|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a ja bylem wlasnie w tym sklepiku na pradniku i jestem pozytywnie zaskoczony.
kazdy posiadacz konsoli znajdzie cos dla siebie ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Przystępne ceny gier?
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Pamiętajcie ,że jeszcze istnieją takie sklepy w których można zakupić gry taniej oraz wymieniać tytuły które już się "zaliczyło" na inne.Więc wcale nie trzeba srać pieniędzmi ,aby móc systematycznie grać
Ok ,ale proponuje zakończyć ten temat , bo za chwilę zrobi się tu drugi onet ![]() Takie dodatkowe pytanko. Czy w MW2 jak już się dojdzie do poziomu 70 na prestiżu, to zaczyna się znowu od początku, czy to już jest koniec?
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 10.02.2010 o godz. 16:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
A ileż osób przerabia u nas konsolę żeby zrobić kopie zapasowe
Ściąganie filmow, muzyki na własny użytek nie jest przestępstwem, i pewnie gier też nie, ale głównie chodzi tu o multiplayer. Nie zbanują Ci Xboxa bo grasz sobie w GTA w singla. Ale jak odpalisz multi, to już szanse masz duże, o czym choćby Dymek się przekonał. Film obejżysz i skasujesz, a w MW2 grasz i grasz i grasz.... Zresztą wszystko wskazuje na to, że i tak pożegnamy się z pudełkami i będziemy MUSIELI kupować gry on-line. I to, jako zbieracza mnie martwi. Skończy się nie tylko piractwo, ale też niestety wymiana. I jestem dziwnie przekonany że sprzedaż gier dramatycznie spadnie. Ok. Skończmy już o piractwie, każdy ma swoje zdanie i światopogląd. Jak tam MW2 ![]() edit: @devil - zaczyna sięod nowa. I tak chyba 7 razy ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
Film obejrze i skasuje - ok, gre przejde i tez skasuje. A chce wiecej pograc ? Film tez moge ogladnac wiecej niz jeden raz. Pokretne tlumaczeniaCo to kupowania przez internet, co to za problem pozniej spiracic ? Malo jest teraz takich gier ? Juz byly internetowe zabezpieczenia niedozlamania, wiadomo jak sie skonczylo |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przecież napisałem, że chodzi głównie o multiplayer. Jak byłem szczawikiem to też po piraty na giełdę chodziłem - gdzie tam wtedy panie jakieś internety?! A teraz dorosłem i dajęzarabiać tym, którzy pracują nad daną rzeczą (grą) Do kina chodzę, a targam czasem seriale, których nie mogę obejżeć w kinie, ani żadnej tv. Jest jakaś gra, której nie można kupić w sklepie
OK, koniec gadki z mojej strony. Devil, grałeśw BAD COMPANY 2? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ehhh to mnie już zniechęca- mówię o call of duty, znowu wszystkie bronie od nowa :/ .dobrze ,że 19 lutego wychodzi "piiiikkkk-piikkk-piikk-pik" Alien vs Predator. Coś czuje ,że MW2 pójdzie w odstawkę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Ja tam bardziej pracuje nad moim Accuracy ktore obecnie wynosi 23.57% PS: Famul kiedy bedziesz dostepny na Live |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
to coś pociśniemy , hm muszę się w takim razie do Irl pół przejechać chociaż ja mieszkam na drugim końcu bo w Cork no ale jak takie zakupy tam są możliwe to warto A co do Xlive to właśnie przez to piracenie nigdy w pl nie bedzie xlive" cod Waw jest ok ale mnie bardziej pasi 4 lub MW2 na multi zresztą na niedostatek gier nie narzekam aż nie chciało by mi się ich tu wszystkich wymieniać bo mam ich 50
Ostatnio edytowane przez famul : 11.02.2010 o godz. 11:26.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bana na xbl dostałem z własnej głupoty a raczej lenistwa bo wiedziałem ze jest fala a kabla nie odpinałem.
Kupi się następną. ![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
To nie ma nic do rzeczy, bo jezeli chociaz raz zagrales przez pirata to oni juz to wiedza, wszystko sie zapisuje w ich systemie, wiec i tak dostalbys bana
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Stawski - nie ,nie grałem i powiem więcej nie zamierzam, tak samo jak w medal of honor.już mi sie przejadły Afganistany i inne kraje bliskiego wschodu.Jak na razie czekam na Alien vs Predator,Heavy Rain,Alan Wake.
Tak przy okazji szukam 2 dobrych graczy na L4D 2 ,aby przejść ją na realu. Są tu tacy? Dymek witaj w klubie moich znajomych z PL.Miałem 24 teraz mam 4
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 13.02.2010 o godz. 01:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Cytat:
wiec na Xlive bede od dzis wieczor Wiesz mi sie podoba WaW bo realistyczne jest strzelanie ze snajperki a to lubie najbardziej robic w tego typu grach WOW hehe niezla kolekcja ja mam 10 gier i mi wystarcza hehe |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja dziśnie wytrzymałem i kupiłem sobie Wipe Out hd+fury
za 70 złotych nówka ![]() A w MW2 mi cośnie szło wczzoraj Nie dewil
Ostatnio edytowane przez stawski : 14.02.2010 o godz. 08:20.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie przerobie konsole najnowszym iXtreme 1,7 ? Na pradniku i w global-play nie przerabiaja tym
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Można w PES10 zmienić narodowość zawodnika? Ewentualnie czy na PS3 robią również jakieś patche? I jak to wgrać? Na kompie wystarczyło podmienić pliki ale na PS3 raczej nie będzie takiej możliwości.
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wszystkie patche na PS3 targają sięz neta jak tylko wyjdą... zanim grę uruchomisz a jesteś podpięty to nie masz wyjścia i musisz ściągnąć. Zainstaluje się samo.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
yyy jemu nie o takie patche chodzi chyba
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Witam,
Mam prośbę napisał by mi ktoś jak się przyjmuje piłkę w PES10 na padzie? Bo jakoś wcześniej nie miałem okazji grać w tę grę a strasznie mnie irytuje, że ta piłka tak odskakuje... :/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
dzisiaj skończyłem Dante's Inferno - polecam 7h 5min 2s naprawdę dobrej zabawy
Może to nie to samo co GoW ale gra wykorzystuje dużo sprawdzonych patentów ,a design lokacji robi bardzo dobre wrażenie. Czas się zabrać za Army of Two 2 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W końcu dotarła wczoraj do mnie kolekcjonerka Heavy Rain. Po pierwszych 3 h gry muszę powiedzieć, że robi wielkie wrażenie.Mam nadzieję,że teraz coraz więcej gier będzie robionych w podobny sposób.Dla ludzi lubiących multi polecam też MAG (pierwsze odczucia są bardzo negatywne-ze względu na ciężkie celowanie,ale po kilku ulepszeniach broni oraz umiejętności jest zdecydowanie lepiej).256 ludzi na mapie jest czymś niesamowitym,potęgując wrażenie uczestniczenia w prawdziwym konflikcie.Walki o punkty strategiczne sprawiają dużo frajdy.Do tego co mnie najmilej zaskoczyło 0 lagów (co u mnie jest dość częstym zjawiskiem).
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 24.02.2010 o godz. 17:50.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@dymek - a sorry o jakie?
@devil - no widziałem że ostatnio pocinasz ostro w MAG. Mnie odstraszyła grafika - na prawdę kiepską, moim zdaniem. Chyba że od beta- testów się poprawiła. Jednak w zasadzie wszystkie serwisy odejmują tej grze punkty za audio -video. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Mi to zdanie "Na kompie wystarczyło podmienić pliki ale na PS3 raczej nie będzie takiej możliwości." sugeruje że to tego typu patche. PS. Miażdżą mnie ludzie co gierkę oceniają po grafice grywalność i jeszcze raz grywalność to jest potęgi klucz.
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 25.02.2010 o godz. 16:00.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie.Aliens vs Predator też piękny nie jest (tak jak MAG jest OK,ale nie super,mega wyebany w kosmos),ale nie zmienia to faktu ,że gra się w te gry miło.Szkoda tylko ,że przez takie recenzje tak mało osób kupi ten tytuł (oczywiście mówię tu o AvP).
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@dymek - no to jestem mądrzejszy. Rozumiem że grywalność jest na pierwszym miejscu, absolutnie sięz tym zgadzam. Ale nie da sięukryć, że pierwsze co sięrzuca w oczy to oprawa wizualna. Zresztą np w PSX Extreme jet recenzja - cytuję "Na to czekałem od dawna. Gdyby grafika była lepsza, mielibyśmy hit!" i ocena 7+ Dzisiaj miałem MAGa w ręce. Zestaw z headsetem. Może się skuszę, bo już dość mam MW2. Albo to albo bad company 2.
A AvP jakoś nigdy mi nie podchodziło (jeszcze za "piecowych" czasów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
a posiada ktoś z Was konsolę Nintendo Wii? bo zamierzam się temu bliżej przyglądnąć? są jakieś wersje? tak jak w Xboxie czy coś? jak wyglądają gry poza tymi Wii Sports itd?
![]()
Tylko Pomka!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|