|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Dokładnie. W końcu wszystko było winą Moskala. Zatrudnimy Brossa albo O'Learyego, którzy w porównaniu z Moskalem są królami trenerki i wyniki będą dużo lepsze. Nie widzę potrzeby wzmacniania składu w wypadku zatrudnienia jednego z nich.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ludzie, tak czytam wpisy od godz. 18:05 i..... daliście chyba do pieca konkretnie przed świętami co?
To już lepiej, żeby z Arka Głowackiego, grającego trenera zrobić ![]()
Ostatnio edytowane przez Vinci : 16.12.2015 o godz. 21:14.
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Powiem wam że mnie najbardziej przekonuje ten Slowak ciągłość pracy nawet jakieś tam sukcesy bez zbyt dużego budżetu na transfery, stawia na młodzież.Jedyne co mnie martwi to to że popadł podobno w konflikt z zarządem i piłkarzami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Do tego liga słowacka jest podobna do naszej
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ciekawe nazwiska padają na giełdzie. Przynajmniej powiało optymizmem, bo przy poprzednich dwóch zmianach trenerskich, nawet i głośnych nazwisk nie było. Z naszego doświadczenia można śmiało powiedzieć, że coś jest na rzeczy.
Bez kasy oczywiście zatrudnianie takich trenerów jest bez sensu. Jednocześnie Cupiał jest skłonny wyłożyć na transfery większą kasę mając za sterami drużyny kogoś kto osiągał już jakieś sukcesy, niż kogoś nieopierzonego (z całym szacunkiem dla Moskala). Nie popieram tego, ale ma to jakieś uzasadnienie. Idę o zakład, że Cupiał sobie pluje w brodę, że Wisła wylądowała tu gdzie wylądowała. Śmiało można powiedzieć, że jeśli Cupiała stać na kolejne dofinansowanie Wisły(i to zrobi( to trzeba bylo przedsięwziąć ten krok dużo wcześniej, niż w momencie gdy już jesteśmy tylko delikatnie nad krawędzią. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Broos trenerem Gaszka out za niego Piotr Skrobowski a dyrektorem sportowym....Smuda
![]() http://futbolplus.pl/kraj/item/4764-...oradca-cupiala ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2015
Offline |
|
|
Ja tak czytam to forum i widzę spore nazwiska "obietnice" (a nawet pewne kroki, nowy sponsor) to znaczy że musi coś być na rzeczy
tylko żeby nie wyszło jak zawsze.Skoro klub podejmuje takie ryzyko to powinniśmy też coś zrobić i chodzić na te mecze a nie tylko na derby i legie ![]() TYLKO Wisła |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Ta informacja o Smudzie jast tak niedorzeczna, że aż się boję, iż może okazać się prawdą.
Tylko wówczas j już totalnie nie będę miała odpowiedzi na to, co p. Cupiał ma w głowie. Zatrudniać na takie stanowisko takiego typa? Pal sześć jego warsztat, pal sześć jego bucowatość. Ale to gość, który dopiero co pokazał Cupiałowi, jak ma na Wisłę wyjebane i wydymał klub do ostatniej złotówki. I ON MA DORADZAĆ CUPIAŁOWI? Coś tu nie gra... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lato 2013 Brozek,Donald,Burdenski
Zima 2014 - Stilic, Dudka Lato 2014 -Jankowski,Buchalik,Sadlok,Stepinski wrzesien 2014- Guzmic Zima 2015 Jovic,Barientos Za Moskala przyszli: Cierzniak,Mączyński,Crivellaro,Cywka,Popovic O tak dla przypomnienia. Smudzie wyszly jednak dosc dobrze transfery ale jego czas przeminal i tyle. Wisle nosi nie w sercu a portfelu.
Ostatnio edytowane przez bódyń : 17.12.2015 o godz. 11:51.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2015
Offline |
|
|
Skrobowski rozumiem za słupa
http://www.imsig.pl/pozycja/2014/17/...C4%85_Twierdza http://www.rmf24.pl/raporty/raport-e...ra,nId,606565#
Ostatnio edytowane przez stary zgred : 16.12.2015 o godz. 23:22.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Kogo by nie zatrudnili jako trenera, ważne aby szła za tym jakaś przemyślana strategia i pomysł na drużynę. A z tych plotek które teraz do nas docierają tak nie jest.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
jeśli ogromny minus, jakim ma być Smuda na stołku dyrektorskim - przykryje masa plusów w postaci kasy, trenera, zawodników itd., to jestem w stanie to zaakceptować. W tym klubie niestety nigdy nie może być do końca normalnie
Jak są zawodnicy i zarząd, to nie ma trenera, jak jest trener i zarząd, to nie ma zawodników, jak jest trener i zawodnicy, to łysy za sterem (obojętnie, który) ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jesteś głupi.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Co by się nie działo... wszystko lepsze od ew spadku albo bankructwa....
Czekajcie i nie płaczcie że ten trener zły ten prezes nie dobry. Nikomu nie dogodzisz. Cupiała klub i może robić co chce... Uważam że po latach marazmu nadchodzą lepsze czasy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Dobra, do gazu z tym trollem.
Smuda nosi w sercu Wisłę, a Kazimierz Moskal to wg tego prawdzi.wka "Remis". Idź sobie trolluj gdzie indizej. BTW. Bilet na Pogoń jest? ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
O faktach nie dyskutuje wyzawco Moskala. Nie ma. Jest karnet. Czy taka odpowiedz cie zadowala Nieudolnie Zgryzliwy? I tak napisalem "Wisle nosi nie w sercu". Slowo nie tam jest caly czas i az sprawdzilem czy było.
Ostatnio edytowane przez bódyń : 17.12.2015 o godz. 14:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Smuda nosi w sercu tego co mu w danej chwili płaci (Widzew, Zagłebie, Miedź, Legia, Lech). Akurat przywiązanie do herbu klubowego i honor to ostatnie rzeczy o jakie bym go podejrzewał ...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Temat powrotu Smudy to jakis smutny kabaret. Pozostaje tylko dziwic sie Franciszkowi Smudzie, ze po raz kolejny szuka wejscia do tej samej rzeki. Tylko po co? Ordynatorem Szptala Uniwersyteckiego na Kopernika, równiez bedzie dobrym. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
^^ pewnie chodzi o to, że wcześniej grał w Lechu.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Co trzeba mieć w głowie, żeby piłkarza nazywać ....ą, bo nie podpisał umowy. Ciekawe czy też był taką ....ą jak ładował gola za golem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
ja tam stilicia nie lubie za to, ze kiedy byla szansa na europejskie puchary, to okazal sie slaby jak barszcz, nic nie gral w rundzie mistrzowskiej. co mi po tym, ze caly sezon blyskal jak gwiazdka, skoro w najwazniejszych momentach zawodzil, że bania mała
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Każdemu piłkarzowi w sezonie zdarzają się wzloty i upadki... A Stilic jak byś nie zauważył, zaczął grać słabiej odkąd zaczęły się rozmowy w sprawie kontraktu... Nie wiedział na czym stoi...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
cieszmy się przez łzy że nie mamy tych pucharów bo teraz bylibyśmy w jeszcze większej dupie. a idąc takiem rozumowania kolegi z ganku, ja od 2005 roku w kazdym meczu znalazłbym kogoś kto nie spełnił oczekiwań meczowych a nie wyzywach tych grajków. przykładowo ostatnio kazdy jechał po Boguskim, az sie okazało ze grał z przepukliną.Wiecie co to takieg w ogole i jak sie obajwia ? E:Bartek - i na .... wrzucasz przedruki Kmiecika? Przeciez to to samo, tutaj nawet autora nie ma ta strona jakas.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 17.12.2015 o godz. 17:36.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
Gaszyński coś pierdnął o pucharach żeby poprawić atmosferę i aby ludzie kupowali karnety, a Wy to łykacie. Wąska kadra, naście baniek w plecy, najlepszy zawodnik na wylocie i wywalczymy puchary... chyba żeby zaraz potem spaść. Puchary to powinniśmy byli mieć w 2013/14... oczywiście gdyby wszyscy nie odpuścili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dobra, może troche przeholowałem z tym określeniem, ale fakt jest taki, że Semir mógł się w tej ostatniej rundzie bardziej przykładać, bo nie jest tajemnicą, że to pod niego (i Brożka) ustawiana była taktyka. Co jest zrozumiałe.
A co do tego, że nas zwodził a tak na prawdę miał w dupie, to tu raczej wątpliwości nie ma. Jeszcze co do Smudy jako Dyrektora Sportowego. Nie trawię tego gościa, nie trawiłem jak był selekcjonerem i nie trawiłem jak był trenerem Wisły. Ale faktem jest, że ona jakieś tam kontakty ma, może coś złowić. Przykład właśnie Stilici, który to przeszedł do Wisły tylko dzięki Smudzie. Nie wiem, może jestem niepoprawnym optymistą, ale liczę na to, że ten wybór coś dobrego zrobi. Cupiał chyba sie pokapowałem, że jak nie sypnie hajsem, to spuści klub do 1(jak nie gorzej) ligi. Więc może. Byle by tylko Bross miał ostateczne słowo co do transferów. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|