|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ja tam karnet kupię jak zwykle i cena mi nie przeszkadza. Natomiast spodziewam się pustek na meczach ze słabszymi klubami i połowy stadionu na meczach "topowych".
Rezerwy w zapełnianiu stadionu są na E. Klub widocznie ciągle tego nie rozumie, że jak będziemy wszystkich jechać po 4:0 to cena nie będzie miała znaczenia ale w dzisiejszych realiach to C tradycyjnie prawie pełne, G w 1/2 i E w 1/4. Myślę, że na powiedzmy takie E25 dać 150 za karnet i szły by ładnie. Cóż, widocznie lepiej sprzedać 1,5 tys za 195 niż 4 tys za 150. Pewnie coś mi źle wychodzi jak sumuję ale co tam ja się nie znam... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Reksio33
1. Zarząd to ma w dupie, uwierz, im ma się zgadzać u księgowej ![]() 2. Po pierwsze te twoje tezy są trochę naciągane, bo tak na prawdę jest wystarczy zobaczyć po zbiorach do puchy jak niektórym "fanatykom" na Wiśle zależy. Po drugie wydaje się, że tym razem ceny karnetów były mocno skonsultowane z SKWK, co swiadczy o zniżkach dla członków. Wobec czego myślę, że ze strony SKWK padł taki pomysł, żeby bilety na dolne B/D były tańsze od C a górne bardziej zbliżone właśnie po to, żeby oczyścić z ludzi na siłę oszczędzających. Po trzecie co to jest za argument, że ktoś śpiewa na meczu, to ma mieć jakieś z tego powodu przywileje cenowe? Takie śmieszne teorie się tu czasem słyszy Jedni myślą, że jak trochę płacą więcej, to mogą sobie rościć moralne prawo do .......enia wszystkiego, olewania tematu iw myśl: "płacę - wymagam" a ci co chcą płacić mniej, to dlatego, że drą ryja... trochę bezsens Nie ważne ile się za bilet zapłaci. Bycie kibicem Wisły obliguje do przestrzegania pewnych zasad, czy płacisz za bilet 10 zł czy 100.
Ostatnio edytowane przez palikot : 16.07.2012 o godz. 19:22.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
No tak ale jak mało osób kupi to im się nie będzie zgadzać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ceny są naprawdę dobre, a narzekać za bardzo nie ma na co. Ewentualnie można napisać, że na mecze top powinni jeszcze obniżyć ceny biletów na niektóre sektoray, chociaż może akurat ten sezon będzie się tak układać, że ludzie i tak przyjdą.
Odnośnie tej zniżki 5zł - może rzeczywiście klub powinien zamiast tego pomyśleć o jakimś małym upominku (przynajmniej dla ludzi z młyna). ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Panowie czy w poprzedniej rundzie poszły wszystkie karnety na C ?
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
nie, na każdym meczu było bardzo dużo biletów
![]()
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą Trochę zemsty, trochę krwi Worek z forsą mieć pod głową Wtedy ma się piękne sny |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ceny biletow sa naprj .awde niskie,10 zeta ulgowy na naroznik zeby isc na mecz Ekstraklasy na porzadnym wreszcie stadionie.No bez jaj,nie narzekajcie.
zastanawiam sie na tym ile tych karnetow pojdzie ,pewnie polowa tego co poszla w tamtym sezonie,ale to i tak bedzie dobry wynik jak na aktulana sytuacje w klubie. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Moim zdaniem ceny karnetów są w miare ok i nie będę na ten temat więcej pisał. Ale pomyłką już są ceny na boczne sektory trybun wschodniej i zachodniej. Sektory skrajne, sąsiadujące z narożnikami powinny mieć ceny nie wyższe niż o 5 zł a nawet mniej. Pisłem już o tym kiedyś że ceny na te sektory (E21,E11,E26,E16,H11,H21,A11,A23) są nieadekwatne do miejsc, gdzie np skrajnie ostatnie miejsca graniczą z narożnikami o 1 metr, a tu siup 8 zł więcej. Na te wymienione wyżej sektory powinna być cena np 2-3 zł wyższa.
No i kolejna rzecz to jeszcze większa pomyłka jaką jest brak zniżek dla seniorów! Już o np "sektorze seniora" np nie wspominając. Zero pomysłu żeby przyciągnąć więcej ludzi na stadion (sam mam dziadka z niewysoką emeryturą dla którego każdy grosz się liczy). Po prostu odgrzewanie kotleta. Zniżki te same. Sektor rodzinny i dla najzagorzalszych kibiców (no tu dodali G jako taki właśnie) i tyle. MARKETING W NASZYM KLUBIE LEŻY I KWICZY A BEZ PORZĄDNEGO MARKETINGU W DZISIEJSZYCH CZASACH ŻADNE PRZEDSIĘWZIĘCIE NIE MA SZANS POWODZENIA! ! ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
2. I bardzo dobrze ![]() ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
To teraz na meczu będzie średnia z 20 tysięcy... w tej rundzie nie będzie wymówek ,ze ktoś nie pójdzie na mecz bo mało polaków gra ,nie pójdzie na mecz bo gra w Wiśle Małecki który obraża kibiców,nie pójdzie na mecz bo bilety drogie.... ale znając życie z powodu braku sprzedaży internetowej kilka tysięcy nie będzie przychodzić na mecze
![]() ![]()
30 kwietnia 2012 dzień pamiętny Wisła spuszcza pejsy,Melikson pogrąża rodaków uszczęśliwiając Wiślaków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
Co do twojej wypowiedzi na temat innych rodzajów sektorów to pominę to zasłoną milczenia... |
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Mam pytanie czy jak nie posiadałem Karnetu na wiosne to bede mógł kupić w tym miesiącu karnet czy musze czekać do wolnej sprzedaży ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Musisz czekać do wolnej sprzedaży.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
W praktyce pod koniec tego okresu rezerwacji na mniej chodliwe sektory też sprzedają bez wznowienia, kolega miał kiedyś taką sytuację. Ale bezpieczniej poczekać.
gzesiekb napisał(a):
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Na Ukrainie frekwencja w 1 kolejce dwukrotnie wyższa niż rok temu. Ciekawe na jak długo i czy u nas też jest takie zainteresowanie po ojro
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Bardzo dobrze ze na młynie nie są najtańsze bilety, ponieważ ludzie którzy kierowali się tylko i wyłącznie ceną pójdą na narożniki i może będzie mniej przypadkowych ludzi.
Co do ogólnych cen, to moim zdaniem ok, 85 zł na przedłużenie karnetu na C to chyba nie jest dużo, niejeden z Was podczas jednego wieczoru na rynku wyda więcej niż na karnet z którego będzie korzystał przez całą rundę. ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Wejdę na stadion kupując w kasie bilet bez karty kibica w sezonie 2012/2013?
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
nie kupisz nawet biletu bez KK nie mowiac o wejsciu na mecz..musisz wyrobic karte, bez tego ani rusz
![]()
''...Ale każdy ma prawo wymagać od was ambitnej i nieustępliwej walki.." - Henryk Reyman
AVE WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Żeby zapełnić stadion, to nie milion plakatów i akcji, a gra taka jak za Kasperczaka przyniesie efekt. Ludzie chcą zobaczyć dobry futbol, są w stanie zapłacić kilka razy więcej za bilet, byle by grali tak, jak gra się na zachód od Polski. Bo jeśli mają oglądać kopaninę, to po prostu wybiorą kino, aqua park czy cokolwiek ciekawszego.
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Ceny są znośne, gdyby takie były w tamtym roku to pewnie średnia byłaby wyższa, niestety po ostatniej kompromitacji to i tak za dużo żeby ludzi przyciągnąć. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nie bedzie gry nie będzie frekwencji, nawet gdyby bilety miały kosztować dychę na każdy sektor.
Sorry, ale tak to już jest i trzeba z tym żyć ![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Witam mam takie pytanko ,posiadalem karnet na wiosne 2012 i chce kupic karnet na ten sezon tylko w innym sektorze czy muszę czekac do wolnej sprzedaży czy moge juz go teraz kupic
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Witam mam takie pytanko posiadalem karnet na wiosne i chce kupic na obecny sezon tylko na inny sektor czy musze czekac do wolnej sprzedazy czy kupie go teraz
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
siemka. mam taki problem. Kupuje karnet na tą rundę, pierwszy raz w życiu ( mieszkam 400km od Krakowa). Czy przy zakupie tego karnetu, w przypadku gdy chcę kupić karnet ulgowy (dla studentów) wystarczy KSERO legitymacji studenckiej czy musi być oryginał? Chcę po karnet wysłać koleżankę...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
błaźnie oto cały marketing i zarządzanie Wisły a nie cała Wisła bo część Wisły to my kibice którzy będą chodzić na mecze niezależnie gdy gramy w Ekstraklasie czy w I lidze, niezależnie czy karnet kosztuje 300zł czy 60ZŁ!! Wogóle jacy z was kibice jak zastanawiacie sie czy 80 zł na 7 meczów Wisły to za dużo czy za mało.......a mać,jak na wóde wydajecie po 40zł to nie szkoda,czy np na Kino 30zł. Ale wydać 80 zł na 7 meczów Wisły to już szkoda.... Żal mi takich kibiców. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co do chodzenia na Wisłę, wyobraź sobie że niezależnie czy graliśmy u nas, na Hutniku czy Sosnowcu zawsze jeżdżę na karnecie. Ochłoń.
Ostatnio edytowane przez Arkas : 21.07.2012 o godz. 20:38.
![]()
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Przy zakupie pojedyncznych biletów wystarcza ksero, więc przy karnecie pewnie też. Na wszelki wypadek możesz napisać im maila z zapytaniem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ceny są bardzo dobre!!! można by powiedzieć NARESZCIE, ale mniejsza z tym ja sie po raz milionowy pytam
CO ZE SPRZEDAŻĄ PRZEZ INTERNET!!!* przepraszam za duże litery ale już mnie w.... bierze ;/ |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|