|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Szukanie obrońcy [...Dawno nie widzieliśmy drużyny tak rozchwianej - z takim nadmiarem piłkarzy na niektóre pozycje i z takim niedoborem na inne...] Jak traka druzyna może coś osciągnąc.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Zagraniczny szmelc zalewa polską piłkę....http://sport.interia.pl/raport/trans...-pilke,1526555
Bardzo ciekawe...ktoś podziela mój pogląd...a my szukamy szmelcu dalej |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jeszcze 2-3 mecze i Cikosz uzbiera komplet kartek, czyli jakiś miesiąc pozostał na znalezienie prawego obrońcy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Boukhari wypożyczony na rok bez prawa pierwokupu. Chavez "podkradziony" na rok, bez pewności zatrzymania go w razie chęci na dłużej.
Profeska ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
zgadzam się w każdym zdaniu , przestancie czytac opinie pseudo dziennikarzy sportowych i powielać ich zdanie na temat transferów!!! Wszystkie transfery Legii miały byc takie super i co
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]()
.....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
Ale ja Marszałku nic nie pisałem o naszym Marokańczyku. A z tą reprezentacją to masz trochę racji, ale bardziej chodziło mi o doświadczenie Golańskiego na tle takiego Lisowskiego. Mimo wszytko trochę pograł w tej Rumunii. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Chodziło mi o Twój zarzut,że Dyrektor nie dba o jakość. Suma sumarum ani Lisowski ani Golański do nas nie trafili.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 02.09.2010 o godz. 13:26.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ja się cudów po Boukharim nie spodziewam, on był dobry KIEDYŚ, tak jak KIEDYŚ dobry był Żuraw czy Łobo, po co kolejny grajek co szczyt formy ma za sobą. Liczę bardziej na Riosa, Chaveza którzy powinni okazać się wzmocnieniami a nie tylko uzupełnieniami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Równie dobrze można powiedzieć, że jak patrzy się podczas meczu na zaangażowanie np. Surmy (Polaka) i Jirsaka (obcokrajowca), to wydaje się, że Kołtoń ma rację. Za przeproszeniem - po uj taka generalizacja?
|
|
|
|
Guest
|
|
Boukharim to nasz najlepszy transfer. Chłopak wychowany w innej kulturze piłkarskiej itp. Grał w klubie który jest nie osiągalny dla każdego polskiego grajka z pola, jestem pewien, że on sobie tutaj poradzi.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 02.09.2010 o godz. 13:35.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Nie dziwię się że teraz Romek płacze że ściągamy zagranicznych. Na bank dzwonią koledzy z klubów, że im "foreigners" miejsce zajął i teraz czas by zacząc znowu trenować. Może Romek Kołtoń napisze coś o np. Dawidzie Jarce, swego czasu taki taaaalent. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|