|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
może coś jest na rzeczy z Golańskim?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Do wieczora bedzie wszystko jasne(watpie zeby podpisywali o godz.23). Obstawiam, ze nikt nie przyjdzie, a mozemy kogos jeszcze stracic.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
ja tam wierze ze Valckx wie co robi, i pewnie maja kogos na oku, skoro puscili Singlara.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Taka drobna uwaga, że zawodników wolnych można podpisać w każdej chwili... Tj. także jutro, za tydzień, etc.
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
Bo trzymaliśmy solidnych piłkarzy na miarę polskiej ligi. I w tej lidze laliśmy ogórków, a w Europie sami byliśmy ogórkami. Czas najwyższy przewartościować trochę nasze myślenie. My potrzebujemy solidnych piłkarzy, ale na miarę Europy, a nie naszej ligi. A Ty za bardzo przywiązujesz się do nazwisk. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
ogarnijcie rzesz się !!!z Singlarem dobra decyzja jesli mają kogoś na prawą obronę |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Dobrze się stało. W ostatnich miesiącach zero pożytku z niego. Oczyszczanie kadry trwa nadal i bardzo dobrze. Trzeba pozbywać się piłkarzy wiecznie kontuzjowanych, nic nie wnoszących do zespołu. Pewnie była to po części decyzja holenderskiego duetu, może otwarcie powiedzieli że nie ma dla niego miejsca? Albo Maaskant przekonał tego Janse do przyjścia do nas.
Teraz jeszcze tylko Łobo, Jirsak, Kowalski i git. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Spróbuje: Singlar- ponad 30 na karku, podatny na kontuzje, całą karierę spędził na Słowacji Janse - 24 lata, 100 meczów w Eredivise, młodzieżowy reprezentant wice mistrza świata. Ale tak masz rację, Holenńdrzy chcą nasz oszukać i rozbić naszą mistrzowską drużyne. Ochłoń... |
|
|
|
Guest
|
|
No to jeszcze Łobo i Kowalski jeśli się nie pozbierają do zimy. Szczerze mówiąc przestaję też liczyć na ŁG, będę bardzo mile zaskoczony jeśli się pozbiera. Za długo to trwa... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Szczerze wątpię. Bez jego zgody on sobie może trzepać kasę do końca kontraktu i udawać kontuzjowanego. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Dość mocno mnie zaskoczyli z Singlarem. Ostatnia rzecz której się spodziewałem,ale pewnie nie podjęli jej z dnia na dzień,więc zapewne mają kogoś na jego miejsce. Zachowajcie spokój.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
To jak Brożek dostał ofertę z Polonii Warszawa i Singlar rozwiązał kontrakt, to musi ktoś do nas jeszcze przyjść. Poczekajmy... A nuż będzie jakaś niespodzianka i niekoniecznie będzie to Janse. Przecież sam dyrektor sportowy z Holandii napewno ma kilkadziesiąt nazwisk na każdą pozycję i może w każdej chwili wyciągnąć jakiegoś asa z rękawa. Zobaczymy jak to będzie. Sam uważam, że rozwiązanie kontraktu z Singlarem to dobry ruch. Po co trzymać starszego zawodnika o wątpliwej wartości dla drużyny.
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
Z tym, że jest to mało prawdopodobne, biorąc pod uwagę nasze dotychczasowe wybryki transferowe. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
||
) podaje, że Golańskim interesuje się Polonia- a wiadomo, Wojciechowskiego nie przelicytujemy.Cytat:
![]()
Ostatnio edytowane przez pikey : 31.08.2010 o godz. 13:34.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Burliga zdrowieje?
na pewno okienko dzisiaj się kończy, a nie za dwa dni? coś czuje że wypożyczą kogoś na rok, tak jak Alvareza w zeszłym roku i tez będzie za drogi
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 31.08.2010 o godz. 13:34.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Wybrykami transferowymi można obecnie nazwać tylko wyprzedaż obrony. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
O ile wiem to jeszcze chyba nikt go nie sprzedał
? Jak dla mnie to bardziej prawdopodone jest to że ktoś tu jeszcze przyjdzie .
Ostatnio edytowane przez jachting : 31.08.2010 o godz. 13:48.
![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
To prawda, ale w niektórych krajach dzień po zakończeniu okienka transferowego trzeba zgłosić listę piłkarzy mogących grać w pierwszej rundzie sezonu i w tym czasie piłkarze, którzy podpiszą kontrakt grać nie mogą, więc rozwiązując kontrakt wcześniej ułatwili by mu, chociaż i tak pewnie wróci do Słowacji.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Spokojnie ludzie
![]() Singlar od dawien dawna się tylko leczył więc nie wiem o co chodzi.Piotrek , to jest na razie tylko spekulacja ale nawet jeśli to tez jestem za.Jest to zawodnik który swoim marudnym charakterem tylko dołował a nie zachęcał do walki - niestety. Wiadomo że każdy by chciał przeczytać że pozbyliśmy się balastu zwanym Łobo, czy choćby Jirsaka bądź Boguskiego ale tak pięknie to na razie nie ma. Ja pierwszy raz od dawna mam wiarę że jest jakiś pomysł bo nie wiem jaki sens by miało zatrudniać gościa z PSV, płacić mu pewnie niezłą pensje, gdyby miał on być tylko statystą, bez grosza na transfery. Żal to był po Marcelo,Głowie czy Alvarezie - teraz to każdego w składzie można pozbyć się bez żalu(pisze tu o tych 'starych' , przesiąkniętych klęskami). |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Resztę pożegnałbym z ulgą. Może poza Patrykiem, który pod silną ręką szkoleniowca może jeszcze coś osiągnąć.... |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wybaczcie ale...Niektórzy z Was naprawde są mocno niepoważni... Proszę mi powiedzieć ile razy Singlar wyszedł w podstawowej 11 odkąd zjawił się w Wiśle...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Ja nie rozumiem tej nagłej potrzeby Wisły do pozbywania się swoich obrońców ;D ![]()
Legionista
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Nie przypadkowo są faktyczne zapytania o Diaza.Przeciez te kluby widzą że nie jest to koleś świetnie technicznie i motorycznie , tylko zadzior który wsadzi tam łeb, gdzie nikt by nogi nie wsadził. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
To był mały pikuś. Ciekawe jak poradzą sobie z usunięciem Łobodzińskiego i Garguły.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Patrząc z zewnątrz to Singlar był jednym z największych drewniaków jakich pamiętam w lini defensywnej Wisły w ostatnich latach.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|