|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
To że Wojciechowski jest idiotą to wiemy nie od dziś. Dziwi mnie tylko postawa Bakero... nie mogę zrozumieć dlaczego tak uznany człowiek pozwala sobie na takie traktowanie jego osoby. Powinien powiedzieć co o Wojciechowskim myśli w mediach i podziękować za prace. To jest chora sytuacja.
Wojciechowski szuka pretekstu żeby zwolnic Bakero i w jego miejsce wstawić Janasa.. to było do przewidzenia tuż po zatrudnieniu Janosika. ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Szkoda Bakero, bo fajny facet i nieziemski piłkarz. Wydaje mi się, że ten etap swojej pracy może uznać za udany. Przy tej mizerii, którą wcześniej prowadził całkiem nieźle to wyglądało.
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
A czego się spodziewaliście, że Bakero przetrwa cały sezon? Jak widziałem go po meczu z Zagłębiem L. uciekającego szybko do szatni na rozmowę z JW to aż mi się żal zrobiło tego człowieka. Z jegomościem JW lepiej nie wiązać żadnych umów, ani trenerskich, ani tym bardziej na trefne mieszkanie z jego firmy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Między innymi ze względu na postać pana Wojciechowskiego Polonia nie ma szans na mistrzostwo. Wyobraźcie sobie jaka tam musi panować atmosfera. Myślicie, że Janas dłużej się utrzyma na stanowisku? Wystarczą 2-3 średnie lub 1 nieudany mecz i zobaczymy na ławce kolejnego trenera.
Bakero jest sam sobie winny. Pozwolił sobie wejść na głowę. Nie chce zrezygnować z lukratywnego kontraktu i dlatego godzi się na bycie figurantem w klubie. |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Z Wojciechowskim tylko Przeglad Sportowy przeprowadza wywiady. Warty pac palaca.
![]() ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
A czy przypadkiem ten artykuł nie wypłynął z PS, największego sportowo-pismakowego gów*a w naszym kraju?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Zapewne ten artykuł jak i wcześniejszy (co każdy stwierdzał, że Wojciechowski zmądrzał i ma szanse zbudować solidny klub) zostały stosownie podkoloryzowane przez redaktorów Przeglądu
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
ilu zawodników spoza Unii może być w tym samym czasie na boisku?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
U nas chyba nie ma ograniczeń, są tylko wymogi co do ilości zawodników z polski i wychowanków w zgłaszanej kadrze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
||
|
Chciałem zobaczyć, czy na stronie Amiki piszą coś o zawieszeniu Zielińskiego i Arboledy i natrafiłem na ciekawą dyskusję w komentarzach.
http://lechpoznan.net/wydarzenie-7506.html Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Amica w pełnym składzie właśnie przegrała z Turem Turek 2-1. Z man city zapowiada się dwucyfrówka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
To ja nie wiem na co Wojciechowskiemu trener...
Dla mnie to jest idiotra ktory ma troche pieniedzy i mysli ze juz ma wszystko... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Hehhe.Józek ma jebca. To jest więcej niż pewne
Bakero będzie mógł opowiedzięc w Hiszpanii jak spotkał na swej drodze reinkarnację Jesusa Gil y Gil'a hehehe![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Co do Polonii - czy przypadkiem Bakero nie podpisał w zeszłym sezonie aneksu do kontraktu że jak zdobędzie MP to Wojciechowski odda mu 20% klubu? Wtedy to było nierealne, ale teraz z tym składem? Może to jest powód nękania Bakero? Wojciechowski nagle sobie uświadomił że MP jest realne.
Zresztą po coś Janas jest w klubie ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
A Bakero co wybrał? Przybliż proszę więcej szczegółów.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Porównaj sobie z ich podstawowym składem z ostatnich spotkań, a potem się napinaj. ![]()
Zawsze wierni,choć pijani,zawsze z Wisłą - Pakos-Fani
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 02.09.2010 o godz. 19:21.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
akakiusz : co nie zmienia faktu, że i tak taki zespół powinni z takim składem BEZ PROBLEMU objechać..
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Co do Wojciechowskiego,to chce zobaczyć reakcje jak nie zdobędzie mistrzostwa
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Lech - Polonia W. przełożony z uwagi na Stinga
jest szansa że warszawska drużyna wypadnie z rytmu Lechowi chyba bez różnicy czy teraz czy później będzie grał więcej meczów ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Miał do wyboru (tak przynajmniej pisała prasa) milion złotych albo 25 procent akcji KSP. Wybrał akcje.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
przełożyli derby wielkopolski Amica - Groclin, Chore jest dla mnie to że nie gra sie w terminie nie mając jakiegoś poważnego powodu, psioczyli wszyscy, że Wisła gra turniej w Chicago, ale tu jak przyjeżdża "jakiś Sting" (wypowiedź Peszki) na otwarcie stadionu i stadion jest zajęty to "szlagier" zrobić w domu (czyt. Wronki) i po kłopocie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Z drugiej strony nie po to Wojciechowski wdaje tyle kasy na Polonię aby jakiś Sting mu przełożył mecz. Bezwzględnie Józef powinien z nim,oczywiście ze Stingiem porozmawiać,że tak nie można,i musi zrozumieć ten szansonista,że Józef wraz z Pawłem nakreślą mu co ma grać na koncercie i kim ma grać. Jakieś zasady muszą być,nie ma to tamto.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|