|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Generalnie cieszy wynik, cieszy bramka Brożka, asysta Kirma, wejście Jopa, nawet pewna gra Cantoro, asysta Łobo, znów świetna gra Marcelo ;p tak to możemy grać, byle ciągle wygrywać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
rozbawił mnie Ujek swoim wywiadem. Mówi, że po strzale z metra piłka "nabija" ręce obrońcy i dlatego uważa, że karnego być nie powinno.... śmiech na sali...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Miał nosa Marcin Skorża mówiąc o Marcello gdy przyszedł do nas, że widzisz go w ataku
![]() Miał też nosa co do Małeckiego przed meczem, że boi się, że mu woda sodowa może uderzyć do głowy. Jak walną w reklamy aż go nie poznałem. |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
żal że w takiej formie jak z GKS-em nie przyjdzie Wisełce zagrac z Lewskim o lige mistrzów za kilka dni.Uważam że w obcnej dyspozycji spokojnie możnaby ograc Bułgarów.
Jestem pod wrażeniem instynktu strzeleckiego Marcelo, gdyby Jop był pewniejszy w tyłach to ja bym na stałe Marcelo przesunął do przodu ( może na atak ?)
Ostatnio edytowane przez AYALA : 16.08.2009 o godz. 12:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jest gdzieś cały mecz do ściągnięcia?
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
link do strony gdzie można zassać:
http://sport-video.pl/Wisla-Krakow-G...ow-t18647.html a co do samego meczu- to może nie pokazaliśmy jakiegoś super widowiska jednak zwycięstwo i fotel lidera sa najważniejsze i chwała piłkarzom za osiągnięcie celu- tyle na boisku. Co do trybun to byłem mile zaskoczony całkiem niezłą frekwencja i fajnym dopingiem. Gdyby jeszcze na trybunach nie pojawiali sie pasjonaci skakania i lamania krzesełek dla zabawy to by było super- wiem drobnostka, ale wkurzająca ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Mecz był dobry, ale to dopiero początek ligi. Pamiętam jak się wszyscy niezdrowo podniecali ze Lech ma ekstraklasę w kieszeni a tymczasem wyszło inaczej. Bez hura entuzjazmu byle pewnie do przodu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ma ktoś urywek jak Ujek obejmuje Marcelo
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Cieszy zwyciestwo ,styl tez ok.
Ale cholera do dzis nie moge sie glowic jakim sposobem mecenas znalazl nam Marcelo,toz to diament na ktory powinnismy chuchac i dmuchac. Jak patrze na jego gra to od razu mi sie nasuwa Bundesliga czy Serie A,bo nie oszukujmy sie tam chlopak zaraz trafi. Talent niesamowity a przy tym ten "luz" brak spinki ,czesto sie usmiecha na boisku(Pawel Brozek niech podpatruje),..,napewno najlepszy obcokrajowiec w lidze,obronca raczej tez.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 17.08.2009 o godz. 00:00.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
![]()
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...
"Heroes don't die, they just move on to the next stage" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Dziwie się że jeszcze go tak bardzo nikt nie chwali, prawda jest taka że w Polsce jest nie do przejścia jako obrońca. Nie przypominam sobie Jego błędu. Jestem pewny że za jakiś czas zagra w czolowym klubie Ligi zachodniej. Oby jak najdłużej pograł w Wiśle. Mam nadzieję że nie ma żadnej klauzuli odstępnego, bo w takiej formie jak dotychczas możemy śmiało żądać za Niego 4-5mln Euro. Nie dość że świetnie gra, jest obrońcą (zawodnicy ofensywni z polskiej ligi jakoś sobie nie radzą za granicą ) ma świetne warunki fizyczne, świetną technikę a do tego jest młody i co ważne...nie jest Polakiem...czyli ma inna mentalność. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Wynik super, Wisła kontrolowała gre, tylko gdyby nie idiotyczne zachowanie bramkarza Gks to mecz mógłby się inaczej potoczyć, dał nam 1 bramke i osłabienie swojej drużyny.Mimo wszystko można patrzeć z optymizmem na przyszłość.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Żebyśmy sobie nie zrobili przewagi z 20 punktów a potem zrobili to co 'leszek' . Ogólnie dla mnie ten mecz nie za specialny ale liczą sie 3 punkty i że jest lider i oczywiście bramka Brozia. Teraz z Arką też z 4:1 by się sprzydało i wszyscy na Jage!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=21618
Dziennikarze z calej Polski zadowoleni są z poziomu gry, $ympatycy Wisły z forum oczywiście nie.Dlaczego mnie to nie dziwi? ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() A tak na marginesie, od kiedy to dziennikarze to takie autorytety ? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2009
Offline |
|
|
napisze tylo ze gratuluje wygranej i bardzo sie ciesze ze zwyciestwa
jedno chcialem jeszcze napomniec - Marcelo - nasz ogomny skarb, bedziemy mieli z nigo wiele pociechy, albo sprzedamy go za wielkie pieniądze. mlody, z talentem i warunkami, umie grac i znakomicie sie ustawic przy kazdej akcji, doskonale wywiazuje sie ze swoich obowiazkow na boisku THANKS MARCELO !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ktoś mi poda godzine i dzień meczu Wisła-Jaga
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Problem z ocena tego spotkania moze wynikac z tego, przez jaki pryzmat dana osoba je ocenia.
Jezeli ktos je ocenil wylacznie przez pryzmat polskiej buraczanej ligi, to jest naprawde swietnie. Juz trzeci raz z rzedu udalo nam sie pokonac ogorkow, tym razem co prawda grajacych przez wiekszosc meczu w oslabieniu, ale to w koncu nie nasza wina. Komplet punktow za pasem i oby po nastepnej kolejce nic sie w tej kwestii nie zmienilo. Jesli ktos jednak wyczekuje systematycznej poprawy gry w trosce o przyszloroczny udzial w pucharach, to z pewnoscia musi sobie zdawac sprawe z tego, ze takie seryjne psucie akcji podbramkowych lub zupelnie niewymuszone straty pilek w wykonaniu Mauro w srodku pola, niemal na pewno zakoncza sie tragicznie. Levadia Tallin juz na nas czeka.
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 17.08.2009 o godz. 15:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
tez sobie tak pomyslalem. Na poczatku po zobaczeniu powtorki mysle sobie ze graja ok. Ale po zobaczeniu DRUGIEJ POWTORKi widac błedy ,a najgorsza to ta z Levadii czyli pilka dobrze do 16 metra,potem juz kiepsko bo oni zwyczjnie sie gubią, Podpisuje sie pod twoim twierdzeniem,na nasza lige gorszą od Iranskiej taka forma straczy na Levadie Talliin juz nie. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Może ktos mi powiedziec jaki bramkarz był na ławce w meczu z GKS? Bo niby Kurto dzis wrocil z reprezentacji.
OK już sie dokopałem, ale akurat po napisaniu posta a wczesniej przez pol godziny znalezc nie moglem, Jarosinski
Ostatnio edytowane przez BRTS39 : 18.08.2009 o godz. 08:06.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|

|