|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
jest jakis filmik z tym Vrodljakiem
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Widzisz emj10 - ja dotychczas na rywalizację naszej Wisły z waszą Legią patrzyłem w stylu Kargula i Pawlaka, czyli:
Cytat:
Chciałbym, aby w obecnym starciu L-L padł remis, ale zobaczymy. W moim odczuciu, może to być decydujący mecz nie tylko dla pana Macieja (zostaje-wylatuje) ale tez dla niektórych piłkarzy (grają-ława-rezerwy). |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=uBwLxOMWDDI
tu masz faul z meczu z Pogonią. Nie dostał nawet kartki, później podawał na gola. A tego z ręką nie mogę znaleźć ale wyglądało tak że po jakiejś przepychance koleś z Zagłębia leży ten wstaje i przechodzi mu po prawej ręce. Chłop ma nierówno pod kopuła a narazie jest najdroższy to wszyscy srają pod siebie, gwiazda zjechała. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Osobiście trudno mi uwierzyć że szefostwo Legii zdecydowałoby się na zwolnienie Skorży w przypadku porażki.
W takim przypadku niejako przyznaliby, że trener którego podpisali pół roku przed sezonem czy nawet wcześniej i cała układana przez niego polityka transferowa jest do dupy a na to chyba nieco zbyt wcześnie... Z drugiej strony lepiej wcześniej niż później ale mimo wszystko jakoś w to nie wierzę. Niemniej w dzisiejszym meczu zdecydowanie bardziej ucieszyłoby mnie zwycięstwo Legii, która mimo wszystko jest Legią a nie jakimś dziwnym pseudotworem z Poznania i okolic. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/pilka/1,65039,84..._Cracovii.html MYŚLAŁEM, ŻĘ PADNĘ! 100 razy więcej hehehehe To ja przebije Szymona Opryszka---w zesżłym sezonie na meczach wisły był max.5000 kibiców. Teraz było ich 18 tysięcy! To wzrost o 350%! To nic że 100 razy więcej to 1000%.Ci sami, do których kierował swoje MONDRE wywody Opryszek zauważą tylko opryszkowe 100 i moje 350
A więc górą liczbowo Wisła ![]() PS. Rozdał bilety i jeszcze sie cieszy, że przyszli.Oby Arka wygrała to nawet darmowe bilety ich nie przyciągną ![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Możliwe, że masz rację i po Lechu go nie zwolnią. Pierwsze informacje pojawiły się już na przełomie kwiecień/maj , że Skorża ma być ich trenerem. Nie wiem czego oczekiwali od niego włodarze Legii, ale to, że nie potrafi przygotować zespołu do sezonu mogli się przekonać rundę temu. Nie żebym płakał z takiego obrotu sytuacji, a wręcz przeciwnie. Na transferach też się nie zna i to również w Wiśle pokazał sprowadzając Beto[na] czy Christowa. Teraz mają Mezengę i Kneżevicia czyli równowaga w przyrodzie musi być. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Porównanie z galerią handlową wyjątkowo trafne
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
Ale zgodzę się, że po Lechu go nie wywalą, o nie. Po Lechu może natomiast być przypieczętowany jego los. Potem już będzie tylko szukanie po cichu kogoś za granicą (o ile już kogoś nie szukają). ![]()
Legionista
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
O, widze ze Vrdoljak bedzie lubianym i szanowanym pilkarzem w Polsce. Niezla swinia. Atak na zakonczenie kariery.
Mam nadzieje,ze trafi na jakiegos msciwego drwala. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Czas zmienić nazwisko na Ivica V(pier)doljak.
Ściągnięte z komentarzy na Weszło ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W pracy mam zablokowanego jewtuba, ale rozumiem że chodzi o wejście Vrdoljaka z wyprostowaną nogą w meczu z Pogonią?
Tamto to jeszcze było pół biedy - nie pamiętam w kogo wchodził IV w tym starciu, ale oni tam obaj robili dokładnie to samo. Obaj powinni dostać po żółtej, jak nie czerwonej, a IV bezwzględnie zejść. Dla mnie bardziej żenujące było nadepnięcie na dłoń na meczu z Zagłębiem - za to powinien dostać karę i urlop od Komisji. No zobaczymy co będzie dalej... w sumie koleś przyszedł z tej Chorwacji bez opinii jakiegoś totalnego drwala, raczej walczaka co nie odpuszcza, ale jakichś info o tym, że gość gra bardzo nieczysto nie było, przynajmniej mnie ominęły. Po paru latach grania w lidze tak, jak w tych dwóch zagrywkach u nas, to byłaby to pierwsza rzecz, która by lądowała w jego cefałce. ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
No tak a komisja ekstraklasy nie może oglądnąć powtórki z meczu z Zagłębiem i ukarać Vrdoljaka przed ważnym meczem z Lechem, tak jak to zrobiła z Boguskim (wtedy w formie) przed meczem Wisła - Legia.
Jak sie skończyło każdy pamięta ale tu wychodzi jak Legia jest "chroniona". |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
O ile się nie mylę to canal+ zrobił aferę w sprawie Boguskiego. Zrobili wielkie halo jakby Rafał zęby gościowi powybijał. Od tamtego czasu już tak ochoczo takich sytuacji nie znajdują, wątpię aby tej całej komisji chciało się oglądać spotkania i szukać przewinień. Im jak się czegoś nie wskaże to raczej sami się nie wysilą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Link do meczu Slaska; http://egoals.pl/videos/na-zywo:-kor...k-wrocław
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jasne że w C+ to było. Tylko nikt się tym nie zajął a opisali to bardzo podobnie do Boguskiego.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
Wojciech Zieliński - Warszawa Piotr Jakubicz - Wrocław Jan Roliński -Warszawa Krzysztof Gacek -Łódź Filip Jańczuk - Gdynia Bartosz Urbańczyk - Kraków Wojciech Korpetta - Warszawa Chociaż przy Urbańczyku i Rolińskim mogę się mylić bo piszę z pamięci. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A propos meczu Korona - Śląsk: Sotirović i Diaz przepuszczają 100% akcje koncertowo. Nic dziwnego, że Śląsk jest na samym dole tabeli, jeżeli ich napastnicy nie potrafią strzelić gola w akcjach sam na sam albo do pustej bramki...
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
No akurat Diaz nie miał żadnej czystej sytuacji. Zreszta, jest chyba najlepszy na boisku, swietny technicznie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No może takich 100%, to nie, ale kilka razy miał otwartą drogę do bramki. W sumie nie żebym bronił Tarasiewicza, zwłaszcza w obliczu wyników Śląska, ale Śląsk w tych meczach które widziałem gra na niezłym poziomie. Diaz faktycznie świetny technicznie, w ogóle całość ma ręce i nogi, tylko no... brakuje goli. No i obrona nieogarnięta, tak się zagapiać przy grze przeciwko niezłej Koronie, to jednak nie wypada.
Edit: Andradina. Uff. Strefa spadkowa jeszcze nie dla nas ;D Edit2: O proszę, a Markiewicz daje mi 3 punkty w typerze
Ostatnio edytowane przez Sartre : 24.09.2010 o godz. 18:36.
![]()
Legionista
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Link do Legia - LEch: http://egoals.pl/videos/na-zywo:-leg...---lech-poznan
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytanie do ludzi z Gdańska
Nie było jakis plotek na temat dwumeczu Lechia-Górnik Tzn. my wam w pucharze wy nam w lidze albo cos w tym stylu wiem ze to wczesny etap rozgrywek ale już nie takie rzeczy sie dzialy a na Lechie jest bardzo przyzwoity kurs, pare zł by sie postawiło |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
123456789 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Kumpel mi mówił, bo spotkał kogo trzeba z Górnika w galerii akurat. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oj jaja sobie robicie
A u nas przy takich dwumeczach to co chwile do jakis wałków dochodziło |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Jutro będzie święto na kałuży, pierwszy i ostatni raz w tym wieku będzie komplet na tym stadionie
A Śląsk znowu wtopił ![]()
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
ale ta legia to żart jest
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Legia - amica 0-1 ;D
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
NIKT mnie nie przekona ze Antolovic nie jest najslabszym bramkarzem w historii polskiej ligi.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|