The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
marek2a
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.08.2010, 22:20
A ja myślę ,że Kula będzie trenerem dokąd aż nie zgubi punktów.Więc nie podniecajmy się nazwiskami, bo to jeszcze może potrwać. Facet ma jaja, pokazał jak na dłoni ,że Rado jest lepszy od Bogusia (teraz).A teraz możemy wygrać z Ruchem i Kula ma prolongatę na następny tydzień. Tak mu życzę prowadzenia Wisełki jak najdłużej. Chociaż wielu uważa go za leszcza, uważam ,że nowy trener przychodzi dopiero po stracie punktów.Taka mała przyzwoitość
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 14.08.2010, 23:04
marek2a napisał(a):Wyświetl post
A ja myślę ,że Kula będzie trenerem dokąd aż nie zgubi punktów.Więc nie podniecajmy się nazwiskami, bo to jeszcze może potrwać. Facet ma jaja, pokazał jak na dłoni ,że Rado jest lepszy od Bogusia (teraz).A teraz możemy wygrać z Ruchem i Kula ma prolongatę na następny tydzień. Tak mu życzę prowadzenia Wisełki jak najdłużej. Chociaż wielu uważa go za leszcza, uważam ,że nowy trener przychodzi dopiero po stracie punktów.Taka mała przyzwoitość
Kulawik na pewno nie będzie trenerem na stałe. Myślę, że bez względu na jego wynik z z Ruchem czy ewentualnie z Widzewem, nazwisko poznamy w tym albo najpóźniej w przyszły poniedziałek.
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 15.08.2010, 00:12
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Kulawik na pewno nie będzie trenerem na stałe. Myślę, że bez względu na jego wynik z z Ruchem czy ewentualnie z Widzewem, nazwisko poznamy w tym albo najpóźniej w przyszły poniedziałek.
Jeżeli by się okazało, ze zespół w tych dwóch zagrałby jak z nut, to sądze że Kula zostałby trenerem na dłużej, inna decyzja byłaby niedorzeczna. (Nie oznacza to, że wierze w nagłą przemianę naszej gry, bo to mało realne, co nie znaczy że niemożliwe).

junior1906tsw napisał(a):Wyświetl post
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html
Rzecznik prasowy Wisły, Pan Ochalik twierdzi, że żaden z wymienianych nazwisk nie będzie trenerem.
Zagrywka celowa, z Wilkiem było identycznie, a kilka dni później został naszym piłkarzem. Więc tym bym się nie wzorował.
Ostatnio edytowane przez kubawislak : 15.08.2010 o godz. 00:15.
Cytat:
Wolę być traktowany, jako zacofaniec z ciemnogrodu, niż, jako europejczyk i patrzyć, jak na legalu dwóch pedałów się liże na rynku.
Zakaz pedałowania!
by M-M

WISŁA!

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów