The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
daniel123
Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2010, 11:02
Grantar napisał(a):Wyświetl post
A Rios ? powoli .... na razie proponowałby 30 minut .......
30 minut bo mlody czy co bo nie rozumiem,on u Nas jest na wypozyczeniu to raz,a dwa nie mamy drugiego tak dobrze wyszkolonego technicznie grajka w zespole,trzy Boguski czy Brozek chyba czas by w koncu na lawce usiedli,niech jak najszybciej nowy trener przyjdize z zagranicy bo u Nas beda wiecznie grac za nazwisko.
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2010, 12:45
daniel123 napisał(a):Wyświetl post
30 minut bo mlody czy co bo nie rozumiem,on u Nas jest na wypozyczeniu to raz,a dwa nie mamy drugiego tak dobrze wyszkolonego technicznie grajka w zespole
30 minut - bo jakoś nie chcę mi się wierzyć że Rios to mistrz nad mistrzami techniki piłkarskiej, a nawet gdyby to była prawda to jednak piłka nożna jest grą zespołową i nowy trybik trzeba wkładać ostrożnie. 30 minut na podmęczonego przeciwnika to dobre na debiut ...
daniel123 napisał(a):Wyświetl post
Boguski czy Brożek chyba czas by w koncu na lawce usiedli,niech jak najszybciej nowy trener przyjdzie z zagranicy bo u Nas bedą wiecznie grac za nazwisko.
Brożek posadzony w pierwszej połowie w Azerbejdżanie ... w drugiej połowie pokazał że potrafi grać ...
Boguski siedział na ławce w drugiej połowie w Azerbejdżanie i w pierwszej połowie z Arką ... wiec taka świętą krową nie jest ....
Mam przeczucie że teraz całkiem odstawiony od składu będzie na następne pół roku stracony.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów