The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.10.2010, 21:57
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Mi przeciwnie , dobry mecz w naszym wykonaniu , szczególnie w defensywie widac było większy spokój , na Clebera bardzo dobrze podziałał ten mecz przerwy , w ofensywie mieliśmy nawet więcej pomysłu niż w meczu z Lechią , tym bardziej że dzisiaj o kontry było trudniej.

Oceny

Pawełek - 8 - facet mnie zadziwia , wygrywa pojedynki sam na sam , broni strzały z dystansu , celnie dobrywa ,mobilizuje drużyne coś z nim jest nie tak ? nie wiem co pali, ale niech tego nie rzuca

Cikos - 7 - świetny mecz , daje drużynie 10 razy więcej niż Branco

Cleber - 7 - bardzo dobry mecz , z drobnymi błedami , rządził i dzielił w defensywie

Bunoza - 4 - najsłabszy jak dla mnie w zespole ,

Paljic - 6 - dobry mecz , widać że coraz lepiej dogaduje się z Kirmem

Małecki - 7 - motor w ofensywie , z meczu na mecz coraz lepiej wygląda

Wilk - 6 - dobrze zastąpił Sobola , ale nie jestem przekonany czy jest na tyle lepszy ( w tym momencie ) żeby wejść za niego do składu

Garguła - 6 - robi coraz lepsze wrażenie , daje mu dwa-trzy tygodnie regularnej gry i będzie czarował jak za czasów gry w GKSie

Boukhari - 4 - lepiej niż z Lechią , ale nadal jego miejsce to ławka rezerwowych, są lepsi w druzynie

Kirm - 7 - widać że jest w gazie , jedyne czym mi podpadł to słabe strzały , na które niepotrzebnie się decydował mając małe szanse na powodzenie , trzeba mu jednak wybaczyc

Rios - 5 - wysunięty napastnik to pozycja nie dla niego , nie mógł sobie znaleźć miejsca na boisku , poza tym za dużo strat

Jirsak - 5 - przeciętność i zbytnia asekuracja w grze

Żurawski - bez oceny , ale brawa za odważne strzały , wkońcu kibice skandowali jego nazwisko jak należy
Ani Rios, ani Jirsak nie zaprezentowali się lepiej od Boukhariego. Trochę obiektywizmu...
Zbyychu
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 26.10.2010, 21:59
Kurz napisał(a):Wyświetl post
Ani Rios, ani Jirsak nie zaprezentowali się lepiej od Boukhariego. Trochę obiektywizmu...
ciekawe zdanie w kontekście tego, że ocena jest z definicji subiektywna.

mieszane mam uczucia co do Boukhariego. Potrafi fajnie zagrać, ale chyba kondycyjnie nie bardzo wyrabia, a jak się zmęczy nie bardzo myśli na boisku.
brawo Żuraw! boiskowe doświadczenie zaprocentowało. Chociaż mógł się troszkę szerzej ustawić przy dobitce Kirma, po której był słupek - może by dostał piłkę akurat.
Kurz
Senior Member

Stary 26.10.2010, 22:01
Zbyychu napisał(a):Wyświetl post
ciekawe zdanie w kontekście tego, że ocena jest z definicji subiektywna.
Masz rację, ale niechęć do Boukhariego nie powinna zaślepieć.
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 26.10.2010, 22:07
Kurz napisał(a):Wyświetl post
Masz rację, ale niechęć do Boukhariego nie powinna zaślepieć.
jedno zdanie , u mnie nie ma absolutnie żadnej niechęci do Boukhariego , powiem więcej , uważam że przy odpowiednim przygotowaniu fizycznym i zgraniu z drużyną byłby naszym najlepszym zawodnikiem , nie mniej jednak sprowokował swoją czerwoną kartke przez co ( mógł) osłabił drużyne . Co nie zmienia faktu że sędziowanie było katastrofalne

Poza tym oceny są jak najbardziej subiektywne .
Kurz
Senior Member

Stary 26.10.2010, 22:13
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Poza tym oceny są jak najbardziej subiektywne .
To już przyznałem.

Mój pierwszy komentarz dotyczył oceny naszej drużyny, dokonanej przez innego forumowicza, więc nic ci nie zarzucam.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów