|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
Rok obecności Moor'a, awans do esy. A tutaj nie dość, że o jakimkolwiek inwestorze można pomarzyć to nawet sie nie uda ogarnąć sensownego sponsora, tylko przedłużenie texomu i dorzuta od Jarka? XD Przecież to byłby blamaż organizacyjny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
Jak już rutynowe płaczki wzmagają zawodzenie, to znaczy że coś fajnego się szykuje.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2014
Offline |
|
|
Oglądałem superpuchar, no kuchenkorz widać, że w formie.
Ale nie o tym. Tam wisiała taka płachta ich kiboli: "Lubi nas niewielu, większość nienawidzi. Boją się nas wszyscy" Z tego wynika, że corupcjoniści ich lubią a jednocześnie się .. boją Fajne wyznaczenie relacji dominacja/uległość... Oficjalnie jest przyjaźń a realnie sado-macho ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Zaraz gra w LM więc na e-klapę wystawi 2 skład.
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://canva.link/yvdnxcdu2c27ql1
Cele Wisły na sezon 2026/27 1. Utrzymać się ... 2. ... w lutym |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Moore.. ee.. z pewnością pomógł załatwić sparing z wrexham (za ile?) i chyba trudno tu liczyć na więcej. JK&co dali mu akcje to ich problem, że jak dotąd niczego to im ani Wiśle nie przyniosło. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Pytałem jakiś czas temu w temacie właścicielskim, zapytam jeszcze raz tutaj.
Jakie są WYMIERNE korzyści z obecności Pitera Móra w akcjonariacie Wisły? Przecież on za załatwienie sparingu z Wrexham skasował prowizję. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
|
Senior Member