|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Tak jak przypuszczałem...Maskant to słaby trener...gadać że Bełchatówm słabszy niż Korona, wystawiać Pawełka na bramkę...no to robi się ciekawie bo niepamiętam kiedy byliśmy tak nisko...dziękuje Basałaj za oddanie ligi....wiem, wiem nie ma obrony ale na papierze mamy najlepszy skaład w lidze....kolejny sezon bez pucharów, Basałaj kim chcesz zapełnić stadion z taką grą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jaki Maciuś
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
transfery złe zrobił ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Daj mu czas.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Pawełek może nie jest wybitnym bramkarzem ale dzisiaj zagrał dobry mecz, nie popełnił błędu . Maskant chyba lepiej od Ciebie się zna na piłce i widzi naszych bramkarzy na treningu więc to że stawia na Pawełka musi chyba o czymś świadczyć. Co do Clebera i Chaveza jeśli nie na nich to na kogo ma stawiać? Marcelo i Głowackiego już przecież u nas nie ma a Bunoza i Kowalski nie są lepsi. Co do "grubego" Marokańczyka to jakby nie jego dobre podanie to nawet jednego punktu byśmy nie mieli a co pokazał Garguła w meczu z Dolcanem? Zresztą jakby Maskant postawił w dzisiejszym meczu na Jovanicia , Bunozę i Gargułę i Wisła nie wygrała tak samo byś narzekach . Jeśli Ci się to wszystko tak bardzo nie podoba to nie oglądaj meczów Wisły , nie kibiców jej i nie płacz zawsze że wszstko jest beee. Zawsze tylko potrafisz krytykować , obrażać i wymądrzać się na forum a w rzeczywistości pewnie chowasz się po kątach bo po takich wypowiedziach dawno byś zęby stracił.
Ostatnio edytowane przez fanfan : 26.09.2010 o godz. 18:16.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|