The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2010, 20:45
konrad1991tsw napisał(a):Wyświetl post
To może od razu niech ich Cupiał wyśle na tortury... Ludzie, czy wy chcecie nowego trenera tylko po to żeby zajechał piłkarzyków w ramach rewanżu za porażki z Karabakhem i Levadiami itp. ? Ja rozumiem potrzebę zatrudnienia trenera, który ciężką pracą do podstawy do dobrych wyników ale niektórzy to mają lekko naj*bane w głowach i liczą na nie wiadomo co (i wcale nie bronię piłkarzyków). Tak samo jak panuje na tym forum dogmat, że Dan Petrescu to jedyny człowiek który może Nas wprowadzic do LM i poprowadzic do innych sukcesów... Otóż nie wiem czy pamiętacie, ale za jego czasów graliśmy taką padakę że aż żal było patrzec, nie mówiąc już o tym że pózniej zespół był tak zamulony że do końca sezonu gra w ataku leżała i kwiczała... Dlatego wolę, żeby trener (oczywiście preferujący ciężką pracę) miał też coś do zaoferowania jeśli chodzi o inne aspekty (gra w ofensywie, jakieś rozwiązania taktyczne), niż tylko samo zapi*rdalanie...
A jak Ci się wydaje dlaczego tak było że grali padake i byli zamuleni Bali się ciężkiej pracy na miarę własnej (kosmicznej) pensji , no to grali padake!!!! Był efekt Był... Dana nie było!!
Cupiał chyba przejrzał na oczy... oby!
konrad1991tsw
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 12.08.2010, 20:58
bebeto napisał(a):Wyświetl post
A jak Ci się wydaje dlaczego tak było że grali padake i byli zamuleni Bali się ciężkiej pracy na miarę własnej (kosmicznej) pensji , no to grali padake!!!! Był efekt Był... Dana nie było!!
Cupiał chyba przejrzał na oczy... oby!
Jaki to był efekt? Bo ja się go nie mogę doszukac... Co do gadania że w mitycznej dogrywce w Salonikach zajechaliśmy ich fizycznie to spytam krótko - to dlaczego dosłownie chwile pózniej przegrywaliśmy w grupie z niemal każdym? Graliśmy tak jak za Skorży i ja różnicy tutaj nie dostrzegam... I z pewnością wolę trenera który natawi ten zespół na przyzwoicie wyglądającą i skuteczną walkę o gole, a nie rzucanie długich piłek i liczenie na cud. Zgadzam się tylko w kwestii tego, że potrzeba trenera lubiącego zespoły dobrze wybiegane, gotowe na walkę przez 90 minut - jednak to nie jest jedyny warunek... Brzydką grą i wynikami 1-0 ludzi na stadion nie ściągniecie...
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 12.08.2010, 21:08
konrad1991tsw napisał(a):Wyświetl post
Jaki to był efekt? Bo ja się go nie mogę doszukac... Co do gadania że w mitycznej dogrywce w Salonikach zajechaliśmy ich fizycznie to spytam krótko - to dlaczego dosłownie chwile pózniej przegrywaliśmy w grupie z niemal każdym? Graliśmy tak jak za Skorży i ja różnicy tutaj nie dostrzegam... I z pewnością wolę trenera który natawi ten zespół na przyzwoicie wyglądającą i skuteczną walkę o gole, a nie rzucanie długich piłek i liczenie na cud. Zgadzam się tylko w kwestii tego, że potrzeba trenera lubiącego zespoły dobrze wybiegane, gotowe na walkę przez 90 minut - jednak to nie jest jedyny warunek... Brzydką grą i wynikami 1-0 ludzi na stadion nie ściągniecie...
Nie możesz się doszukać bo nie czytasz uważnie. Napisałem wyraźnie: " A jak Ci się wydaje dlaczego tak było że grali padake i byli zamuleni Bali się ciężkiej pracy na miarę własnej (kosmicznej) pensji , no to grali padake!!!! Był efekt Był... Dana nie było!! " TZN. Zwolnili go piłkarze/kopacze.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów