|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Na stronie EA sięw końcu zalogowałem, napisało mi że mój żołnierz zaginął w akcji (błąd 404) i że albo mają problem z serwerem, albo coś źle wpisałem. Kazali odświeżyć za 2h35 min. zalogowałem się po 3 godzinach z hakiem i napisało mi to samo :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Panowie mam uno problema, mógłby mi ktoś wyjaśnić dlaczego mnie nie chce przez cały dzień zalogować do Xbox Live
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Zrób test połączenia i będziesz wiedzieć gdzie jest problem.
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Wam też w padzie do X'a lewa gałka analogowa się ściera tak cholernie jak mi ?
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Bez przesady pogadamy jak zetrzesz cały drążek wtedy mozna powiedzieć, że cholernie
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
dlatego ja używam dwóch padów ale i tak wyglądają jak bym je nożami dźgał , te gałki się strasznie szybko wycierają szczególnie przy intensywnej grze , chociaż ja ostatnio gram tak rzadko że mój ex zamarza
Ostatnio edytowane przez famul : 02.05.2010 o godz. 09:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jak sie robi wsady w NBA 2k10?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
pytanie do posiadaczy PS3.
w Media Expercie jest promocja na PS3. wersja slim, 250gb + Little Big Planet i Rachet Clank. cena to 1360zł. opłaca się taki zestaw? czy lepiej skorzystać z allegro i kupić powiedzmy coś takiego: http://allegro.pl/item1012163836_ps_...a_wys_24h.html z góry dzięki. ![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
DevilMayCry : Nawet mi testu polaczenia nie chcial zrobic bo pisalo ze nie jestem zalogowany do Xbox live ale na szczescie jest juz po problemie a wlasnie tak apropo to gral ktos z Was na Xboxie w NBA2010 i NBA 2K10 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
za ile ?[x znakow]
![]()
.
. |
|
|
|
Bene meritus
Offline |
|
|
Jak myślicie warto kupić Fifę World Cup 2010 na X'a, pomimo posiadania Fify 10 ?
![]()
|
|
|
Bene meritus
Offline |
|
|
179 zł w Media.
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Udało się
![]() Za taką kase chyba nie. Sama gra jest lepsza od dziesiątki (w moim przekonaniu EA znów zrobiło pare kroków do przodu), ale możliwość grania samymi reprezentacjami w jednym turnieju (+ ewentualne eliminacje) powinna kosztować chyba "ciut" mniej. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hmmm troszeczkę dużo,zważając na to, że aż takiej dużej różnicy nie ma.EA już odcina kolejne kupony od Fify :/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@ Maciejo - Jak dużo filmów będziesz oglądać na bd to birz zestaw z pilotem. Jak nie, to do media Expert. Ale popatrz w innych marketach, czasem sąfajniejsze zestawy (tzn z lepszymi grami) Czasem małe sklepiki też robią dobre promocj (typu doklejają coś taśmą).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
ostatnio zakupiłem Sony Bravie i jest taki pilot, co może obsługiwać kilka rzeczy, przycisk do BD też ma, to myślę, że i PS'a by obsłużył, więc pilot byłby mi raczej niepotrzebny.
w zestawie z konsolą jest jeden pad? ![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
[QUOTE=Maciejo;893923]ostatnio zakupiłem Sony Bravie i jest taki pilot, co może obsługiwać kilka rzeczy, przycisk do BD też ma, to myślę, że i PS'a by obsłużył, więc pilot byłby mi raczej niepotrzebny.
w zestawie z konsolą jest jeden pad?[/QUOT] tylko ps3 slim może być obsługiwane pilotem od tv Sony Bravia. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
grajac juz we wszystko, polecam grę na Ps3 - PAIN
minus gry jest taki, ze sie płaci za dodatki...ale plusów, oj znacznie wiecej ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam ixtrema 1.51 (podobno
Ściągnąłem nową FIFE World Cup, spatchowałem na wave 3, wkładam do konsoli - wyskakuje napis, że musze ją zaktualizować. Ściągam Vancouver 2010, nagrywam na wave 2 - idzie! Myśle, że mnie źle poprzedni właściciel konsoli poinformował i mam ixtrema 1.5 a nie 1.51 - nagrywam więc FIFE na wave 2 i... nie idzie. O co tu chodzi? ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
BTW. Napisałeś że jak spatchowałeś na wave 3 to ci aktualizacja wyskoczyła prawda ?! To czemu nie aktualizujesz ? może pójdzie. Zresztą nie wiem nie siedzę już w tym bo od razu jak ściągnę gry to ładuje na dysk i gram z dysku. Bez żadnych sprawdzań abgx360 i przerabiania waveami.
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 07.05.2010 o godz. 17:36.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@ thriller. A czy ten pilot od Bravii obsługuje bluetooth, czy slimka działa na podczerwień? Bo do mojego fata tylko pilot do PS3, albo specjalna przystawka do harmony One
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"Najnowsza PS3 slim została wyposażona dodatkowo w funkcję Bravia Sync, która pozwala obsługiwać menu główne (XMB) za pomocą pilota do telewizora. Bravia Sync potrafi też wyłączyć konsolę w momencie wyłączenia telewizora. "
Tylko tyle udało mi się wyszukać.Wiem,że działa na 100% -u kumpla widziałem ![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Witam, od niedawna mam PS3 i mam takie pytanie odnośnie cen gier. Jak to jest możliwe, że na allegro God of War 3 i Dante Inferno są już od 140zł, opisane jako nowe, a w sklepach internetowych jak np. gram.pl są po 190/200zł. Czy te z allegro to jakiś wał,czy Ci drudzy mają taki narzut?
![]()
ŚLĄSK,WISEŁKA,LECHIA GDAŃSK
CZY CIEMNO,CZY JASNO PŁYNIE WISŁA PRZEZ MIASTO |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no Woland, wiesz, może być nowa, ale baz folii
Spokojnie kupuj używaną, multi tam nie ma (GoWIII) no i póki co dodatki tylko w edycji limitowanej. Sam sięprzymieżam do kupna tego dzieła. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jestem po 2 episodach Alana Wake'a. Mocny klimat, ciekawa, wciągająca fabuła, genialne efekty światła/cienia. Spodziewałem się czegoś bardziej strasznego, a wg mnie to jest taki Max Payne z latarka i cienio-zombie. W każdym razie gra się bardzo przyjemnie, niektórzy narzekają na porozmywane tekstury, ale jak dla mnie jest ok. W tym momencie dałbym grze mocne 9... zobaczymy co będzie dalej, wracam do Bright Falls
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wczoraj miałem okazje zagrać w prologa GT na PS3...szczerze
|
|