|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Grał ktoś już z Was w demo Mafii 2? Tutaj można zassać: http://store.steampowered.com/app/50130 .
Co do kart to ja mam GTX 275 , na razie wystarczy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Jest jakieś spolszczenie dialogów w Call of Juarez 2 Więzy Krwi? w necie znalazłem spolszczenie wszystkiego w grze ale bez najważniejszego, czyli dialogów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
instalował ktoś już mafie 2? oczywiscie o pirata chodzi, bo mam pewien problem, gdy prosi mnie o wpisanie cd keya w steamie
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
1. Wlaczasz Phoenixa i kliknij na " Instruments -> Update contentDiscriptionRecord -> Internet "
2. Potem na " Instruments -> SID unpacker (SimPack - GUI) 3. Kliknijna " SCAN a SIM-file " wyskoczy tabelka i idz tam gdzie wczesniej zrzucilesMafie II z plyty jak tam dojdziecie powinien byc plik o nazwie " Mafia II_disk1.sim " klikanij na to 4. Kliknij na " Select ALL " 5.Jak Ci się to rozpakuje to przegrywasz cracka i już ![]() ![]()
" Bo najważniejsze chęć istnienia, spokojne dni i spełnione marzenia..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
1. Idziesz do sklepu.
2. Kupujesz oryginał. 3. Instalujesz i grasz. 4. Obiecujesz poprawę i już nie kradniesz. Jakie to proste ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
A kogo on okradł? Wydaje mi się że za tą grę już zapłacił kupując napęd DVD/CD, papier ksero czy nośnik CD. Więc jeśli jest inaczej to zechciej mnie uświadomić
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ja polecam wersje Mafii 2 PTRG
żadnych steemów tylko rozpakowujesz wrzucasz cracka i grasz a gra godna polecenia![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Skąd ściagneliście Mafie 2? Nigdzie nie mogę znaleźć dobrych działających linków ;/
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Wszelkie warezy, torrenty i inne takie.
Ja gralem w demo Mafii II - świetna gier, postać Vito Scalettiego równiez ciekawa, ale coś mam z kompem, bo mój GTX 460 się dławi i wyciąga ledwo 30FPS bez włączonego PSyhX |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Po pierwsze - tak, to pirat i ściągnałem go z wareza.
po drugie - http://i33.tinypic.com/2ebvj85.jpg część plików to nie są częśći. Co teraz? Pozmieniać jakoś nazwy? Z góry dzięki za odpowiedź. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
No i jak Wam się podoba Mafia 2. Mam takie wrażenie że więcej jest przerywników niż samej gry. Ale ogólnie myślałem że będzie słabsza.Więc jest ok !
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
nie wiedziałem, że weźmiemy w tym udział bardziej myślałem,że poznamy za co zginął.Co do gry, ukończona w 95% gra WYMIATA grafa miodzio podobają mi się takie detale jak zamykanie drzwi na klucz.Szkoda,że nie mam mocnego kompa to bym uruchomił na max detalach, ale i tak jest dobrze!Nawet podoba mi się pisk klocków hamulcowych w ciężarowce szkoda jednak, że nie wprowadzili możliwości strzelania z samochodu.![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Z sentymentu do jedynki odkurzylem x boxa i powiem szczerze, ze gra rozczarowala mnie totalnie. Nie ten klimat, nie to bogactwo swiata i misji. Vito w porownaniu do Tommiego to jakis przyglup. Misja z zabojstwem Tommiego - coz spodziewalem sie tego, ale nie w tak banalnej formie. Zakonczenie - tak jakby programistom sie juz nie chcialo i skonczyli w polowie. Z ogolnie marnej calosci pozytywnie wybija sie tylko muzyka. Generalnie to glowny atrybut jedynki czyli klimat, zaostal zepchniety na dalszy tor. A szkoda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
No cóż. Po przejściu Mafii 2 jest trochę niedosytu. Wiadomo w pierwszej części klimat był znacznie lepszy, ale i fabuła w I była lepsza. Szkoda że tylko 15 rozdziałów, bo mimo tego jak dla mnie gra jedna z lepszych w które grałem. Na pewno lepsza niż seria GTA. A zakończenie gry... może będzie III część?
A zabicie Tommego Angelo - szok . Szkoda że nie ma opcji Free Ride, ale zawsze można jakąś misję wczytać i się pobawić . Ścieżka dźwiękowa również świetna, o ile się nie mylę to 2 utwory z pierwszej części się pojawiły. Fabuła jak wspomniałem nie długa, czasem zbyt prostolinijna, ale mi się podobała. A pierwsza misja w ogóle szok Ogólnie gra bardzo dobra, do przejścia w jakieś ~10 h.![]()
Wisła Pany
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Brylant nie wiesz za co zginął Tommy ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wislabielany Tak pewnie będzie zobacz jak się kończy a dzisiaj scenarzysta się wypowiedział, że odchodzi i jak będzie projekt mafii III to nie wróci ze względu na to ,że gra została OKROJONA był widok m.in za kierownicy było free ride...
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
no właśnie widzę że sporo wycieli, żeby zarobić? Bo z tego co czytam to bedzie można jakoś to kupić ale wątpie że na zwykłe PC też...
![]()
Wisła Pany
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dokładnie strasznie liniowa gra większość się dzieje bez twojego udziału troche więcej się spodziewałem. Od strony technicznej pepiczki się spisały, ale grywalnośc słaba.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Parę słów o Mafii 2.
1. Bardzo dobra gra moim zdaniem. Na pewno nie tak rewelacyjna jak jedynka, ale ciągle bardzo dobra. 2. Minusy: - fabuła mniej klimatyczna niż w jedynce - rezygnacja z wszelkich drobnych smaczków, które czyniły jedynkę aż do bólu realistyczną (np. mandaty za przejechanie na czerwonym świetle) 3. Plusy: - super pomysł z misją podczas II wojny, pobytem w więzieniu i zabójstwie Tommiego (mogło to być jednak bardziej rozbudowane) - fajny motyw z możliwością chowania się za przeszkodami
Ostatnio edytowane przez mb_1906 : 05.09.2010 o godz. 17:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
1. Gra dobra, ale... tylko dobra. Niestety zrobili z tej produkcji GTA. 2. Bardzo ciekawy wątek i w porządku misje. SOILER Najbardziej rozwalił mnie motyw w barze, kiedy ten nasz przyjaciel przez przypadek zastrzelił murzyna KONIEC SPOLILERA 3.Niezła grafika. Minusy: 1. Długość gry woła o pomstę do nieba. 10h? Śmiech na sali. 2. Klimat z jedynki rzeczywiście zniknął. 3. Gra jest zbyt prosta. 4. Brak Free Ride. 5. Liniowa fabuła. W całej grze może dwa razy jest wybór, który sprowadza się do przekupienia policjanta lub zapłaty mandatu. 6. Grafika, czasami podczas jazdy samochodem może wyciąć numer. Pojawia się coś takiego jak jakiś bullet time na kilka sekund po czym wszystko wraca do normy. Jeżeli chodzi o owe drobne smaczki to za przejazd na czerwonym w jedynce (w którą gram po raz kolejny teraz) nigdy mandatu nie dostałem. Dostałem za stłuczkę i przekroczenie szybkości, czyli tak samo jest w dwójce jak i w jedynce. W drugiej części gry ponadto wprowadzili otwieranie zamków o wiele lepsze niż w jedynce, a także wybicie szyby jeśli nie chce nam się bawić w otwieranie. Kolejny smaczek to naprawa silnika w momencie kiedy się zepsuje. Jest też możliwość zmiany ubrania, a jeśli nie mamy kasy, albo nie chcemy wydawać, to po prostu możemy je ukraść ze sklepu. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Krótka piłka do zorientowanych
![]() Potrzebuję jakiś cracked serwerów do Call of duty 2 (najlepiej polskich) ALL WEAPONS mode im wiecej tym lepiej, dzieki ![]()
http://de.youtube.com/watch?v=y29L97YdHoI
Białaaaaaaaaa Gwiazdoooooooo Najbardziej na świecie kochamy ten nasz TS... I dalej do boju do boju krocz Wisełko....... Zwyciężaj potęgą swoją wszystkich wkoło ..... A my wierni fani podążać będziemy wciąż .... Za Tobą, za Tobą Ty nasza drużyno ! |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Demo PES2011 :
http://dl.pes2011.konamionline.com/p...S2011_Demo.exe ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
może ktoś zapodać działające spolszczenie do Torchlight byłbym bardzo wdzięczny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Panowie ma ktoś muzyczkę z najnowszego Bonda Blood Stone?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fifa 11 demo się ssie za jakieś 2 h zdam relacje
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
FIFA 2011 na PC pomijajac podania z PES 2011 jest o niebo lepsza gra...
Sama arena sprawila mi wiecej radochy niz PES 2010 i demo 2011 ![]() Na konsolach i na PC kroluje w tym roku FIFA. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
-- Jest, dla chetnych http://www.ea.com/pl/news/zagraj-w-demo-fifa-11 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
PESik się jeszcze ściąga, ale FIFA11 demo bardzo mnie zaskoczyło na + Jak ustawie jeszcze przyciski tak jak do pesa to będzie kilka meczów radochy
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|