|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|||
Temat ten był zazwyczaj przedmiotem docinków na wielu forach, kiedy po meczu Legii z frekwencją 6-7 tys. w następnym tygodniu na tego typu festynach komplet 13 tys. ludzi. Cytat:
dlaczego nie ? Po takiej kanonadzie jak z "kanonierami" tu powinna być dwucyfrówka, tymbardziej że pejsy tradycyjnie rozkraczają się w Warszawie, więc powinno być łatwo, miło i przyjemnie. A ludziska przyzwyczajeni teraz do dużej ilosci bramek, nie zadowolą się byle czym i doping bedzie Cytat:
Cytat:
. Te 15 tys. przy takich zakupach i dużej sprzedaży karnetów to powinna być norma. Ostatnie mecze na Wiśle z Wami (w Krakowie nie Sosnowcu) to było 21 tys. 1:0 (bramka Zieńczuk) przy 4 trybunach i 18 tys. 1:0 (bramka Marcelo) przy 3 trybunach.Przynajmniej na poczatku frekwencja powinna być wyższa. |
||||
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|||
![]() Czekam na przykład kiedy na tego typu festynach było 13 tysięcy ludzi - nie mówie od razu że kłamiesz, po prostu pierwsze słyszę, a 'troche' na mecze chodzę. Cytat:
Cytat:
Cytat:
). Lepiej napisz ile było na Wisła - Polonia, bo Cracovia dla nas to to co dla Was Polonia. Ja doczytałem się 10 tysięcy w 2009 (2-1) (moze to był kompet nie mówie, że nie - nie znam burzliwej historii Waszego stadionu, nie pamietam czy wtedy mieliscie 2 trybuny, czy 3, czy 4, czy jedną, po prostu kliknałem w pierwszy mecz Wisła - KSP w Krakowie i wyszło 10.).Do usłyszenia w poniedziałek wieczorem, kiedy pewnie będzie 14-16 tysięcy ludzi, a Ty bedziesz krecił szyderke, że kompromitacja ![]()
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 11.08.2010 o godz. 19:13.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
||||
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|