|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Moim zdaniem więcej czasu na pokazanie umiejętności powinien dostać Garguła.
Na pewno wróci też Sobolewski. Warunki do gry powinny być o wiele lepsze niż w Gdyni, to też będzie miało wypływ na grę zawodników. Myślę, że Maaskant odpowiednio zmotywuje piłkarzy i o wygraną nie musimy się obawiać. Przydałoby się 2:0 żeby spokojnie pojechać na rewanż. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Przyjemnie jest żyć w świecie iluzji?
Moim zdaniem nie ma szans na wynik w stylu "5-0" raczej obstawiałbym w okolicach 2, 3 bramek dla Wisełki. Maaskant nie wystawi rezerwy, nie ma mowy o lekceważeniu rywala przez drużynę. Nie wiem jak możesz stawiać tezę, że grając teraz w ekstraklasie bylibyście w środku tabeli ![]() ![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Cytat:
A co do dopalaczy w Bielsku, kto wie gdzie kupic ten kupi ![]() PS: Sory ze sie Wam w temat "wpierdalam", ale po cichu licze ze moze to całe smieszne Podbeskidzie zrobi jakas niespodzianke i przy pokonaniu Ruchu wkoncu sie doczekam Legii w Bielsku
Ostatnio edytowane przez killzone : 27.02.2011 o godz. 14:37.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Kuzwa 14 lat czekam na zwyciestwo Legii na R22, a tu przyjezdza Podbeskidzie i ot tak jak gdyby nigdy nic sobie wygrywa... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Czuje sie zniesmaczony tym wynikiem ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Pokonali 2-0 Gks więc należy podjeść poważnie. Moi zdaniem skromne 2-0 dla nas.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chciałbym zobaczyć Riosa od pierwszych minut na boisku, w meczu pucharowym może wreszcie dostanie szanse.
Oby zagrał też Maor, trzeba go zobaczyć na żywo @killzone Twój avek to jakaś replika Waszej Fany? Bo zobacz: http://2.bp.blogspot.com/_gONPPEldwB...0/biezanow.jpg (nie napinam się, pytam z ciekawości) ![]()
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Tu się nie ma co napinać tylko szykować na bardzo trudny bój.
Wiadomym jest że na 10 meczów 7 wygrałaby Wisła a w optymalnej dyspozycji 10. Ale Podbeskidzie jest w gazie, my dopiero się zgrywamy. Dla piłkarzy Podbeskidzia jest to też okazja do pokazania się szerszej publiczności, a przede wszystkim skautom. Dla niektórych jest to mecz życia i o wszystko. Najmocniejszy możliwie skład i tylko nie stracić w tyłach. Trzeba od razu z mocnego kopyta bo w Bielsku mało która drużyna wygrywała. Bardzo mało bramek tracą, w lidze zaledwie 11 (najmniej ze wszystkich drużyn) IDZIE IDZIE IDZIE PODBESKIDZIE !
Ostatnio edytowane przez aNouc : 27.02.2011 o godz. 14:46.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() IDZIE IDZIE PODBESKIDZIE ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
W takim meczu Maskaant powinien dać w końcu szansę Riosowi.Z całym szacunkiem do Podbeskidzia grają jednak klasę niżej i to my bez problemu powinniśmy awansować choć jak myślę jest to dla nich z większości mecz życia i przy naszym niezgraniu łatwo być nie musi wbrew pozorom nawet na własnym stadionie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ta dawac szanse słabszym zawodnikom bo jeszcze się obrażą. A jak odpadniemy to trudno, najwazniejsze ze Rios sobie zagrał
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dlatego zastanowiłbym się zanim go skreślę i nazwę "słabszym, który może się obrazić". PS No i nie wiem jak ty chcesz odpaść jutro ![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Zaczyna się tworzenie kolejnych mitów jak kiedyś o Jirsaku, czy później o Kirmie. Że coś im przeszkadza dobrze grać. Nic im nie przeszkadza oprócz własnych braków. Jutro nie odpadniemy , we wtorek też ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Nie przesadzałbym z tymi bramkami i brakiem czasu. Rios w 44 ostatnich meczach strzelił 6 bramek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
W takich meczach właśnie należy dawać szansę tym którzy nie mieszczą się w pierwszej "11" oczywiście nasz trener musi to odpowiednio poustawiać ale zwycięstwo musi być naszym priorytetem.
![]()
"Wierność Jest Istotą Naszego Honoru..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
też uważam że powinien wyjśc od pierwszej minuty Rios za Genkowa no chyba że zapadła już klamka że go nie kupujemy z River Plate.Obrona niech zagra w tym samym zestawieniu co w Gdynii bo tylko mecze mogą ją zgrywac.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 27.02.2011 o godz. 15:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
w składzie na Podbeskidzie chciałbym zobaczyć od pierwszej minuty Bunoze,Kewa na lewej stronie, Łobodzińskiego Gargułe Paljica w pomocy reszta składu bez zmian mecz na pewno nie będzie łatwy obstawiłbym wynik 3-1
a co do Riosa fajnie by było gdyby ten temat się skończył gość niestety nie przekonał do siebie ani Maaskanta ani znacznej liczby kibiców ![]() "W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi" ![]() Jan Tomaszewski |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Łobodziński?! Ja już wolę tego Riosa na skrzydle...
Ostatnio edytowane przez Titto : 27.02.2011 o godz. 16:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Łobo dostałby ostatnią szanse a Kew na lewej już grywał chyba że coś mi się popierdzieliło
![]() "W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi" ![]() Jan Tomaszewski |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Znalazłem na you tube dwie zapowiedzi meczu Wisła - Podbeskidzie
http://www.youtube.com/watch?v=txKvl_bE_7k i trochę w gorszej jakości http://www.youtube.com/watch?v=Jw4QW...eature=related |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Ciekawe czy zagra Melikson
on najbardziej ze wszystkich jest 'w rytmie meczowym' jako ze sezon w Izraelu trwal kiedy u nas byla przerwa, takze wg mnie zagra |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Teraz przede wszystkim potrzeba zgrywania się zawodników ze sobą. Dlatego dziwią mnie komentarze jakoby połowa składu powinna dostać wolne.. Nie tędy droga panowie. Niech zacznie najsilniejszy skład (z Sobolem, Meliksonem i całą resztą), niech dostaną +/- godzinę i jak uda im się zrobić dobry wynik to wtedy można Riosa, Żurawia, Gargułę i pozostałych zmienników testować.
We wtorek najważniejszy jest wynik, później możliwość zgrania składu przed kolejnym meczem o MP i dopiero na trzecim miejscu można myśleć o dawaniu szansy zawodnikom z szerokiej kadry. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Według mnie powinniśmy wystawić najmocniejszy skład, żeby osiągnać jak najlepszy wynik. Wtedy będzie można w rewanżu poeksperymentować jak będziemy mieli "awans w kieszeni".
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 27.02.2011 o godz. 22:47.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Też tak uważam i to nie tylko jeśli chodzi o wynik. Nie zapominajmy że jednak w zespole znów zaszły spore zmiany. Nasi zawodnicy nie mają za sobą wspólnie rozegranych kilkudziesięciu spotkań tylko dwa sparingi i jeden mecz ligowy. Mimo solidnego spotkania w Gdyni to nie jest jeszcze maszynka która funkcjonuje jak należy.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
http://ts.podbeskidzie.pl/a995/przed...z-wisla-krakow
Jeśli rzeczywiście będzie tak jak mówią (że mecz będzie widowiskowy) = nie zamkną się we własnym polu karnym, to rozjedziemy ich bez problemu... EDIT: Co ciekawe, mają najwięcej strzelonych i najmniej straconych goli w lidze. ![]()
Kibic z Poznania
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Cytat:
|
|