|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Absolutnie nie mamy druzyny.... To jest po prostu katastrofa.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeden z najlepszych zawodników w pierwszej połowie Rado został zmieniony, nie mam pytań.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Ale Cikos dzisiaj zbiera joby od Sobola. Ale może to i lepiej bo w defensywie słowak gra słabo. Może Kulawik powinien przesunąc Eryka do przodu w miejsce Kirma.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Obronę to my ze stali nierdzewnej mamy.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
"Kowalski, która to już strata ... " omg
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nigdy nie sądziłem że coś takiego napisze ale za Kowalskiego już wole Mariusza Jopa
|
|
|
|
Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Skrzydła i żuraw na + reszta kaplica. Gratuluję trenerowi kulawikowi wyboru bramkarza. A skoro robi eksperymenty to może w końcu posadzi sobola i da pograć Gargule i Jirsakowi. Na pewno nie będą gorsi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Mam coraz wieksze watpliwosci. 6 oficjalnych meczow. 3 zwyciestwa 3 porazki(2 poki co ale 3 w drodze).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
mam nadzieje ze to ostatni wystep Kowalskiego z Biala Gwiazda na piersi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Kowalski (...) co ty robisz, litości.
Powód: słownictwo
Ostatnio edytowane przez flamengista : 15.08.2010 o godz. 19:36.
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Czikos dno , kula > rezerwy , żenada po raz kolejny , brak słów
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"Obrona Pawełka niesamowita" "Doskonała interwencja"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Normalnie nie da się tego oglądać.... makabra....
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Czwarty oficjalny mecz Wisły w sezonie i szykuje się trzecia porażka. Można świetnie zarobić stawiając u bukmacherów. Stawiając na porażki Wisły oczywiście.
Ta drużyna stacza się po równi pochyłej. Na chwilę obecną nie ma widoków na realizację ambitnych planów zaistnienia w Europie i jeśli przyszłoroczne lato pucharowe znów będzie wyglądać tak jak w ostatnich 2 latach, to na możliwość pokazania się z przeciwnikami pokroju Barcelony i Tottenhamu Wisła poczeka sobie do... 2012 roku. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
2. Jeśli sądzisz że z taką grą załapiemy się w przyszłym roku na puchary to gratuluje P.S. Kirm gra czy został zmieniony? Bo jakoś go nie widac, |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tak, uważam, że nawet przeciętną Wisłę stać na pucharowe miejsce. Dlaczego? Bo... nie ma wielkiej konkurencji w lidze. Dzisiaj Wisła gra poniżej przeciętnej. Ale sam nie wiem czy kolejna klęska (np. przypominane 8. miejsce) nie byłaby na dłuższą metę lepszym bodźcem dla władz do zbudowania drużyny, na którą ten klub zasługuje. Póki co można tylko fascynować się nazwiskami na papierze i ubzduranym wielkim potencjałem nowych nabytków. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Miejsce w pierwszej trójce nigdy nie jest pewne. Lech, Legia i Polonia są silne jak na polskie warunki, więc daję Wiśle jakieś 90% szans na medal na koniec sezonu. Dla mnie praktycznie od zawsze najlepszym wyznacznikiem siły i miarą jakości zespołu były puchary europejskie. Niestety, od dwóch lat Wisła Kraków stacza się bardzo szybko i osiąga niziny, na jakich jeszcze nigdy we współczesnej historii (ostatnie 10 lat) nie była. Ale chrzanisz głupoty. Nie ma formy to już nie ma prawa głosu? Do tego samokrytycznego? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Patrzcie jak Niebiescy biegają, jak walczą. Taki Olszar jak się przewróci, to natychmiast wstaje i biegnie dalej. Grzyb leżąc ogrywa Diaza, inni w polu karnym przeciwnika walczą jakby to było ich pole.
Nasi jak się przewrócą, to zawsze leżą i proszą o wolny albo podciągają getry, żeby nóżek sobie nie zabrudzić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Przegrywamy z drużyną, która nie potrafiła wygrać, a w pewnym momencie rozpaczliwie się broniła w meczu z kelnerami z Malty... brak słów...
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
i jak ta druzyna miala sobie poradzic w pucharach ? Tak sie konczy wyprzedaz podstawowej obrony.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Oni po prostu do ch*** za mało trenują.. 2x po 2 godziny albo 2x po 3 godziny trzeba im dać.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1) Potrzeba normalnego trenera - Kulawik out! i doucz sie
2) Mam nadzieje ze Jimenze tego nie oglada, a jezeli oglada to ze wyzwania 3) Ten zespol ma potencjal ale potrzebuje przygotowania pod kazdym wzgledem: motoryki, taktyki... etc ![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Boguski szykuje sie do wejscia. Kulawik nadzieja trenerska Wisly? Wolne zarty
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Kulawik szykuje nam niespodziankę - Boguski
![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
widzieliscie diaza? nie ogral lezacego grzyba no rece opadaja..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
no i macie boguskiego, hehe
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
zamiast kulawika to ja juz wole nawalke, naprawde, przynajmniej on by cos z nimi zrobil, juz kiedys to pokazal.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jop to przy Kowalskim profesor i to przez duże P.
Robią krzywdę temu Kowalskiemu wystawiając go w pierwszym składzie, chłopina powinien sobie spokojnie pykać w jakiejś trzeciej lidze czy innej okręgówce. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|