The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Snow
Ave Wisła!

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.09.2010, 11:56
Po reakcji i zachowaniu naszego dyrektora sportowego, można wnioskować, że jednak z Golańskim jest coś na rzeczy.
Nota bene potrafi on grać na obu stronach obrony.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 02.09.2010, 11:56
Kodipar1906 napisał(a):Wyświetl post
"Jak sprzedasz wielbłady to karawana nie jedzie. A jak nie jedzie to stoi.A jak stoi to się cofa na piechotę. A jak się cofnie ileś to może od razu się położyć i czekąc na dogorywanie. To wszystko. Mam też w opisie WIERNOŚĆ.
Zeby ułatwić: WIERNOŚĆ nie oznacza głupotę. Nie zacznę łazić na Pasy, Legię czy Polonię W. Ale nie oznacza to , że nie moge mówić co jest źle i wyrażać swoich(i nie tylko moich) obaw co do dalszych losów drużyny."

Jasne ale co te wyrażanie obaw wnosi do tematu?
Ten wpis powoduje że tylko wpisujesz się stado pokemonów co pewnie nigdy na meczu nie było oglądając wszystkie mecze na necie ta grupa (tak wiem ze pewnie znajdzie się parę osób w stosunku do których mój osąd będzie niesłuszny,uznajmy wiec ze każdy kto przeczyta ten post a sapie i płacze w tym temacie zaliczy się do tego nielicznego grona tak by nie wysilać się nad odpowiedzią.Sztuka oszukiwania samego siebie i koloryzowania rzeczywistości jest w dzisiejszych czasach użyteczną umiejętnością)

Uważam ze to się dzieje w klubie jest doskonale widoczne....ale po kiego uja sapać i spamować ten temat identycznymi "opiniami"często powielanymi w innej formie co stronę?
To co się dzieje w klubie jest niepokojące też mi zależy na dobrej grze naszego klubu natomiast chyba zapominacie że to nie jest najistotniejsze.... podstawa to NASZA postawa,działania,autorytet na scenie kibicowskiej.

(Tak na koniec dla wyjaśnienia napisałem "nasza" a nie "ludzi chodzących na r22 wyjazdy i biorących udział w życiu kibicowskim"ponieważ uznajemy oczywiście za dogmat że kazdy pokemon na tutejszym forum jest zagorzałym kibicem mającym na koncie 400 wyjazdów setki zdobytych barw oraz 30 letni staż na R22 )
Jak jest źle w dziedzinie POLITYKI TRANSFEROWEJ to pisze że jest źle. Jako że temat brzmi POLITYKA TRANSFEROWA to co mam napisać? W sumei to daje sobie spokój bo co nie napisze to i tak z gówna bata nie ukręcisz.
Odpowiedz cytując
Pakul
Junior Member

Od: 08.2010

Stary 02.09.2010, 11:57
pikey napisał(a):Wyświetl post
Komentarz GW dotyczący polityki transferowej Wisły:
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,83...ostatniej.html
Świetny komentarz ! To co zrobiono z Wisłą w tym oknie transferowym to po prostu totalne ku..stwo
Szukanie obrońcy
[...Dawno nie widzieliśmy drużyny tak rozchwianej - z takim nadmiarem piłkarzy na niektóre pozycje i z takim niedoborem na inne...]

Jak traka druzyna może coś osciągnąc....
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 02.09.2010, 11:57
nie wiadomo kiedy Burliga wróci do formy, male doswiadczenie ma, wystarczy ze Cikos czy Brozek zlapie kontuzje/kartki i jest beznadziejnie kto zagra na boku?pokaz mi kogos z ME ktory moze zastapic ich? bo ja tam nie widze dobrego bocznego obroncy

Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 02.09.2010, 11:58
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Najwazniejsze znalezc obronce, a na inne pozycje w razie czego wskoczą chłopaki z ME.
Właśnie to, że w ogóle wspomniał o "second team" mnie najbardziej załamało w całym wywiadzie...
To jakby ekipę dysortografów wzmocnić analfabetami.
Odpowiedz cytując
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 02.09.2010, 12:00
Zagraniczny szmelc zalewa polską piłkę....http://sport.interia.pl/raport/trans...-pilke,1526555

Bardzo ciekawe...ktoś podziela mój pogląd...a my szukamy szmelcu dalej
Odpowiedz cytując
mgła
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 02.09.2010, 12:03
Nie do końca się zgadzam z Kołtoniem, bo pewnie Marcelo i Diaza też by tak określił a ile na nich zarobiliśmy?
Nie wiem jak te transfery/wypożyczenia się nam w tej rudzie udadzą ale będę oceniać je po miejscu na końcu rundy.
A nową politykę transferową( kreowaną przez nowego dyrektora sport.) będzie można oceniać po zimie.
Odpowiedz cytując
lukaszkm
Junior Member

Od: 07.2009

Stary 02.09.2010, 12:06
Jeszcze 2-3 mecze i Cikosz uzbiera komplet kartek, czyli jakiś miesiąc pozostał na znalezienie prawego obrońcy.
Odpowiedz cytując
kolarz90
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 02.09.2010, 12:08
Ja nie czytam tych wypocin Romana z denerującym ,,amerykańskim" akcencikiem. Pamiętam jak niedawno po czerownej kartce Bunozy zjechał go, jaki to beznadziejny szrot sprowadziła Wisła. A teraz jak zaczął się rozkręcać i nie popełnia błędów, Romanek jakoś o nim nic nie pisze. Jak można oceniać transfery po ledwo paru kolejkach. Najpierw się mówi że Polacy są okropnie słabi i drodzy, a później dlaczego w polskich klubach jest tak mało Polaków.
Piłkarz z zagranicy też potrzebuje czasu na aklimatyzację, poznanie stylu gry, kolegów, itp. Dajmy im czas, a dopiero po rundzie czy po sezonie oceniajmy czy to szrot czy nie szrot.
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Stary 02.09.2010, 12:12
Mar85 skąd wiesz że szmelcu ?

Z tego co pamiętamy najlepszymi zawodnikami przychodzącymi do nas w ostatnim czasie byli zawodnicy bez kontraktów. Cleber, Marcelo, Kosa jakby choć dwóch podobnych ściągnęli jak możesz oceniać zawodników którzy jeszcze nie przyszli Poza tym poczekajmy do meczu z Jagą ziemia się jeszcze nie rozpada a my mamy na razie 1 pkt straty do pierwszego miejsca nie ma tragedii a wy już płaczecie i mazgaicie się jakbyśmy mieli obecnie 1pkt na koncie w 4 meczach ? Jakby przyszedł R.Carlos to na tym forum zaraz się znajdzie mnóstwo malkonentów że przecież on mocno piłki kopnąć nie potrafi i tak w kółko. Marokończyk już skreślony a jeszcze nawet w sparingu nie zagrał. Tak samo było z naszym niemieckim Serbem. Wszyscy mówili że beznadziejny a jak dla mnie to obecnie najlepszy skrzydłowy. Bo jakby nie patrząc Boguskiego,Łobo, Kirma(totalnie bez formy u nas) to zjada na śniadanie samym sposobem biegania i przyjęcia piłki.

Na razie jedyny zawodnik sprowadzony przez Holendrów to nasze marokańskie cudo mnie owszem nie zachwyca ale nie oceniam go bo jeszcze nie widziałem co w meczu potrafi zrobić. Ja zakupy będę oceniał po całej rundzie a nei po profilach na FB czy też suchych statystykach z nieznanych źródeł. Nasza liga jest tak buraczana że się nie zdziwię jak po przypadkowym zwycięstwie nad Jagą( bo wg mnie obecnie w lidze to tylko Jaga,GKS,Dysko-polo coś prezentują) rundę skończymy na 1 miejscu. Bo nasza liga to nie 2 Bundesliga czy Championship tylko nasza ekstraklasa. WYLUZUJCIE!!
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 02.09.2010, 12:14
Wyglada na to, ze zmieniamy poprostu cele na przyszle sezony, tj. walka o pierwsza 5, a nie o MP. Stad te oszczednosci i taka polityka transferowa. Szkoda tylko, ze nikt tego glosno nie powie.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 02.09.2010, 12:15
No i Kołtoń sam, niechcący ale jednak, już w pierwszym akapicie sobie odpowiedział...
Sensowni Polacy sa starzy! Ostatnei pokolenie dobrze kopiących rodaków (nawet w skali europejskiej) ma koło 30 i ciut więcej - to ci co z powodzeniem przechodzili eliminacje do MŚ 2006 i ME 2008, mimo, że grali z Portugalią, Serbią, Anglia itp. Po nich jednak pustka.

Niedzielan, Żewłakow, Żuraw, Franek, Bosacki, nawet Smolarek (który w rok się odbuduje i stąd ucieknie, za dobry piłkarz na tą ligę), ... To wszystko gwiazdy, ale panowie, na których nie mozna już budować przyszłości.
Stabliną przyszłość buduje się na 20 kilku latkach - ale ci w Polsce albo są co najwyżej przecietni (Peszko), albo mają totalnie nasrane we łbach (bez nazwisk...), albo zwyczajnie giną w starciu na arenie europejskiej (Sadloki i inni łowcy koszulek PIŁKARZY), albo kosztują absurdalne sumy - tu przykładów od groma. Dopóki nie będzie szkolenia ani scoutingu i się młodego kopacza nie wychowa to lepiej kupować za granicą - trafią się dwa niewypadły, ale wystarczy, że ten trzeci wypali i kasa się zgadza.

Popatrzmy na klasyfiacje strzelców - poza weteranami Frankiem i Żewłakowem nie widać polskich przebłysków... Sobiech/Małecki - oni gwarantują może z 14-15 goli na sezon. A taki wynik znamionuje kopacza, który na zachodzie zginie. Żuraw za młodu, Brożek - w formie wrzucali rywalom 20 kilka goli.
Aktualny król strzelców - namaszczony na króla Lewandowski poszedl do przeciętniaka europejskiego i nie pierdnął. Pograł w sparingach, ale potem pół darmowy Japończyk wyrzucił go ze składu, a będzie jeszcze gorzej bo wraca Zidan. On i Barrios to już jednak inna liga. Taka jest wartość piłkarzy grających w tej lidze - nie dziwi mnie zatem, że szuka się taniej za granicą.
Ostatnio edytowane przez felipe : 02.09.2010 o godz. 12:17.
Odpowiedz cytując
rabi86
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 02.09.2010, 12:19
Quality to chyba nie Lisowski ściągany jako zapchaj dziura po Diazie. Nasz nowy dyrektor sportowy mówi o jakości, a robi coś innego. Jakość to chociaż Golański - były reprezentant Polski, a nie gość, który grał w 1 lidze, a teraz siedzi na ławie beniaminka.

To jest kabaret, że nasz dyrektor prosto z mostu mówi, że jest Cikos i wystarczy. To po co było rozwiązywanie kontraktu z Singlarem, który od razu znalazł miejsce w Koszycach.
Odpowiedz cytując
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 02.09.2010, 12:24
Mar85 napisał(a):Wyświetl post
Zagraniczny szmelc zalewa polską piłkę....http://sport.interia.pl/raport/trans...-pilke,1526555

ale mnie to w....ia ,to lepiej placic (przykro pisac) naszym darmozjadom gruba kase jak za ta kase moze biegac taki Marcelo czy Diaz (i wiele innych przykladow)
.....
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 02.09.2010, 12:27
Wystarczy zobaczyc na ktorym miejscu jest Polska reprezentacja w FIFA i na ktorym jest nasza liga. To wyjasnia czemu ten "szmelc" jest sprowadzany. Niestety, pan Kolton potrafi tylko dostawac orgazmu ogladajac mecze Lecha i mowiac slowo "Mati".

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
jachting
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 02.09.2010, 12:33
Dyrektor i trener są z zagranicy , dr. ma wysoki cel , a trener jest ambitny .Jestem pewny że dopóki oni będą to z głową będzie wszystko robione i nie będzie cofania .
To okienko nie jest idealnie rozwiązane , ale w ostatnich latach to gorzej wyglądało , mimo wszystko ja uważam że krok jest postawiony do przodu a zazwyczaj po odpadnieciu w pucharach było parę do tyłu .

Dziennikarze mogą sobie pie... , bo za to widać im płacą , tyle tylko że jeszcze nie raz napiszą coś co całkiem nie trzyma się tego co już pisali , ale oczywiście to zracjonalizują . Dziennikarze to straszni idioci moim zdaniem koncentrują się na gdybaniu i na "jeśli" , nigdy na tym co jest, albo na tym co można byłoby zrobić (w pozytywnym kontekscie rozwiązań) .

Ps. Jak jest ( bo tego ni można obecnie stwierdzić) i jak będzie to się dopiero okaże , tak uczciwie to trudno cokolwiek teraz pisać .
Ostatnio edytowane przez jachting : 02.09.2010 o godz. 12:41.
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Stary 02.09.2010, 12:33
Dokładnie niech ktoś pokaże u nas w Polsce zawodnika którego się dało zdobyć tak jak Clebera, Marcelo, Diaza, czy nawet Riosa który już zaczyna pokazywać czym się różni młody Argentyńczyk od młodego polaka. Niech ktoś mi pokaże Polaka w wieku Cikosa, czy Bunozy którzy u nas by weszli do składu na ich pozycjach. Nie ma takich i proszę nie piszcie o Sadloku bo to co najmniej nieprzyzwoite by było. Świat się zmienia, rewolucja się zaczęła ściagnęliśmy dużo piłkarzy, niewykluczone że już w zimie pożegnamy kilku i sprowadzimy następnych potem w lecie można spodziewać się tego samego. Więc może troszkę czasu dajmy im na aklimatyzację, zgranie całej drużyny. Mecze wygrywa się atakiem. To że u nas ostatnio było inaczej to był paradoks. Chwilowe zachwianie na obronie wcale nie wykreśla nas z walki o najwyższe cele bo kto ma lepszą obronę od nas w Polsce, tak czy siak niektóre kluby może troszkę lepszą ale tak czy siak jest to poziom porównywalny. Mnie tam nie przeraża granie z Brożkiem Cleberem Bunozą Cikosem z tyłu. Wróci Burliga jest Chavez nie ma tragedii ale jak nie którzy mówią że w tym roku spadniemy z ligi no to gratuluje obiektywizmu. Bo może i faktycznie nasza linia obrony przy zeszłorocznej wygląda kiepsko tak wg mnie ofensywa prezentuje się dużo lepiej i każdy dzień treningów jest na naszą korzyść. I co z tego że stracimy w sezonie 5 bramek więcej może uda nam się strzelić 10 więcej. I pamiętajmy że zeszły sezon nie przegraliśmy przez to że bramek nie traciliśmy tylko dlatego że frajerom nie mogliśmy wcisnąć pierwszej czy drugiej bramki!!
Odpowiedz cytując
Pablooo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 02.09.2010, 12:39
Boukhari wypożyczony na rok bez prawa pierwokupu. Chavez "podkradziony" na rok, bez pewności zatrzymania go w razie chęci na dłużej.
Profeska
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 02.09.2010, 12:43
Wole takiego Marokanczyka, ktory technicznie i taktycznie bije pewnie cala ta lige na glowe (musi tylko odbudowac forme przy trenerze, ktory bardzo dobrze go zna) niz "gwiazdy" rodem z polskiej mysli szkoleniowej typu Sobiech itp.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 02.09.2010, 12:47
kolarz90 napisał(a):Wyświetl post
Ja nie czytam tych wypocin Romana z denerującym ,,amerykańskim" akcencikiem. Pamiętam jak niedawno po czerownej kartce Bunozy zjechał go, jaki to beznadziejny szrot sprowadziła Wisła. A teraz jak zaczął się rozkręcać i nie popełnia błędów, Romanek jakoś o nim nic nie pisze.
Akurat Bunoze to zjechało 90% forum po tym meczu. Teraz kiedy chłopak zaczyna się rozkręcać, to wszyscy Ci, którzy go krytykowali przerzucili się na Cikosa i tak dalej.

Dla mnie żaden z zawodników sprowadzonych w tym okienku nie jest żadnym szmelcem. Z prostej przyczyny. Praktycznie każdy z nich wygryzł nasze stare gwiazdy (Brożki, Łobo, Garguła, Kirm), czyli zawodników, którzy mają najlepsze kontrakty. I kogo nazywamy szmelcem?
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 02.09.2010, 12:53
rabi86 napisał(a):Wyświetl post
Quality to chyba nie Lisowski ściągany jako zapchaj dziura po Diazie. Nasz nowy dyrektor sportowy mówi o jakości, a robi coś innego. Jakość to chociaż Golański - były reprezentant Polski, a nie gość, który grał w 1 lidze, a teraz siedzi na ławie beniaminka.

To jest kabaret, że nasz dyrektor prosto z mostu mówi, że jest Cikos i wystarczy. To po co było rozwiązywanie kontraktu z Singlarem, który od razu znalazł miejsce w Koszycach.
A co jeśli się okaże,ze ten facet ma przyzwoitą technikę i wybija się ponad polską ligową rzeczywistość?A jest to prawdopodobne patrząc na jego CV.Poza tym to że ktoś jest reprezentantem o niczym nie świadczy. Pawełek też grał w reprezentacji, i co?U nas w kadrze może grać w sumie już każdy więc o tym,że jest to jakiś wymierny wskaźnik radzę zapomnieć. Poza tym Marokańczyk jednak grał w lidze holenderskiej 200 spotkań, siłą rzeczy musi coś umieć. Chyba,że założymy iż facet szwendał się po lidze holenderskiej za ładne oczy.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
wojteqs80
Member

Stary 02.09.2010, 12:56
zgadzam się w każdym zdaniu , przestancie czytac opinie pseudo dziennikarzy sportowych i powielać ich zdanie na temat transferów!!! Wszystkie transfery Legii miały byc takie super i co? i nic , a do Lecha to niby kto taki świetny przyszedł jest tylko jedna różnica o Wiśle pisze sie tylko źle a o Lechu i cudownie budowanej Legii tylko dobrze, niestety tabela już na początku mówi co innego.
Odpowiedz cytując
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 02.09.2010, 13:02
wojteqs80 napisał(a):Wyświetl post
zgadzam się w każdym zdaniu , przestancie czytac opinie pseudo dziennikarzy sportowych i powielać ich zdanie na temat transferów!!! Wszystkie transfery Legii miały byc takie super i co? i nic , a do Lecha to niby kto taki świetny przyszedł jest tylko jedna różnica o Wiśle pisze sie tylko źle a o Lechu i cudownie budowanej Legii tylko dobrze, niestety tabela już na początku mówi co innego.
popieram,wole by o nas pisali zle a chlopaki wygrywali nawet w kijowym stylu a wygrywali niz mieliby slodzic a Wisla dostawac baty
.....
Odpowiedz cytując
rabi86
Socios Wisła Kraków

Stary 02.09.2010, 13:14
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
A co jeśli się okaże,ze ten facet ma przyzwoitą technikę i wybija się ponad polską ligową rzeczywistość?A jest to prawdopodobne patrząc na jego CV.Poza tym to że ktoś jest reprezentantem o niczym nie świadczy. Pawełek też grał w reprezentacji, i co?U nas w kadrze może grać w sumie już każdy więc o tym,że jest to jakiś wymierny wskaźnik radzę zapomnieć. Poza tym Marokańczyk jednak grał w lidze holenderskiej 200 spotkań, siłą rzeczy musi coś umieć. Chyba,że założymy iż facet szwendał się po lidze holenderskiej za ładne oczy.

Ale ja Marszałku nic nie pisałem o naszym Marokańczyku. A z tą reprezentacją to masz trochę racji, ale bardziej chodziło mi o doświadczenie Golańskiego na tle takiego Lisowskiego.
Mimo wszytko trochę pograł w tej Rumunii.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 02.09.2010, 13:17
rabi86 napisał(a):Wyświetl post
Ale ja Marszałku nic nie pisałem o naszym Marokańczyku. A z tą reprezentacją to masz trochę racji, ale bardziej chodziło mi o doświadczenie Golańskiego na tle takiego Lisowskiego.
Mimo wszytko trochę pograł w tej Rumunii.
Chodziło mi o Twój zarzut,że Dyrektor nie dba o jakość. Suma sumarum ani Lisowski ani Golański do nas nie trafili.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 02.09.2010 o godz. 13:26.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 02.09.2010, 13:21
Mar85 napisał(a):Wyświetl post

Jak patrzy się podczas meczu na zaangażowanie ,np . Łobo (Polaka) i Diaza (obcokrajowca ) to wydaje mi się że szmelcem jest kto inny...
Odpowiedz cytując
ziooom
Member

Od: 07.2007

Stary 02.09.2010, 13:26
Ja się cudów po Boukharim nie spodziewam, on był dobry KIEDYŚ, tak jak KIEDYŚ dobry był Żuraw czy Łobo, po co kolejny grajek co szczyt formy ma za sobą. Liczę bardziej na Riosa, Chaveza którzy powinni okazać się wzmocnieniami a nie tylko uzupełnieniami.
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 02.09.2010, 13:30
fanfan napisał(a):Wyświetl post
Jak patrzy się podczas meczu na zaangażowanie ,np . Łobo (Polaka) i Diaza (obcokrajowca ) to wydaje mi się że szmelcem jest kto inny...
Równie dobrze można powiedzieć, że jak patrzy się podczas meczu na zaangażowanie np. Surmy (Polaka) i Jirsaka (obcokrajowca), to wydaje się, że Kołtoń ma rację. Za przeproszeniem - po uj taka generalizacja?
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 02.09.2010, 13:30
ziooom napisał(a):Wyświetl post
Ja się cudów po Boukharim nie spodziewam, on był dobry KIEDYŚ, tak jak KIEDYŚ dobry był Żuraw czy Łobo, po co kolejny grajek co szczyt formy ma za sobą. Liczę bardziej na Riosa, Chaveza którzy powinni okazać się wzmocnieniami a nie tylko uzupełnieniami.
Łobo nigdy nie był dobry... jak już pisałem narodził się na tym forum jakis mit że Łobo dobrze grał w Zagłębiu Lubin. Nigdy nie grał tam na tyle dobrze aby można było powiedzieć że jest to zawodnik na Wisłę. Tam z Zagłębiu gdzie grało się na kontrę i miał sporo miejsca na wrzucanie tych swoich wrzutek może wyglądało to przyzwoicie. Ale na pewno nie na tyle aby był warty 400 k euro.

Boukharim to nasz najlepszy transfer. Chłopak wychowany w innej kulturze piłkarskiej itp. Grał w klubie który jest nie osiągalny dla każdego polskiego grajka z pola, jestem pewien, że on sobie tutaj poradzi.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 02.09.2010 o godz. 13:35.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 02.09.2010, 13:33
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Łobo nigdy nie był dobry... jak już pisałem narodził się na tym forum jakis mit że Łobo dobrze grał w Zagłębiu Lubin. Nigdy nie grał tam dobrze.

Boukharim to nasz najlepszy transfer. Chłopak wychowany w innej kulturze piłkarskiej itp. Grał w klubie który jest nie osiągalny dla każdego polskiego grajka z pola, jestem pewien, że on sobie tutaj poradzi.
własnie takie Romki Kołtonie zrobili z niego dobrego piłkarza, smarując mu pupke w swoich artykułach, a my tępe jany łapaliśmy to z nadzieją

Nie dziwię się że teraz Romek płacze że ściągamy zagranicznych. Na bank dzwonią koledzy z klubów, że im "foreigners" miejsce zajął i teraz czas by zacząc znowu trenować.
Może Romek Kołtoń napisze coś o np. Dawidzie Jarce, swego czasu taki taaaalent.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów