|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Moje subiektywne oceny.
Wszyscy 2, Paweł Brożek 3. Minister zdrowia ostrzega: Całowanie piłkarzy po siurkach po każdym zjebanym meczu, kończy się minimalizmem i .......eniem kibiców przez samozwańcze gwiazdki. |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
Ci, którzy naszym piłkarzom dali ocenę większą niż 3, powinni jak najszybciej skonsultować się ze swoim lekarzem lub farmaceutą. Szczególnie dzisiejszy mecz polecam wszystkim tym, którzy na przekór rzeczywistości dalej uważają, że mamy świetny skład, a Markus, Wolfy czy ja pitolimy głupoty i jesteśmy pesymistami. Nicków nie będę wymieniał, bo nie lubię kopać leżącego i satysfakcji mi to nie sprawia. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
i tak mnie zastanawia czemu w tej lidze jest tyle walki a tak mało gry mam jakieś dziwne przekonanie że gdyby Wisła dzis zagrała w Krakowie z jakimś europejskim średniakiem to obejrzelibyśmy trochę piłki a nie kolejny raz taka kopaninę 10 graczy na 3 metrach kwadratowych zagraliśmy kiedykolwiek w Bełchatowie fajny mecz? PS ogólnie przyzwyczaiłem sie do takiej gry kiedyś to przynajmniej 2-3 mecze na runde były dobre a teraz od 3-4 lat nie pamietam , moze z Amica za Petrescu i Legia za OKuki (?)
Ostatnio edytowane przez Lemoniadowy Joe : 26.09.2010 o godz. 21:11.
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Tak - gra dzisiaj była momentami żenująca ... Ale co jest konstruktywnego w pisaniu że wszystko jest źle ? Remisujemy na wyjeździe z drużyną która wygrała u siebie 6 ostatnich meczów i była wyżej w tabeli. Kto się spodziewał wygranej ? Widzisz willow jakieś wyjście z tej aktualnej tragedii ? ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|