|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez palikot : 10.09.2010 o godz. 23:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Nie wiem na ile sledzisz polska lige, ale chyba niespecjalnie. Jaga potrafi zdominowac wiekszosc zespolow naszej ligi. Ile ogladalem ja w tamtym sezonie, czy w tym sezonie, to oni zawsze potrafili miec posiadanie w okolicach 60%. Przypominaja mi sie takie mecze jak: Legia na Konwiktorskiej, Lech w Poznaniu (i to na pastwisku) czy w tym sezonie Aris czy Lechia. Nie licze oczywiscie meczow ze slabszymi druzynami, bo tam zazwyczaj maja ogromna przewage w tym elemencie. Ale to za co wlasnie szanuje Probierza i Jagiellonie, ze potrafia tez grac znakomicie z kontry. ONI DOBIERAJĄ TAKTYKE DO RYWALA. Kiedy trzeba, to beda grali atakiem pozycyjnym i zadnej Austrii (Nie wiem o co ci chodzi z ta Austria) sie nie przestarsza gdy straca bramke. Ba, nie przestarszyli sei Arisu, gdy stracili dwie bramki w 7 minut. Gdyby mieli wtedy wiecej szczescia to pewnie by tamten mecz wygrali. Takze kolego, praca domowa dla Ciebie - obejrzec kilka meczow Jagi z tego i tamtego sezonu i wtedy budujemy opinie (nie na podstawie jednego meczu). |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Dokładnie a cóż wy tak zazdrościcie drużyna jednosozonowa któż to wie .... Probierz zrobił tam drużynę która od 2 lat jest w czołówce w zeszłym roku startowali z dorobkiem - 10 pkt gdyby nie to walczyli by o puchary poprzez ligę. Ogólnie grają tak dobrze bo liga jest jaka jest !!!... dobrali dobrych graczy z charakterem mentalnością a trener umie dostosować taktykę do przeciwnika. Kolejną rzeczą jest ile przez 3 lata na transfery wydała Wisła a ile Jaga . Okazuje się że można dobrze kasę zainwestować nie przepłacając a my w tym okienku co ściągnęliśmy i co teraz mamy wieże Babel w Wiśle... Powiem więcej dla mnie nie ma żadnego postępu 20 minut gry i już mam się podniecać nie wiadomo czym ... Ta drużyna wypalonych graczy + karierowiczów + i mieszanek językowych totalnie źle dobrana grupa !!! . Do tego trener który zastosował taką taktykę że akcje oskrzydlające nas wyniszczyły !!!! to była dla mnie nie 4-2-3-1 a bardziej 4-2-4 !!!! . W 2 połowie poza 95 minutą tylko jedna sytuacja Małeckiego.... z czym ![]()
Borinho
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|