane gwiazdeczki. Z pretensjami do całego świata od zawsze...
![]()
Ddf
|
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Braciszek zostal posadzony na lawce za granie kaszany wiec Piotrek chcial pokazac trenerowi ze nie wolno zadzierac z Brozkami. Jesli teraz Maciek sie ugnie to nie ma prawa prowadzic tej druzyny na wiosne. Jesli nie, to bedzie mial wojne ale niestety innego wyjscia nie widze ani dla niego ani dla Wisly. Czas Brozkow minal, chwala im za to co zrobili ale teraz czas przerwac ta mizerie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
W zasadzie,to i trener razem z pyszczącymi mu braćmi mógłby już dać odpocząć od siebie Wiśle.On już tylko z nazwy jest trenerem.Panuje na sytuacją równie dobrze,jak większość kursantów nauki jazdy nad samochodem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Edit. Konrad, Brozki to oddzielna historia. Maja swoj niebywaly wklad w wyniki Wisly od kilku sezonow i gwiazdorskie inklinacje, ale to trener pozwolil sobie wejsc na glowe. Nie odwrotnie.
Ostatnio edytowane przez JacaTS : 29.11.2009 o godz. 17:30.
![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
A Luciano Spalletti, Guus Hiddink, Felipe Scolari, Rafa Benitez, Manuel Pellegrini to już się nie liczą... Z takimi teoriami to wiesz gdzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Trener ma tydzień, wie, jakimi ludźmi dysponuje. Od tego ma kiepełę , by wymyślić jak Wisełka ma zagrać. Czy to będzie non stop atak, czy to będzie wzmocniona obrona kontrami Małeckiego czy Kirma - mnie to rybka. Tak krawiec kraje, jak mu materiału staje, on ma coś wykombinować a piłkarze wykonać.
Cwany ( w dobrym rozumieniu słowa) Orest wymyślił co trzeba by nas pognębić, teraz kolej na pana Macieja. Ja w pracy dostaję do szefa listę: to i to do zrobienia, o trudnościach mogę (ale nie muszę, jego moje problemy walą) zameldować w piątek, przy piwku, jak sobie z nimi dałem radę. Oczywiście o tym nie gadamy, bo on arkowiec
Ostatnio edytowane przez harthausen : 29.11.2009 o godz. 17:21.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
FraMat wybacz, ale facet ma racje. Gdyby analogiczna sytuacja przytrafila sie jakiemukolwiek Legioniscie banda sfrustrowanych wyznawcow konspiracyjnej teorii pzpnowsko-legijnej bilaby juz piane jak to wszystkie organa, wlacznie z FIFA, UEFA i Rzecznikiem Praw Obywatelskich sa sprzymierzone przeciwko Wisle.
![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ToTylkoJa weź idź na swoje forum bo psujesz mi humor
Plusy Dobra gra w pierwszej połowie chodź były błedy(Jop) Dobry mecz Kirma na prawej stronie, może on na lewej słabo się spisuje a na prawej gra dobrze?Wiem jedno,Łobo w meczu z Ruchem siedzi dalej na ławie ![]() Brak Brożka=dobra gra Minusy: Małecki znowu coś ma do Jirsaka w przerwie meczu na boisku też coś wymachiwał Marcelo żółta kartka no ale według komentatorów c+ nie było żółtka. Chaotyczna druga połowa i nie potrzebna stracona bramka. Zachowanie gwiazdora Brozka yyhh Może,by tak sprzedać braci Brożków i sprowadzić dwóch nowych grajków? Może to przez nich w szatni zła atmosfera? ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Może nie widziałem dokładnie ale bardziej mi się wydaje że lekko przewrażliwiony jesteś - to bardziej wyglądało na w końcu normalną gadkę a nie na jakieś 'ale'.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
...Ale dziwna sytuacja z Brożkiem ...podejżewałbym o takie coś każdego tylko nie jego ..dziwne zachowanie to jest młoda ekstraklasa do konca tego roku |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Cytat:
Jedynie może cieszyć 3 pkt i że Kirm miał jaja strzelić na bramke. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1q2 Sam nie wiem jak mam to traktować, jak schodzili do szatni najpierw się trzymali razem potem coś Małecki do niego powiedział(pokazał ręką) potem w meczu....
Ok,powiedzmy, że to normalna wymiana zdań ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie co śpiewali kibice Wisły dzisiaj, było coś że Każda gwiazda... dalej nie pamiętam;p
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
kto wie, czy najciekawsze nie była by wiadomość, co tak NAPRAWDĘ się w naszej szatni dzieje. Casus Petrescu to takie memento (ostrzeżenie). Nic nie mam (na razie ) od Piotra B. Ale w starciu trener - piłkarz podświadomie ustawiam się po stronie trenera. Szczególnie po tym, co Dan ostatnio osiąga. Wie chłop, co mówi.
edytka: Island napisał: Cytat:
Mam nadzieję, że obie strony się opamiętają, dogadają po męsku i każdy będzie po męsku robił to, co do niego należy. Każdy ma jakieś swoje widzenie świata i własnych ambicji. Czasami pobłądzi, bo się przecenia. Ale każdy może pogodzić cel osobisty z nadrzędnym (WISŁA). Na to liczę, a nie na głupie ambicjonalne wojenki. Innymi słowy: wypić flachę, trenera przeprosić, trener się nie wygłupia i Piotr dalej robi porządną robotę na swojej pozycji. Na upartego kilka (nie za dużo) meczy w ME na otrzeźwienie. Pomogło Lechowi doprowadzenie do rozumu Rengifo, to i naszym nie zaszkodzi.
Ostatnio edytowane przez harthausen : 29.11.2009 o godz. 18:03.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Oglądam teraz pierwszą połowę meczu Arsenal - Chelsea i po meczu Wisły zauważyłem taką rzecz. Wisła powinna zagrać w meczu z Odrą (najsłabszą drużyna ligi), tak żeby nie dać jej piłki. Powinny tworzyć takie akcje jak tworzą Arsenal i Chelsea. Przecież piłkarze Odry powinni tylko biegać za piłką. Wiec... dlaczego tak nie jest? Rozumiem, że nie ma Głowackiego, Soboleskiego, nie było długi czas Boguskiego, Garguły, Singlara, Czasami wypadali ze składu Brożek, Pawełek, ale... wydaje mi się iż trener Skorża nie ma pomysłu na grę Wisły. Przecież to co powiedział Leszczak po debiucie( wrzucać piłki w pole karne), czy to jak gra Wisła (dalekie piłki na napastników) jest śmieszne. Z TAKĄ GRĄ NIE MAMY NA CO LICZYĆ W EUROPEJSKICH PUCHARACH...
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Po tym co dzisiaj zobaczylem w wykonaniu Jopa ,zastanawiam sie kto k*rwa wpadl na pomysl zeby sciagnac takie drewno
3 punkty zawdzieczamy Kirmowi który był lokomotywa napedowa Wisły,zreszta tylko on i Marcelo to piłkarze jakoś ponad przecietni ,reszta jak zwykle na swoim poziomie. Acha Ćwielong w ataku tyle zagrał co Jop w obronie czyli wielkie nic ! |
|
|
|
Member
Offline |
|
To był wybór: albo Jop za darmo, albo nikt. Co byś wybrał? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wisła wcale nie zagrała znacznie lepiej niż ostatnio - po prostu Odra dużo bardziej nieudolnie przeszkadzała, niż Legia czy Cracovia, a i nasi byli w pierwszej połowie nieco bardziej skoncentrowani (widać to po ilości głupich niewymuszonych błędów technicznych - było ich mniej niż poprzednio). Odra nie stosowała pressingu, kryła na radar (fajnie pokazuje to gol Kirma z dystansu i rajd Małeckiego). to sobie mogli nieco "poszaleć".
Boję się pomyśleć, że za tydzień w Chorzowie będzie oczywiście zupełnie inaczej, w dodatku bez Marcelo. A gdy jeszcze pomyślę o pojedynkach biegowych Jopa z Niedzielanem...Dobra, wracamy więc do wczorajszego meczu: Do momentu, kiedy im się chciało jeszcze grać, najlepsi w naszym zespole byli Małecki i Kirm. Ładnie zaprezentował się Mauro, tradycyjnie też Marcelo i Alvarez. Jirsak - najgorszy na boisku. Jop znów słabiutko (dobrze, że tym razem choć raz szczęśliwie skiksował), Pior Brożek - olewka. Diaz - szarpał się. Pawelek - dobrze. Odejście Kazimierskiego do kadry ustabilizowało jego dyspozycję. Ćwielong - jak zwykle nieefektywny. Cóż, jeśli tylko Legia wygra z Zagłębiem, znów będzie liderem. Niestety gra Wisły nie upoważnia tu do optymizmu.
Ostatnio edytowane przez Markus : 30.11.2009 o godz. 18:01.
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Dowiem się czemu Paweł Brożek nie grał i jeśli jest kontuzjowany, kiedy wróci
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ktoś tu na forum pisał że jutro będą badania ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Nie wiem czemu nie grał ale obu już nie wrócił!!!
Pisałem kiedyś, że (uwaga, skrót myślowy) Kirm przy Brożku i Małeckim gra chałę bo na niego tylko nap...lają. Dzisiaj jakby Małecki spokojniejszy a i Kirm bardziej wyluzowany... Reszta jest milczeniem. Brożek papa! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Tak to prawda. Brożki się nie zgadzają z filozofią trenera, czyli trzeba ich "zrujnować"
To nie ich wychowawca, co oni mają po 15 lat ? Albo potrafia sie dostosować albo wypad.![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Według mnie nadszedł czas, by zakończyć erę Pawła Brożka w Wiśle Kraków.
Pokazują to mecze, w których on nie gra. Zespół jest zespołem, a nie zbieraniną indywidualności, co może się podobać. A skoro Paweł tak kocha Wisłę, to dla jej dobra odsunie się od zespołu ^^ |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
O , widze że po wstrętnym trrutniu Cantoro , i nieudaczniku Łobodzińskim pora na rozprawę z tymi krnąbrnymi i bezproduktywnymi Brożkami.
Kilka meczy zagrali słabo , derby mieli czelnośc przegrać i za zasługi "...kop w dupę" Widzę że forum pęka od expertów. Ech , Wierność.. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|