|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Dobrego trenera moze i Cupial skusi duzą kasą ale jak ten go spyta ;
no dobra a ile macie boisk treningowych ile macie szkólek ile macie hal ile macie kompleksów ,basenów,sal ,silowni a jak juz Boguś zrobi sie czerwieńszy niz burak na polu u chłopa,i wyduka mu "mamy jedno boisko za stadionem" to tego trenera juz w pokoju gdzie toczyly sie te negocjacje nie bedzie... wg mnie zaden trener zachodni nie zdecyduje sie na prace bez "srodków" ktore maja mu ta prace ulatwiac.,albo co ja pisze-są dzis standardowym elementem w wiekszosci klubow to tak jakby isc w las po drzewo z zardzewiała piłą... ktos by poszedl?
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 11.08.2010 o godz. 22:13.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Z tymi Larsonami,to sens jest li tylko komercyjny. Musi być ktoś kto by umiał ustawić zespół,dobrać taktykę itd. Z tego co wiem nie stać nas na takie rozwiązania. i fanie by było jakby Henryk Kasperczak gdzieś w Polsce pracę znalazł,bo trochę szrotu można by mu podesłało.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 11.08.2010 o godz. 23:46.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|