The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2010, 12:11
Nie ma co narzekać. Po prostu widać że Cleber, Żurawski i Sobol niestety to już nie jest poziom Wisły. Są słaby, wolni i chaotyczni.

Co innego Boukhari, Rios, Wilk, Brożek, Bunoza czy nawet Paljic. U tych zawodników widać że mogą dać Wiśle jakość lepszą niż w tamtym sezonie. Bunoza z każdym meczem gra coraz lepiej. Jest bardzo szybki jak na te jego 2 metry. Trochę jeszcze posiedzi na siłowni i będzie nie do przejścia. Z biegiem czasu to może być naprawdę konkretny zawodnik. Dobrze wyglądała z trybun jego gra.

Dobrze też że Cikos jest wypożyczony. Będzie można go bez problemów po sezonie oddać. Szkoda ze Milan nie jest wypożyczony. Widać że to przeciętny bramkarz. Mamy przecież tego młodego Kurto. Ponoć duży talent. Czemu więc nie gra?

Druga sprawa. Korona to jest mocny zespół. Popatrzcie sobie na ich skład. Praktycznie każdy z tych zawodników, grał albo w kadrze, albo na zachodzie albo w Koronie gdy ta była w ścisłej czołówce ligi.
Ostatnio edytowane przez pawelo84 : 18.09.2010 o godz. 12:13.
Odpowiedz cytując
Forza
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 18.09.2010, 12:35
Chciałem tylko dodać że Wiślacy robili Golańskiego jak chcieli ;-)

Bardzo brzydkie zachowanie Kuzery i szacuenek dla Niedzielana - nie było już tego co za Skorzy. Szacunek.

W sumie to teraz wychodzę z założenia że Skorza to żaden trener... podniósł morale na chwile bo się zakolegował ze starą ekipą na zasadzie ćwiczcie jak lubicie ja Wam tylko podpowiem jak sie przesuwać. Fakty są takie że drużyna została zdemoralizowana za ten okres - a miało być odwrotnie. Heniek przyszedł i jeszcze większego dziekcia wbił bo był ledwie panem od taktyki. Dajmy im troche czasu i miejmy nadzieję że Boss zrobi to samo. Graja lepiej i inaczej.
Odpowiedz cytując
BronekTS
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 18.09.2010, 12:31
Nie ma co dywagować. Cleber nie daje już tej jakości co kiedyś. Słabe wykopy Jovanica. Potrzebny obrońcy na boki ( na Vipach siedział ten Branco, w przerwie rozmawiał z kimś przez telefon kiwając głową, ciekawa sprawa ).

Sobol niestety gaśnie. Szkoda bo dla mnie to jest gość i zawsze nim pozostanie. Ale Wilk go zastąpi. Osobiście uważam że powinno się Boukariego wrzucić do środka, Małecki z Riosem na bokach pomocy zaś w ataku Brożek.

Żuraw nie nadaje się do 11. Wyjście w 70 minucie na podmęczonego rywala i wtedy dopiero może coś urwałby. Już od dawna to mówie.
Odpowiedz cytując
Szali
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 18.09.2010, 12:39
BronekTS napisał(a):Wyświetl post
Sobol niestety gaśnie. Szkoda bo dla mnie to jest gość i zawsze nim pozostanie. Ale Wilk go zastąpi. Osobiście uważam że powinno się Boukariego wrzucić do środka, Małecki z Riosem na bokach pomocy zaś w ataku Brożek.

Żuraw nie nadaje się do 11.
Wyjście w 70 minucie na podmęczonego rywala i wtedy dopiero może coś urwałby. Już od dawna to mówie.
Jestem dokładnie tego samego zdania, nic dodać, nic ująć. Bardzo ciekawe jakby się wtedy prezentowała gra Wisły.

PS: Titto, opanuj się z ilością komentarzy na jednej stronie (a jeśli tak bardzo musisz to robić, to stosuj chociaż formę edycji).
Powód: Titto
Ostatnio edytowane przez Szali : 18.09.2010 o godz. 15:28.
Marian Machowski, po fatalnym starcie rundy wiosennej s. 2009/2010:
"Nam się takie rzeczy nie zdarzały, bo my nie graliśmy dla trenera tylko byliśmy Wiślakami i dla nas HONOR WISŁY stał najwyżej."
Odpowiedz cytując
Billy
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 18.09.2010, 12:35
A ja tak odbiegnę od tematu troche, bo mi zamkneli w dziale "Armia Bialej Gwiazdy"

Redakcja TWSD planuje wrzucić jakieś video z wczoraj? Pytanie z czystej ciekawości, bo chciałbym zobaczyć jak to wyglądało z innej perpspektywy .
Odpowiedz cytując
ksych
Member

Od: 04.2006

Stary 18.09.2010, 12:39
Ekstraklasa - Kolejka 6.
17/09/2010 | Obiekt: Stadion Wisły | Sędzia D. Piasecki

Wisła Kraków vs Korona Kielce - 17.09.2010
XviD | Canal+ Sport | nagranie: agov

[SPOILER]wisla.vs.korona.1pol.17.09.2010.allgoals.pl.xvid.a vi
Wielkość pliku : 426 Mb.

[Film]
Poprawny : Tak [AVI]
Czas trwania : 00:53:41
Kompletny : Tak

[Video]
Rozdzielczość : 624x352
Kodek : XviD MPEG-4 codec
FPS : 25,00
BitRate : 982 Kbps
Współczynnik jakości : 0,18 b/px

[Audio]
Kodek : MPEG 1 or 2 Audio Layer 3 (MP3)
Ilość kanałów : 2
Sample Rate : 44100 Hz
BitRate : 128 Kbps

========================================

wisla.vs.korona.2pol.17.09.2010.allgoals.pl.xvid.a vi
Wielkość pliku : 405 Mb.

[Film]
Poprawny : Tak [AVI]
Czas trwania : 00:49:41
Kompletny : Tak

[Video]
Rozdzielczość : 624x352
Kodek : XviD MPEG-4 codec
FPS : 25,00
BitRate : 1012 Kbps
Współczynnik jakości : 0,19 b/px

[Audio]
Kodek : MPEG 1 or 2 Audio Layer 3 (MP3)
Ilość kanałów : 2
Sample Rate : 44100 Hz
BitRate : 128 Kbps

[/SPOILER]

Ściągaj z HotFile.com bez limitów!

http://i991.photobucket.com/albums/af37/ksych/wykor.jpg

http://i991.photobucket.com/albums/af37/ksych/wyko.jpg

1 połowa
Kod:
http://hotfile.com/dl/70108533/0fa8e3b/wisla.vs.korona.1pol.17.09.2010.allgoals.pl.xvid.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/70180347/c504c62/wisla.vs.korona.1pol.17.09.2010.allgoals.pl.xvid.part2.rar.html
2 połowa
Kod:
http://hotfile.com/dl/70191984/c57989f/wisla.vs.korona.2pol.17.09.2010.allgoals.pl.xvid.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/70204952/206cae5/wisla.vs.korona.2pol.17.09.2010.allgoals.pl.xvid.part2.rar.html
Odpowiedz cytując
nicolas
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 18.09.2010, 12:56
Co to był za napis na G ułożony na trybunie. WISŁA? Jakiś taki koślawy, że nie zarejestrowałem. A to po lewej stronie to co to było, to brązowe?
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 18.09.2010, 12:57
nicolas napisał(a):Wyświetl post
Co to był za napis na G ułożony na trybunie. WISŁA? Jakiś taki koślawy, że nie zarejestrowałem. A to po lewej stronie to co to było, to brązowe?
Napis Wisła, to po lewej to był megafon.
Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2010

Stary 18.09.2010, 13:01
Źuraw, Sobol ławka! Za nich Patryk i dać szanse Gule bo słabiej niź Sobol (chyba) nie zagra (?) pozytywnie: Bunoza, Wilk, Marokańczyk, Andy i Brozio. Na meczu wypas atmosfera
Odpowiedz cytując
BronekTS
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 18.09.2010, 13:09
Wiecie co mnie najbardziej martwi. Może nie martwi, ale zaczyna delikatnie niepokoić. Czemu Maaskant nie zauważył jeszcze że Żuraw nie jest piłkarzem który może 90 min grać w zespole aspirującym o MP?

Szczerze, z całym szacunkiem do Maćka, ale od 2 kolejek mam przedziwne wrażenie że rozmienia on swoją karierę na drobne. Osobiście wolałbym żeby do kadry na próbę został włączony Szewczyk. I to on powinien wejść w 60-70 minucie meczu. Wprowadzajmy młodych do gry. On ma 18 lat, za 2 lata powinien być u nas wiodącą postacią. A my go za 2 lata zaprosimy na trening do I drużyny.

Żenujący jest projekt Młodej Ekstraklasy. Tam powinna być restrykcja : w drużynie tylko piłkarze max 19 lat oraz 2 starszych i to wszystko. To by była młoda ekstraklasa.

Chcemy do przodu, do zachodu ? Więc zaczynajmy od podstaw !! U nas młody tzn 25 lat. Na zachodzie młody to 18-20 lat! Zacznijmy od tego. Mamy mnóstwo talentów tylko nie mają one się jak rozwinąć bo muszą biegać ze starymi dziadkami ( z całym szacunkiem ) po boiskach okręgówek. Utwórzmy dla nich ligę. Niech kluby Ekstraklasy dbają o wyszukiwanie JAK NAJMŁODSZYCH piłkarzy, którzy będą rywalizować MIĘDZY SOBĄ w Młodej Ekstraklasie.

Chyba że ktoś mi wytłumaczy i wyprowadzi mnie z ewentualnego błędu. Co da więcej 18 letniemu chłopakowi? Gra pomiędzy 30 latkami których szczytem kariery było jak 5 lat temu grał w IV lidze czy jak będą rywalizować między sobą ?

To nie chodzi o korzyść dla Wisły, dla klubów. To ma być korzyść dla POLSKI.

Dlatego - Szewczyk do kadry na próbę. Żuraw na ławkę ewidentnie.
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 18.09.2010, 13:11
Ludzie zrozumcie, że Sobolewski to kapitan zespołu i ktoś taki jako on jest potrzebny ktoś kto potrafi zmotywować zespół do walki obok sobola nie ma takiej osoby. Ponad to w mojej ocenie Sobol nie zagrał tak słabo w tym meczu był on przydatny kilka razy nas podratował przed utratą bramki.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 18.09.2010, 13:21
Sobol, Żuraw dno dno muł piach

nie mówie że zawsze, ale wczoraj nie mogłem ich oglądać.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 18.09.2010, 13:41
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Sobol, Żuraw dno dno muł piach

nie mówie że zawsze, ale wczoraj nie mogłem ich oglądać.
Co do Żurawskiego to napewno jego gra nie zachwyca. Z drugiej strony można spojrzeć na jego grę w ten sposób że na ostanie 5 bramek zdobytych przez nasz zespół Maciek udział miał przy czterech.
Co do Sobolewskiego to z całym szacunkiem dla niego, trzeba przyjąć do wiadomość że szczy formy ma już raczej za sobą.
Odpowiedz cytując
Edson
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 18.09.2010, 13:24
Boukhari i Rios - jedyni piłkarze Wisły, którzy wczoraj rozegrali dobry mecz i są w dodatku wypożyczeni (Boukhari bez możliwości transferu definitywnego, a Rios do kupienia za 1,3 mln ojro). Reszta albo przeciętnie albo słabo z wyróźnieniem dla Bunozy, który gra lepiej niż na początku rundy, lecz wciąż nie na miarę oczekiwań.

Żeby za tydzień coś powalczyć z Bełchatowem to trzeba ze składu wywalić Żurawia, za niego Mały, a do środka przesunąć Boukhariego.
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Stary 18.09.2010, 13:27
A ja się zastanawiam kto będzie liderem Wisły po zakończeniu kariery przez Sobolewskiego bo on ma już 34 lata! Jak na razie chyba tylko Paweł Brożek, bo kto inny? Obecnie w zespole nie ma drugie takiego lidera jak Sobol.
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 18.09.2010, 13:29

Jak ściągnąć bramki: Zjeżdzamy na doł strony. Po prawej klikamy "Pobieranie plików" następnie przepisujemy kod. Czekamy parę sekund, i klikamy na Wolne pobieranie. Które nie jest takie wolne
Nagranie agov.

Bramki z meczu TUTAJ
1 Połowa TUTAJ
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
papiwislak
Member

Od: 07.2008

Stary 18.09.2010, 13:29
a ja cos czuje ze pan dudka wroci do nas od zimy...
Odpowiedz cytując
Acapelo
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 18.09.2010, 13:32
papiwislak napisał(a):Wyświetl post
a ja cos czuje ze pan dudka wroci do nas od zimy...
na defensywnym pomocniku dobry by był...
jeżeli chodzi o nasz skład to Żurawski na ławkę i obojętnie kto za niego... tylko ze to trzeba ćwiczyc juz od nastepnego treningu... Maaskant jak będzie dalej trzymać przeciętniaka Żurawskiego to będzie sobie sam strzelał w piętę. Popełnił błąd, że uwierzył w odbudowanie Żurawskiego. Teraz trzeba się do tego przyznać.
Odpowiedz cytując
Sepsili
Member

Od: 08.2008

Stary 18.09.2010, 13:42
Mi sie wydaje ze Zurawski nie bedzie w takiej formie jak pare lat temu, uwazam ze zaraz siadzie na lawce na rzecz innych zawornikow.
Co do Sobola caly czas w niego wierze. Lubie goscia bo walczy.
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Stary 18.09.2010, 15:01
Mi nie podobało się sędziowania przez pana Dawida Piaseckiego to człowiek, który w meczu poprzedniego sezonu nie uznał poprawnie zdobytego gola przez Arkadiusza Głowackiego. Piasecki gwizdał za każdym razem jak zawodnik Korony się wywrócił, widział nasze faule, zaś nie widział tych Korony ponadto on i boczni też popełniał dużo błędów innego rodzaju wydaje mi się, że nie słusznie podnosili chorągiewki.
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 18.09.2010, 15:26
Żurawski - to fakt, myślami jest już pewnie na emeryturze, a jak nie myślami to raczej sprawnością. Ale trzeba też pamiętać, i oddać mu, że to on zainicjował akcję, po której Brożek, do spółki z Wilkiem, drugi raz pokonali Małkowskiego.

Jovanić -nie mogę przyłączyć się do sporej części, która krytykuje jego wczorajszy występ. Owszem miał odpał przy łapaniu dośrodkowania na 3 razy. Szczególnie przestraszyłem się, gdy ustawił się do łapania piłki...przodem do własnej bramki
Miał jednak też swoje dobre interwencje i chciałbym, żeby w tej bramce został. Według mnie sprawie pewniejsze wrażenie od Mariusza, nie służy mu jednak to balansowanie między ławką, a pierwszym składem. Mam nadzieję, że Maskant zostanie narazie przy nim i kolejny raz da mu zagrać z mniej wymagającym rywalem, jakim są Ząbki.

Wilk - sporo pracy jeszcze przed nim i wiele do poprawienia. Myślę jednak, ze będzie z niego trochę pożytku i trzeba chłopaka wspierać. Z każdym kolejnym meczem będzie lepiej. Brakuje ogrania i obycia w tak markowymi i medialnym klubie, jak Wisła gdzie komentuje się każde zagranie i zachowanie na boisku.

Rios, Boukhari - jeżeli w gwiazdach jest zapisane, że Maskant zrobi z Wisłą dobry wynik, to oni do spółki z Brożkiem będą jego głównymi wykonawcami. Mam dziwne przeświadczenie, że Rios pokazał nam do tej pory 60% swoich możliwości. Asysta przy bramce Brożka, to było coś co faktycznie można zobaczyć na meczach River ;-)

Stracone bramki:

1) Chłopaki chyba jeszcze myślami byli w szatni. Owszem Jovanić mógł się rzucić, tylko, że pewnie niewiele by to dało. Strzał silny i w miarę precyzyjny. Tylko wybitny bramkarz to może wyjąć. I to w formie jaką kiedyś prezentował Majdan czy Dolha. Trochę od tego czasu minęło i takich interwencji w Wiśle nie widziałem. Dlatego bardziej można mieć pretensje o ten faul bezpośrednio przed bramką, a nie samo zachowanie przy strzale.

2) Druga bramka to... ['] dla naszej defensywy.... 3 gości przy Niedzielanie i wszyscy zachowali się jak widzowie na trybunach zamiast interwencji uważnie śledzili wzrokiem, jak to sobie "Wtorek" rozegra. Nie dziwie się zatem reakcji Maskanta po drugiej bramce. Kopnął nogą w ławkę rezerwowych tak mocno, ze buda się mało nie rozpadła, a chłopaki razem z ławką nie przewrócili się do góry nogami
Znalazł to ktoś nagranie w sieci? Jeżeli tak to poproszę o linka

Mój wniosek: było widać pewne przebłyski. Szczególnie w pierwszej połowie. Są przesłanki, by wierzyć, ze na koniec sezonu zakwalifikujemy się do... pucharów.
Na mistrza to może być za mało, bo pewnie jeszcze jakieś wpadki nam się zdarzą.... ale po tym, jak Kasperczak rozpieprzył zespół na atomy, sporo jest do poskładania. Oby wszechmogącym w klubie starczyło cierpliwości.
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 18.09.2010, 17:11
Vinci napisał(a):Wyświetl post
Jovanić -nie mogę przyłączyć się do sporej części, która krytykuje jego wczorajszy występ. Owszem miał odpał przy łapaniu dośrodkowania na 3 razy. Szczególnie przestraszyłem się, gdy ustawił się do łapania piłki...przodem do własnej bramki
Miał jednak też swoje dobre interwencje i chciałbym, żeby w tej bramce został. Według mnie sprawie pewniejsze wrażenie od Mariusza, nie służy mu jednak to balansowanie między ławką, a pierwszym składem. Mam nadzieję, że Maskant zostanie narazie przy nim i kolejny raz da mu zagrać z mniej wymagającym rywalem, jakim są Ząbki.
a widziałeś sposób w jaki wybijał piłki?

co do łapania piłki, to akurat dla mnie zrozumiałe. w taki sposób złapanie piłki jest łatwiejsze, tylko że zabiera więcej czasu.
.
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 18.09.2010, 17:24
vote-for-mikey napisał(a):Wyświetl post
a widziałeś sposób w jaki wybijał piłki?

co do łapania piłki, to akurat dla mnie zrozumiałe. w taki sposób złapanie piłki jest łatwiejsze, tylko że zabiera więcej czasu.
Grał pierwszy raz na Reymonta więc się pospinał,tyle.
Odpowiedz cytując
Pablooo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 18.09.2010, 18:13
bebeto napisał(a):Wyświetl post
Grał pierwszy raz na Reymonta więc się pospinał,tyle.
Tak, zapewne 10 kg w gaciach miał dodatkowe, bo grał u siebie, przy 18 tysiącach wspierających go kibiców i przez to nie mógł dokopać do linii środkowej.
Odpowiedz cytując
Zotek
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2006

Stary 18.09.2010, 20:12
@jarus1906

Przepraszam, ale co ma narodowosc do tego, czy dany gracz bedzie dawal z siebie wszystko na boisku?

Trzy proste przyklady: Cantoro, Marcelo, Cleber za pierwszego pobytu w Wisle

Obawiam sie, ze predzej sie przejedziemy na polskich gwiazdeczkach, anizeli na zagranicznych 'najemnikach'.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 19.09.2010, 14:41
Vinci napisał(a):Wyświetl post
Owszem Jovanić mógł się rzucić, tylko, że pewnie niewiele by to dało. Strzał silny i w miarę precyzyjny.
Strzał był lekki i praktycznie w sam środek bramki, proponuje jeszcze raz zapoznać się z powtórką. Gdyby takiego gola puścił Pawełek, jest więcej niż pewne , że byłby rugany za niego na forum.
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 19.09.2010, 15:04
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Strzał był lekki i praktycznie w sam środek bramki, proponuje jeszcze raz zapoznać się z powtórką. Gdyby takiego gola puścił Pawełek, jest więcej niż pewne , że byłby rugany za niego na forum.
Proponuję zapoznać się z powtórką. Strzał był, owszem, lekki, ale celny i na pewno nie był w środek bramki. Zadam więc pytanie: Po co ktoś bardzo mądry wiele lat temu wynalazł "mur" ? No właśnie. Jovanić był zasłonięty i nie widział lotu piłki, a mur nie podskoczył, bo ot to takie dziwne, by mur skakał.

Owszem, prawdopodobnie, gdyby się rzucił do piłki, której nie miał szans obronić, pewnie by niektórych uciszył, jednakże gola tak czy siak by puścił.
Moim zdaniem przy obu bramkach Jovanić ponosi najmniejszą winę, natomiast niecelne wyrzuty/wykopy i momentami niepewne chwyty to inna bajka.
Ostatnio edytowane przez filemon : 19.09.2010 o godz. 15:18.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 19.09.2010, 15:10
To nawet nie był strzał a podanie i to nie dość że w środek, to dokładnie w ręce leciało.Jovanic się niestety przestraszył piłki i tak padł gol, proponuje jeszcze raz zapoznać się z powtórką.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 19.09.2010, 16:22
1q2 napisał(a):Wyświetl post
To nawet nie był strzał a podanie i to nie dość że w środek, to dokładnie w ręce leciało.Jovanic się niestety przestraszył piłki i tak padł gol, proponuje jeszcze raz zapoznać się z powtórką.
Jovanic nie widzial pilki.
tak przynajmniej twierdził po meczu.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 19.09.2010, 23:24
Jesteś bramkarzem? Broniłeś kiedyś czegoś oprócz krzesełka? Czy jesteś takim samym specjalistą bramkarskim jak ja z fizyki jądrowej?

Bo gadasz głupoty. On tej piłki nie widział i nie mógł zobaczyć. w momencie jak przelatywała nad murem, był na wykroku (spodziewał się strzału w lewo, skoro mur nie skacze) i nie miał fizycznej możliwości żeby się do tej piłki wybić. Nie mowiąc już o tym, żeby do niej zdążyć.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów