|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Pod tym linkiem zaraz zacznie się transmisja z pomeczowej konferencji prasowej - http://www.xn--maopolska-rub.tv/port...-wisla-korona/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Wilk powinien dostać szansę w reprezentacji
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Brawa dla działaczy :] sprzedać całą obronę to teraz mamy ...
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
3 obrońców i Niedzielan i gol.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ech... kiepsko to wygląda... ciężko coś jeszcze strzelić będzie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
2 brameczki stracone, a obstawialem tylko 1...dalej nie ma obrony, co zrobic...takich pilkarzy kupiono. Bez tego nie da sie wygrywac.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Boguski ty dziadu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
kiedy Boguski nauczy się grać w piłkę?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I jeszcze z tym dziadem przedłużyli umowę. Podobno jest napastnikiem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Akurat ten remis boli tak jak porażka..
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
przy tej obronie to szlag mnie trafia. Możemy strzelić 2 bramki ale co z tego jak na dowalą z drugiej strony
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
az chce sie powiedziec: Mały, dogrywaj te piłki górą.
brakowało Riosa |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Chyba 'szlag'
Szkoda, mogła Wisełka wygrać, boli tym bardziej, że obrona tak źle aż nie grała |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sorki heh faktycznie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeden ku.rwa kosmita w bramce wymieniony na drugiego
4 miejsce bedzie na koniec szacunek dla kibiców za doping i tyle gdzie jest obrona, Basałaj gdzie jest obrona |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Boguski, co on jeszcze w Wiśle robi? Trenera Maaskanta szanuję, bo w porównaniu z początkiem sezonu nasza gra wygląda o wiele lepiej, ale nie kompletnie rozumiem przeprowadzanych przez niego zmian.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ciekawe co trener widzi w Boguskim ze go wystawil
A Malego tylko na 2 minuty. eh panie trenerze... no i ten nasz bramkarz ... --edit-- Jedynym plusem jest to ze graja coraz lepiej - moze w koncu sie rozkreca.
Ostatnio edytowane przez bouli76 : 17.09.2010 o godz. 21:05.
![]()
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Co nasz bramkarz?niby co takiego zrobił przy tych dwóch bramkach, chyba nie myślisz że miał jakieś szanse?
![]()
When you touch my face
When you call my name I`m burn with desire... http://www.youtube.com/watch?v=fW4Y867Oh6s |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak najbardziej, pierwsza bramka dla korony to po części wina naszego bramkarza. Piłka nie była jakaś specjalnie trudna do obrony i jestem więcej niż pewny , że Pawełek by to wybronił.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Niestety ma problemy z gra na przedpolu - w dzisiejszym meczu o malo co nie stracilismy bramki przez jego dziwna interwencje. Ja wiem ze kazdemu sie moze zdarzyc babol ale niestety nasza Wiselka nie ma szczescia do bramkarzy :( --edit--
Ja bym Riosa nie zmienial a zmienil Zurawskiego ktory od powrotu do Wisly jest bez formy - stara sie ale to za malo. Bukhari powinien byc zmieniony wczesniej ale fakt ze na 2:1 to dzieki niemu strzelilismy. No i Maly ktory jest chyba najwiekszym walczakiem w druzynie wchodzi tylko na 2 minuty (plus doliczony czas) -troche za pozno.
Ostatnio edytowane przez bouli76 : 17.09.2010 o godz. 21:29.
![]()
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Boguski no comment, powinien grzać ławę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szkoda kurcze tej drugiej straconej bramy ... Ale widać jakiś progres w grze Wisły . Miejmy nadzieję, że maszynka się rozkręci i zacznie kosić wszystkich równo
![]()
Od kołyski ,aż po grób w sercu tylko jeden klub WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pod tym linkiem zaraz zacznie się transmisja z pomeczowej konferencji prasowej - http://www.xn--maopolska-rub.tv/port...-wisla-korona/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
patrząc realnie ten remis jest sukcesem. Liczymy na lepszą dyspozycję i grę. Straty do lidera nie są nie do odrobienia także wszytko co najlepsze przed nami!!!!!!!!!!.Gramy dalej!!!!!!!
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Mam nadzieje, ze uda sie wywalczyc miejsce w pierwszej 3, bo to jest chyba cel na ten sezon, tzn. europejskie puchary po tej letniej wyprzedazy. Takiej obronie, to nawet Cracovia cos strzeli. Korona wchodzila dzisiaj, jak w maselko i tylko marne umiejetnosci(np. Korzyma) niektorych pilkarzy z druzyny przeciwnej, ratowaly nam skore.
Cele transferowe: 2 skrzydlowych, ofensywny pomocnik, przynajmniej 2 skrajnych obroncow i 1 klasowy stoper...to niezbedne minimum. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Pierwsze wnioski:
- Maaskant za długo na boisku trzymał Bukhariego. - niepotrzebnie do samego końca grał Żurawski. - dlaczego tak szybko Maaskant zmienił najlepszego w naszej drużynie Riosa? - dlaczego Małecki wszedł na ostatnie kilka minut? Obawiam się, żeby nasz nowy trener nie przywiązywał się zbytnio do nazwisk. Możliwości manewru w ofensywie mamy naprawdę sporo (wrócą jeszcze Garguła i Łobodziński) i trzeba ten potencjał odpowiednio wykorzystać. |
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Widze ze zawsze sie znajda jakies "placzki" ktorym wiecznie cos nie pasuje... oco wy macie pretencje? Przeciez bylismy LEPSI od Korony... moze ktos mi policzyc strzaly Korony? ile ich bylo 2? 3? hmm 4? My caly czas stwarzalismy sytuacje... to ze zremisowalismy to poprostu PECH i tyle!
Oprawa meczu, doping byly z....e! KTO NIE BYL NIECH ZALUJE! |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja tylko chcialem pozdrowic tych, ktorzy uwazaja Jovanic'a za "bramkarskie odkrycie".
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie głowa do góry panowie będzie dobrze !!!!
![]()
Od kołyski ,aż po grób w sercu tylko jeden klub WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Nie rozumiem tego...
Małecki najlepszy gracz nasz nagle [przy nowym trenerze] siada na ławkę. Zamiast niego gra Żurawski- ostatni mecz dobry w Wiśle to zagrał chyba przed wyjazdem do Glasgow, albo ulubieniec Boukhari- o ile w pierwszej połowie się pokazywał korzystnie dość, o tyle w drugiej: NIC. A trzymany był niemal do końca... W dodatku na pierwsze zmiany wchodzą: Kirm, który dobrze gra tylko w reprezentacji i Boguski, który nagle "odumiał" się grać w piłkę. Masakra! Ja na to patrzeć nie mogę. Z Ćwielongiem było kiedyś tak, że [ewentualne] dobre mecze miał tylko wtedy, gdy wchodził z ławki. Gdy grał od początku wychodziło mu słabo. Z Małeckim jest odwrotnie. I może bym to olała, ale wk... mnie to, że może nam się zmarnować niesforny Patryk, a nie stać nas na to zwyczajnie. Poza tym, to skończcie już z tym jechaniem na Pawełka. Bo: Pawełek>>>Jovanić. I to nie tylko patrząc na dzisiejszy mecz. Pochwalić trzeba za to Wilka. Muszę przyznać, że zaskakuje mnie gościu na plus, niewiele obiecywałam sobie po nim, a tu prosze- nie wiem czy to nie jest nasz najlepszy mecz ostatnio. Brawo i oby tak dalej! Poza tym, to oczywiście kibiców mamy najlepszych (zn. jesteśMY najlepsi) Na następny mecz się melduję obowiązkowo. Choćby nie wiem co, nie będę się denerwować przed tv .![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|