|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Na boisku niezła wojna i to głównie dzięki sędziemu bo na to pozwala. Bardzo mi się podoba Wilk - kurde taki zadziora, że szok
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
do kasacji
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Milan bez interwencij
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jeszcze żeby zadziora Wilk oprócz fauli kopnął z sensem piłkę...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Ta ....a... Rios słaby... A kto odebrał piłkę tuż przed golem? Niektórym to się całkiem w dupach poprzewracało...
Dobrze że Wiślacy w końcu walczą. Jak się biega więcej niż zwykle, to i efekty są ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Najwazniejsze jest to ze jest zaangazowanie i chce im sie biegac. Bardzo dobra gra drugiej lini Jirsak Wilk Paljic i Maly naprawde dobrze. Swietnie tez Cikos choc czase znow glupie straty ale fajna gra w ofensywie .Slabiutko za to Zuraw:/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powiedzmy sobie szczerze, nie gramy za dobrego futbolu, pięknych akcji nie ma wcale. Ale walczymy. Naprawde widać że chłopaki walczą, a to jak widać wystarcza żeby zdominować Widzew (który jak widać chłopcem do bicia nie jest). Oby tak dalej.
Co do podniet Paljica to bez jaj panowie. Gość mimo tej bramki gra słabo i to że strzelił (a raczej Mielcarz puścił) nie powoduje że możemy go uznać trafiony transfer. PS. Żeby nie było że uważam już Paljica za szrot i do odstrzału. Ja dalej nie wiem jak go ocenić i daje mu jeszcze troche czasu. Kolega żartuje? Przecież tutaj po gumie we włosach ocenili że się do niczego nie nadaje i panienka a nie piłkarz. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Środek pola bez Sobola! Nie wiem może to zbieg okoliczności ale środek wygląda bez Radka dużo lepiej. Byłem od kilku spotkań za tym żeby usiadł na ławce i narazie to się opłaciło. Wilk dobrze się usawia i też jest waleczny więc dawać mu szansę na grę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Akcji zbyt wielu nie ma, ale kontrolujemy grę i cały czas gramy w okolicach pola karnego Widzewa, nieźle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Jirsak do wymiany beznadzejny jest ten typ..
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dałbym Pawłowi pobiegać za Żurawskiego
Jirsak też mógłby zejść, tylko kto za niego. Może Kirm do środka pola ? Tam podobno gra najlepiej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mnie najbardziej zaciekawiło jedno:
- koniec sierpnia, popołudnie, góra 20 kilka stopni - słoneczko - najwyższa (!) klasa rozgrywkowa blisko 40 mln kraju a ci potrzebują dodatkowej przerwy ![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Widzew w I połowie zagrał z niepotrzebnym respektem.. i Wisła prowadzi.
Z kolej krakowiacy dość mocno forsują tempo i ciekaw jestem czy nie spuchną w II połowie - w Łodzi gorąco dziś jak cholera. ![]()
*** Oczywiście, że Widzew Łódź! ***
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
1. Wolfy w tym co pisze ma bardzo duzo racji.
2. Prosze moim nickiem nie podpisywac cytatow ktore do mnie nie naleza. 3. Prosze rowniez o nie dorabianie teorii do moich wypowiedzi. Dziekuje
Ostatnio edytowane przez AgresywnyChomik : 21.08.2010 o godz. 16:25.
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mielcarz to taki Cabaj,Pawełek i Przyroś
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Jak dla mnie,po tym co widze,to nowego trenera może prezes ogłaszać co tydzień, dokładnie przed każdą kolejką ligową.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Te rzuty rożne wykonywane przez Małego to po poprostu zenada
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Gargułe za Jirsaka...!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Zgadzam się. Jirsak nie istnieje. Ale co wy chcecie od Bunozy? Przecież chłopak całkiem przyzwoicie gra..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żenada to mało powiedziane ja gram w piłkę 2 razy w tygodniu i lepiej centruje z wolnych czy rogów niż gość który jest zawodowym piłkarzem... Oczywiście w innych elementach mu nie dorównam ale na litość boską żeby w Wiśle nie było specjalistów od stałych fragmentów gry .... ![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Cikos red....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
No i robi się coraz ciekawiej
![]() ![]()
*** Oczywiście, że Widzew Łódź! ***
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cikos brawo !!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Cikos zarobil czerwona kartke. Szkoda.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Na razie Cikos do Alvareza nie dorasta. Teraz to sie dopiero zacznie :/
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Słyszę w tle "Naszym klubem RTS" no i nie ma bola, cały czas przed oczami mam słynny filmik z "przygotowań kibiców Widzewa do sezonu" ;p
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Cikos kur**
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to tylko Widzew przycisnie i będzie 1;1.
Bunoza Red, Cikos Red, w nastepnej Cleber Red. Kartki wynikaja ze slabosci zawodnikow... |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|