|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Wisła nie ma obrony i mieć już w tym sezonie nie będzie . Do tego Maaskant w systemie 1/4/3/3 na skrzydłach ustawia nietykalnych : "puderniczkę" Żurawskiego
![]() Mój awaryjny " a nuż się uda" skład na dziś : bramkarz obojętnie który Obrońcy z braku wyboru : Branco,Chavez, Bunoza, Brożek ( pewnie ze Śląskiem zagra Kowalski, gdyż Chavez może zaliczyć karę na równi z Cleberem ) W pomocy Sobol,Wilk,Rios w środku oraz Pailic i Małecki na bokach w ataku Brożek Za najbardziej odstających w danym dniu w ofensywie, można wprowadzić ewentualne zmiany na Boukhariego wyłącznie w roli środkowego rozgrywającego, Kirma lub Boguskiego. ŻURAWSKI OUT ( zgodnie z przeznaczeniem, zapakować do Astona Martina i razem z Basałajem niech jeżdżą po Krakowie i robią marketing stadionowy , szukając przy okazji zagubionej obrony i kasy za nią i na nią ). EDIT Titto - uwierz mi,ze Głowę po dziesięciu latach kierowania obroną i wyjątkowego Marcelo, będzie bardzo, ale to bardzo trudno zastąpić i nawet jeśli znajdzie się ich godnych następców, to ich proces adaptacji i zgrania w drużynie, musi potrwać jakiś czas. Oby szybciej,niż ja myślę i oby sprowadzono zimą takiej klasy obrońców, jak sugerujesz, dla których wkomponowanie się w zespól i gra na wysokim poziomie, to bułka z masłem .
Ostatnio edytowane przez kot : 26.09.2010 o godz. 22:52.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|