The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2010, 09:22
BRTS39 napisał(a):Wyświetl post
No własnie rozgryźliście może dlaczego Wisła za Skorży grała ładnie pierwszą rundę a potem dzida? Zasługa Kosy czy Skorża zmienił taktykę na lepszą? Nie rozumiem.
ani pierwszej rundy Wisła Skorzy nie grała ładnie a jak grała to ile tych meczy było dwa ? grał skutecznie i szczęśliwie

nie twórzmy mitów

TymonPRO napisał(a):Wyświetl post
Przypomne tylko ,który trener załatwił niejakiego Norberta Varge kontuzjowanego 24H 365 dni w roku
Varge który nie trzymał sie Wisły i kontraktu na siłe sam chciał odejść tak dla jasności , to Bednarz Go powtórnie ściągnął , zdrowy Varga to był naprawdę solidny gracz

podobnie było z Barreto czy Thwaite odróżnimy graczy którzy sami chcą zejść z listy płac od tych których nie da sie zwolnic
Ostatnio edytowane przez Lemoniadowy Joe : 13.08.2010 o godz. 09:26.
alejasienieznam
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 13.08.2010, 09:29
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
ani pierwszej rundy Wisła Skorzy nie grała ładnie a jak grała to ile tych meczy było dwa ? grał skutecznie i szczęśliwie

nie twórzmy mitów

Varge który nie trzymał sie Wisły i kontraktu na siłe sam chciał odejść tak dla jasności , to Bednarz Go powtórnie ściągnął , zdrowy Varga to był naprawdę solidny gracz

podobnie było z Barreto czy Thwaite odróżnimy graczy którzy sami chcą zejść z listy płac od tych których nie da sie zwolnic
Solidny gracz?!!! To było drewno,tak samo jak Dawidowski ciągnął kasę z klubu.Ja do Petrescu nic nie mam ale wmawianie jaki to on super trener jest trochę dziwne bo z Wisłą nic nie osiągnął

PS:10 lutego 2006 roku został kupiony przez Wisłę Kraków, gdzie zarekomendował go ówczesny trener Wisły Dan Petrescu. Kwota transferu wyniosła ok. 400 tys. €, Varga podpisał kontrakt do końca 2010 roku. Wskutek licznych kontuzji oraz dużej konkurencji w drużynie, w styczniu 2007 roku Varga został wypożyczony na okres 18 miesięcy do UTA Arad. 23 lipca 2009 roku Wisła Kraków rozwiązała umowę z Vargą za porozumieniem stron[1].

Od 2006-2009 płaciliśmy za kontuzjowanego,bezpożytecznego gracza
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 13.08.2010 o godz. 09:32.
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 13.08.2010, 09:43
Solidny gracz?!!! To było drewno,tak samo jak Dawidowski ciągnął kasę z klubu.Ja do Petrescu nic nie mam ale wmawianie jaki to on super trener jest trochę dziwne bo z Wisłą nic nie osiągnął

pierwsze zdanie jest bzdura tak samo jak drugie , weź sie ograni i nie porównuj tych dwóch zawodników nawet i kasy jaka Wisła na nich wydała
alejasienieznam
TymonPRO
Senior Member

Stary 13.08.2010, 09:49
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
pierwsze zdanie jest bzdura tak samo jak drugie , weź sie ograni i nie porównuj tych dwóch zawodników nawet i kasy jaka Wisła na nich wydała
Tak to dlaczego uważasz że to bzdura? To że Dawidowski gra dobrze w Lechii nie znaczy że grał dobrze w Wiśle ,cały czas na kontuzjach,zerowy pożytek z niego był to samo z Vargą i to są fakty,więc jak nie wiesz co pisać to po prostu nie pisz

PS :W barwach Wisły przez 3 sezony (2004/05-2006/07) rozegrał 12 spotkań i nie zdobył bramki. Tak mała ilość występów była spowodowana częstymi kontuzjami, które trapiły zawodnika od momentu przejścia do Wisły. W czerwcu 2007 r. Dawidowski doznał kolejnej, poważnej kontuzji kolana. 30 czerwca 2009 wygasł jego kontrakt z klubem z Krakowa, a władze Wisły postanowiły go nie przedłużać. W 2009 roku podpisał roczną umowę z Lechią Gdańsk.

14 meczy w ciągu 5 sezonów ,0 goli Mistrz
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 13.08.2010 o godz. 09:55.
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 13.08.2010, 09:53

PS:10 lutego 2006 roku został kupiony przez Wisłę Kraków, gdzie zarekomendował go ówczesny trener Wisły Dan Petrescu. Kwota transferu wyniosła ok. 400 tys. €, Varga podpisał kontrakt do końca 2010 roku. Wskutek licznych kontuzji oraz dużej konkurencji w drużynie, w styczniu 2007 roku Varga został wypożyczony na okres 18 miesięcy do UTA Arad. 23 lipca 2009 roku Wisła Kraków rozwiązała umowę z Vargą za porozumieniem stron[1].

A nie czasem od 2006 do 2007, czyli do momentu kiedy go wypożyczyliśmy?
Myślisz, że to Wisła płaciła mu kontrakt kiedy grał w Arad? Coś mi się to mało prawdopodobne wydaje.

Tak jak pisałem kilka dni temu- nie zazdroszcze zarządowi w tej sytuacji. Oczywiście przy założeniu, że plotki o tym kto jest przymierzany do ławki trenerskiej Wisły są prawdziwe.
Każdy kandydat (Simeone, Jimenez, Petrescu) ma swoje plusy i minusy. Jeżeli ktokolwiek z tej trójki zostanie trenerem Wisły, to możemy to uznać za prawdziwy sukces.
TymonPRO
Senior Member

Stary 13.08.2010, 09:57
snyrting napisał(a):Wyświetl post
A nie czasem od 2006 do 2007, czyli do momentu kiedy go wypożyczyliśmy?
Myślisz, że to Wisła płaciła mu kontrakt kiedy grał w Arad? Coś mi się to mało prawdopodobne wydaje.

Tak jak pisałem kilka dni temu- nie zazdroszcze zarządowi w tej sytuacji. Oczywiście przy założeniu, że plotki o tym kto jest przymierzany do ławki trenerskiej Wisły są prawdziwe.
Każdy kandydat (Simeone, Jimenez, Petrescu) ma swoje plusy i minusy. Jeżeli ktokolwiek z tej trójki zostanie trenerem Wisły, to możemy to uznać za prawdziwy sukces.
Dla mnie mało ważne kto mu płacił,gość był cały czas kontuzjowany,Wisła wydała kasę na niego.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów