The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.09.2010, 17:27
Tak jak przypuszczałem...Maskant to słaby trener...gadać że Bełchatówm słabszy niż Korona, wystawiać Pawełka na bramkę...no to robi się ciekawie bo niepamiętam kiedy byliśmy tak nisko...dziękuje Basałaj za oddanie ligi....wiem, wiem nie ma obrony ale na papierze mamy najlepszy skaład w lidze....kolejny sezon bez pucharów, Basałaj kim chcesz zapełnić stadion z taką grą?
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.09.2010, 17:28
Mar85 napisał(a):Wyświetl post
Tak jak przypuszczałem...Maskant to słaby trener...gadać że Bełchatówm słabszy niż Korona, wystawiać Pawełka na bramkę...no to robi się ciekawie bo niepamiętam kiedy byliśmy tak nisko...dziękuje Basałaj za oddanie ligi....wiem, wiem nie ma obrony ale na papierze mamy najlepszy skaład w lidze
to niech Maciuś prowadzi
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Mar85
Senior Member

Stary 26.09.2010, 17:32
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
to niech Maciuś prowadzi
jaki Maciuś Jak się nie widzi że Pawełek jest słaby, Cleber popełnia błędy, z uporem maniaka nie daje się szansy Gargule to ja już nie wiem, zresztą Chavez gra gorzej niż Kowalski, zajebiste wzmocnienia Panie Basałaj, a Czikos to już nawet żal komentować...
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 26.09.2010, 17:31
Tak jak przypuszczałem...Maskant to słaby trener...gadać że Bełchatówm słabszy niż Korona, wystawiać Pawełka na bramkę...no to robi się ciekawie bo niepamiętam kiedy byliśmy tak nisko...dziękuje Basałaj za oddanie ligi....wiem, wiem nie ma obrony ale na papierze mamy najlepszy skaład w lidze....kolejny sezon bez pucharów, Basałaj kim chcesz zapełnić stadion z taką grą?
Ja pierdo...e jaki malkontent. Od razu Maaskant słaby trener bo co? Bo źle przygotował drużyne do seoznu może? transfery złe zrobił ?
Odpowiedz cytując
Mar85
Senior Member

Stary 26.09.2010, 17:34
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Ja pierdo...e jaki malkontent. Od razu Maaskant słaby trener bo co? Bo źle przygotował drużyne do seoznu może? transfery złe zrobił ?
A czym narazie Ci zaimponował Nie widzieć że Pawełek jest słaby, stawiać na Clebera i Chaveza którzy popełniają błędy, grubego Marokańczyka zamiast Garguły...przecież każdy kibic to widzi, w czym Jovanic jest słabszy od Pawełka, Bunoza od Chaveza?
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 26.09.2010, 17:43
A czym narazie Ci zaimponował Nie widzieć że Pawełek jest słaby, stawiać na Clebera i Chaveza którzy popełniają błędy, grubego Marokańczyka zamiast Garguły...przecież każdy kibic to widzi, w czym Jovanic jest słabszy od Pawełka, Bunoza od Chaveza?
Daj mu czas.
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 26.09.2010, 18:05
Napewno nie takimi debilami jak Ty.

Pawełek może nie jest wybitnym bramkarzem ale dzisiaj zagrał dobry mecz, nie popełnił błędu . Maskant chyba lepiej od Ciebie się zna na piłce i widzi naszych bramkarzy na treningu więc to że stawia na Pawełka musi chyba o czymś świadczyć. Co do Clebera i Chaveza jeśli nie na nich to na kogo ma stawiać? Marcelo i Głowackiego już przecież u nas nie ma a Bunoza i Kowalski nie są lepsi. Co do "grubego" Marokańczyka to jakby nie jego dobre podanie to nawet jednego punktu byśmy nie mieli a co pokazał Garguła w meczu z Dolcanem? Zresztą jakby Maskant postawił w dzisiejszym meczu na Jovanicia , Bunozę i Gargułę i Wisła nie wygrała tak samo byś narzekach . Jeśli Ci się to wszystko tak bardzo nie podoba to nie oglądaj meczów Wisły , nie kibiców jej i nie płacz zawsze że wszstko jest beee. Zawsze tylko potrafisz krytykować , obrażać i wymądrzać się na forum a w rzeczywistości pewnie chowasz się po kątach bo po takich wypowiedziach dawno byś zęby stracił.
Ostatnio edytowane przez fanfan : 26.09.2010 o godz. 18:16.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów