|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
A co to za problem zrobić specjalną iluminację na imprezę? Poczekajmy do świętowania kolejnego mistrzostwa na Wiśle, chociaz wówczas Wisła za wszystko płaci więc może nie być aż tak efektownie. Ale jak byś ładnie oświetlił naszego krakowieskiego szkieletora to też by ładnie wyglądał bo ludzie nie patrzyliby się na bryłę tylko na kolory.
Krótko mówiąc szału nie ma |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Chyba Legia na otwarcie tych dziwnych specjalnych igrzysk olimpijskich.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
A czy ja mówię, że jest szał? Rzadko jakaś większa impreza u nas się odbywa to wkleiłem.
![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Skoro dziś otwierają stadion w Poznaniu, to jak mam pytanie, gdzie w końcu ma znajdować się sektor dla gości ?
Oraz czy od pierwszego meczu będzie on na min. 5% pojemności stadionu? ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Pare tygodni temu napisałem tutaj, że przeczytałem w PS, że mecz Polski z Australią bedzie otwarciem Waszego stadionu. Wyrwałem się trochę przez przekorę, z racji tego, że na forum było sporo szyderki, że otwieramy stadion bez jednej trybuny. Wtedy wytłumaczono mi, że PS się myli, że otwarcie będzie potem.
Czy mecz z Koroną był otwarciem? Jeśli nie to czy przed każdym meczem macie takie bajery? ![]() A może to było jednak otwarcie? Czyli jednak da się otworzyć stadion bez trybuny? A nawet dwóch? ![]() P.S. Czytać z przymrużeniem oka ![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
A co to jest za trawa z prawej strony boiska?
Jakiś pas startowy? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Bajery? chłopcy trzymający flagi są ze szkółki pilkarskiej TS Wisła, gimnastyka artystyczna, wszystkie te pokazy to dziewczyny z sekcji gimnastycznej TS Wisła, czyli po znajomościach i mniejszych kosztach, to było powitanie Wisły przy Reymonta, otwarcie ma być po oddaniu stadionu (co powtarzał kilkakrotnie Basałaj), swoją drogą jak dla Ciebie to są bajery to Wy niezła bidę mieliście na Łazienkowskiej
Nie możesz przeboleć faktu że Legia się ośmieszyła robiąc oficjalne otwarcie stadionu? raz po raz usilnie próbujesz wmawiać o jakimś otwarciu. Była szansa już grania na Reymonta to gramy, tak trudno to zrozumieć? Czy mieliśmy czekać następne 5 lat aż oddadzą pozostałe trybuny i wtedy zagrać? Jak można robić otwarcie czegoś co nie jest choćby w 60% skończone? to wiedzą tylko na Łazienkowskiej. Szczena opada, 15 jebanych miesięcy nie graliśmy na Reymonta, rozumiesz to? 15 miesięcy poza domem! I jak przyszedł mecz w swoim domu to paru chłopców pomachało flagami na powitanie, wielkie mi rzeczy, nie życzę nikomu (prócz Cracovii) takiego cyrku jaki był u nas, niejeden już załamywał łapy gdy raz po raz dowiadywał się że jeszcze 2 miesiące, a po dwóch miesiącach że jeszcze 2 i tak w nieskończoność, gdy Majchrowski co jakiś czas się kompromitował, kłamał w żywe oczy, na wymioty zbierało już na tym Hutniczku po traumie Sosnowieckiej
Ostatnio edytowane przez aNouc : 20.09.2010 o godz. 23:53.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
to tylko na fotkach tak na zywo tej odleglosci praktycznie nie ma ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Teoretycznie fajniejsze będą w Gdańsku i Wrocławiu, ale tam będzie pustawo (w stosunku do wielkości) i cały efekt diabli wezmą. U nas będzie kocioł...Stadiony Legii i Lecha uważam za słabsze niż R22. A Narodowego, Śląskiego i tych wszystkich po 15 tys nie liczę... ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() To jest miejsce gdzie Ariel Borysiuk w czasie meczu może ćwiczyć wślizgi żeby mu lepiej wychodziły i żeby nóg nie łamał. Ewentualnie pas awaryjnego lądowania na spadające balony, czasem z Warszawy, czasem z Wronek. ![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No, to już jest chyba zbyt wielki hurraoptymizm, aczkolwiek jak zwykle okazało się, że stadion pełny, a stadion pusty to niebo, a ziemia
![]() Dziękuję, że niektórzy potrafili odpowiedzieć normalnie, bez spinki. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Swoja droga, odnosnie tego zdjecia z meczu ktore wkleil 0 22 powyzej.
Co to jest poukladane z tych bialych kartek na trybunie? Widze megafon, wiec wyobrazam sobie, ze moze jakis napis to moze mial byc (Wisla?)? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
nie trzeba byc super inteligentem aby to zobaczyc
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
@pchelas no co Ty nie powiesz, naprawdę?
Ostatnio edytowane przez speedfashion : 21.09.2010 o godz. 07:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Dobrze wiedzieć, myślałem że jakieś pionki nie umiały trzymać kartoników tak jak trzeba.
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
To chyba sama ELYTA w tym Krakowie, wyobrazic, to jeszcze rozumiem, ale zobaczyc to trzeba sporo piwa wypic
![]() Co do naszych cen na Salzburg, to wladze klubu i miasta chyba sobie umowe spisaly ze idiotyczny napis POZnan ma byc widoczny w tv stad takie ceny, wkurzajace sa tez wypowiedzi ze ciesza sie ze kibice z calej Polski przyjada na ten mecz. |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
pas startowy jest bardziej na prawo. z asfaltu. można lądować z każdej strony! rewelacja! ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Hmm dlaczego? Szczególnie o Legię pytam bo bardzo podobna wielkość. Chodzi Ci o wrażenia estetyczne czy może funkcjonalność itp?
P.S. Także nie wpadłem na pomysł, że ten niewyraźny napis to przez megafon ![]()
Ostatnio edytowane przez Marcin(L) : 21.09.2010 o godz. 09:57.
![]()
Legia 2010/11 TAK! O takiej marzyłem!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
mi na Legii z perspektywy TV nie podoba się tylko szpara miedzy dachem a trybuną.
wizualnie te stadion jest ładniejszy ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Stadion Legii jest funkcjonalny, ale nie podoba mi się zupełnie jego "tymczasowość" i tandetna (z wyglądu) konstrukcja - "szmaciany" dach, brak elewacji, dziury pomiędzy trybunami a dachem, widok stopnic od spodu jak na stadionie w Kielcach. Akustyka jest też gorsza niż na Wiśle. Dosyć dokładnie go pooglądałem, bo mam biuro w pobliżu. Ogólnie uważam, że stadion Lecha cierpi na podobną chorobę co stadion Wisły - widać, że był budowany na raty, i w Krakowie wyszło to ostatecznie chyba lepiej. Natomiast stadion Legii mniej mi się podoba wizualnie, ale to kwestia gustu i rozumiem, że ktoś możę mieć inne zdanie. Na stadionie Wisły tez oczywiście nie jest super, ale naszą elewacje można wytynkować/wymalować itp, a na Legii już elewacji nigdy nie będzie. Generalnie wszystkie stadiony są zajebiste, w porównaniu z tym co mieliśmy jeszcze rok temu, więc nie ma co narzekać. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I na tym chyba trzeba poprzestać. Nie da się rozwiązać sporu co jest gorsze, czy marny dach, czy 17 metrów czy fatalne naróżniki..
![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Teraz jak patrze na Ligue 1 we Francji to tamtejsze stadiony to takie dzidoskie mi się trochę wydają w porównaniu z tym co będzie w Polsce. To samo dotyczy stadionów w Hiszpaniu i Włoszech. Oczywiście wiem że trochę prezsadzam ale jak się pobudują wszystkie obecnie modernizowane stadiony to będziemy mieli stadiony lepiej niż na średnim europejskim poziomie
"Zagadka" 17,5 metra została już rozwiązana i nie ma co do tego wracać |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To wstaw sobie tam umiejscowienie okrąglaka czy coś innego.
Chodzi o to, że każdy stadion ma jakies minusy, ale i tak to gigantyczna odmiana w stosunku do tego co było. Wszędzie. ![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,357...l__Kaluzy.html Tak piknie to opisane, że chyba się przejdę buehehhehe
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Kiedyś była przeprowadzona taka analiza, że po ukończeniu wszystkich modernizacji pod względem infrastruktury (oczywiście chodzi o te główne stadiony) będziemy mieć 3 miejsce w Europie (po Anglii i Niemczech)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Oglądając otwarcie igrzysk na Legii i koncert Stinga w Poznaniu można stwierdzić, że lepsi ludzie od opraw pracują w W-wie. Poniżej film o pieczonych pyrach (od ok. 3:52)
![]() http://www.youtube.com/watch?v=1axitjJUZDU |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|