|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
te sektory mają wspólne zaplecze, wiec nawet na sam szczyt trybuny nie musisz wychodzić
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Ile kosztuje wyrobienie karty kibica ?
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jaki tytuł nosi piosenka Maryli Rodowicz, w której Bóg mówi jej, kiedy ona ma 80 lat, żeby się zabawiła i wreszcie skorzystała z życia?
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() Teraz ja mam pytanie... gra ktoś z Was w UEFA Champions League Fantasy Football? Jest utworzona tam liga kibiców Wisły? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Słyszałem kiedyś, że egzamin zawodowy można poprawiać już zimną tyle, że wtedy nei we własnej szkole tylko gdzieś w Krakowie ogólnie dla wszystkich uczniów z regionu. To prawda?
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nie wiem czy tam nie jeździ jeszcze jakiś bus z Nowego Kleparza, ale niestety nic poza tym nie jestem w stanie powiedzieć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Nie wie ktoś gdzie mogę sprzedać w Krakowie stare znaczki pocztowe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wie ktoś może z was kto bd dziś gościem specjalnym Ligi+ extra?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie odnośnie książeczki Sanepidu. Wyrabiałem ją ponad rok temu stąd moje pytanie brzmi ile ta książeczka jest ważna ? Czy teraz mogę iść do pracy gdzie wymagana jest książeczka sanepidu ?
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
potrzebuje cracka do Sim City Societes
poratuje ktoś ? |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Nie jestem pewny na 100 % ale wydaje mi się że książeczka jest ważna przez rok po czym ponownie trzeba udać się do lekarza medycyny pracy który powinien podbić na kolejny rok ( chyba odpłatnie) a jeżeli będzie bardzo dokładny to wyśle po raz kolejny na badania ( mało prawdopodobne)
A teraz pytanie z mojej strony gdzie na platformie N mońna oglądnac mecz Litwa - Serbia Powód: .
Ostatnio edytowane przez BieżanówStary : 12.09.2010 o godz. 18:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
gdzie w krakowie robią polerke elektrochemiczną ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie:Zgubiłem dzisiaj telefon poszedłem na psy,że chciałbym zastrzec IMEI i zgubiłem telefon.Dyżurny łaskawie mówi, że tylko u operatora, no dobra walę do dzisiaj jedynego czynnego operatora a on mi mówi, że musi być wniosek od Policji, że telefon został zgubiony no to ja znowu wracam do psiarni a on mi gada, że nie możemy przyjąć zgłoszenia bo to nie jest przestępstwo.Jakieś pomysły co robić? i kto leci w kulki.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Potrzebuje program konwertujący z pliku pm4 do wmv który mi nie wy.......i swojego logo na srodek filmiku po zakonczeniu przerabiania... Jakby ktos miał to byłbym wdzięczny
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
) i tak czy siak telefon (nr) musi zablokować operator po okazaniu dokumentów.spróbuj Any Video Converter. na pewno nie wy******la swojego loga, jedyne czego nie jestem pewien to to, czy konweruje pm4. ale spróbuj.
Ostatnio edytowane przez filemon : 12.09.2010 o godz. 19:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Czy na stronie UJ usos sami sobie ustalamy plan lekcji czy zostaje on nam przydzielony
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
dziewczyna odebrala tydzien temu wazna na 2 lata , nie wiem czy na 4 teraz przybijaja
ja mialem w ZSG na 4 ![]()
.....
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|