|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Przychylam się do tej opinii. Można mnożyć przykłady piłkarzy, którzy prezentowali się nieźle, a po jednej rundzie "przygotowań" wpasowali w polskie realia. Jest to zrozumiałe, bo nie znam piłkarza, który obijając się poprawił umiejętności. Kto z kim przestaje takim się staje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
znalazłem artykuł w którym jest wywiad z Danem Petrescu i on tam mówi że mógłby wrócić do Krakowa http://futbolnet.pl/wiadomosci/dan-p...wisle-normalka
![]()
" Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą "
|
|
|
|
Dum Spiro Spero
Od: 07.2005
Offline |
|
|
a ja osobiscie dalbym szanse poprowadzenia druzyny na stałe Tomkowi Kulawikowi
![]() ![]() ![]() ![]() Śląska Pozdrawiamy! Lechie Pozdrawiamy! Unie Pozdrawiamy! "Mógłbym napisać o nich referat i jest to bez wątpienia najlepsza publiczność na świecie. Ciągle brzmi w moich uszach – jazda, jazda, jazda, Biała Gwiazda!"E.Omanic |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
trenowac to za duze slowo.. przeciez on o tym pojecia nie ma
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
już widzę minę takiego Sobola, jakby Maradona się go rzucić całował po meczu. ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
ahhhhh
Petrescu/Maradona na ławce trenerskiej przy nowym stadionie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rozmarzyłem się........ |
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ja się moge założyć, że będzie to Włoch albo Niemiec.
![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Też mi się ten pomysł podoba, ale może bardziej warto byłoby, gdyby Kulawik narazie był asystentem tego trenera zagranicznego, a później po nim przejął stery w Wiśle w razie ewentualnych jego sukcesów...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wracając do tematu to kandydatura Maradony jest śmieszna... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bez przesady, żeby Maradona miałby trenować Wisłę - to ja już byłbym lepszy - mogę się zaoferować jako trener. Co o tym myślicie? ;-)
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Panowie ale jaka kandydatura
zawsze jest tak ze buki wystawiaj tez jakies kosmiczne mozliwosci, w tym wypadku Maradona jako trener Wisly. zapewne kurs na to jest ze 100 do 1 np. w betsson mozna bylo obstawiac czy Tomasz Lis rzeczywiście odgryzie sobie kawałek języka jeśli Lech Kaczyński nie będzie kadydatem PIS na prezydenta RP? : Zwycięzca Zakład dotyczy wyborów prezydenckich w 2010 roku. ![]() PS: no 101 a nie 100 prawie trafilem
Ostatnio edytowane przez Donki : 09.08.2010 o godz. 13:34.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nie wiem czy ktoś wrzucał, ale tu jest lista z Ladbrokers:
Wiktor Goncharenko 6.00 Diego Simeone 6.00 Henrik Larsson 7.00 Czeslaw Michniewicz 10.00 Rafal Ulatowski 10.00 Gheorghe Hagi 11.00 Rudolf Assauer 11.00 Thomasz Kulawik 12.00 Werner Liczka 13.00 Dan Petrescu 16.00 Gurban Gurbanov 21.00 Jerzy Engel 26.00 Dragomir Okuka 26.00 Dariusz Wdowczyk 51.00 Diego Armando Maradona 101.00 Te nazwiska co dałem na czarno to dla mnie jakiś śmieszny żart (choć kurs na Liczkę niepokoi). |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Wdowczyk
tyle w temacie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
A Czesław Ralph Lauren Michniewicz, to wogole trener?Tak samo jak Dariusz "sprzedane" Wdowczyk czy Jurek "jestem na tak" Engel. Przeciez jeden to komentator, drugi to recydywista a trzeci to poeta, do ch**a juz nie maja kogo wymyślić? A może Łukasz Kruczek albo Waldemar Wspaniały? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Basałaj mógłby all in obstawić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Tak szczerze, to zastanawiam się, czy ktoś z zarządu w ogóle spróbował chociaż zadzwonić do Dana, czy po prostu zarząd Wisły stwierdził, że to SCI-FI. Widać, że facet jest niesamowicie ambitny, Wisła to był 1szy jego klub z wyższej półki i napewno chciałby dostać szansę rehabilitacji. Kasa kasą, ale przecież on latami grał w Premiership, myślę, że nie kasa jest dla niego najważniejsza. A po jego wypowiedziach widać jak na dłoni, że czuje ogromny sentyment do naszego klubu i można by to wykorzystać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ja bym była za Danem.
Nawet jeśli by nasze gwiazdeczki były "zajechane" i nie osiągały pożądanych wyników to przynajmniej by dostały po czterech literach! Noi Petrescu niegdyś powiedział przecież, że on by utrzymał passę zwycięstw na swoim boisku oraz, że nie przegrałby z Cracovią (tak mi sie cos kojarzy, nie wiem czy dobrze na 100%). Grunt żeby był trener, który nie będzie się z nimi patyczkował- do roboty ich zagoni, wygra ważne mecze (np. derby, Legia...). Polskiego wolnego trenera nie widać takiego, choć ja mam jakąś powiedzmy słabość do Bobo Kaczmarka, ale nie wiem co tam z nim. Skłaniam się ku opcji zagranicznej, takiej typu Dan P. ![]() ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Chodzi mi o to, że nie możliwe jest to aby on do nas przyszedł w obecnej sytuacji. Zaznaczyłem takich którzy na pewno nie będą. Wiadome, że Wdowczyk i Michniewicz to słabi trenerzy, ale znając życie to obawiam się, że może paść na kogoś z nich.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Patrzyłem na bilans Dana w Wiśle...jest naprawde niezły. Nie wiem dlaczego Cupiał wtedy uległ piłkarzom. Ach jakbym chciał zeby Petrescu wrócił....to byłaby Wisła...my mamy dobrych graczy ale on wykrzesałby z nich maxa i walczylibysmy w Europie zajebiście... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ten wywiad zrobiony zanim poszedł za hajsem do Ruskich ?
tyle w temacie. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Oj coś czuję, ze nam Basałaj niespodziankę szykuje... Zobaczymy. nie mogę się doczekać. A co do Petrescu to nie powiedziane żeby się sytuacja nie powtórzyła. Ale ja jestem za jego kandydaturą, ale jedynie w wymiarze długofalowym tzn minimum 3 lata a jak jakiś piłkarz przyjdzie na skargę to do MESY go...Ale też myśle, że zobaczymy na naszej ławce jakiegoś Niemca czy Włocha
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Przestańcie pisać o Petrescu , nie ma żadnych szans aby do nas wrócił!!! Według mnie trenerem będzie jakiś Włoch
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
o Petrescu zapomnijcie, wątpie żeby zostawił tam taki kontrakt i przyszedł do biednej Wisły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
PO
Jak przyjdzie jakikolwiek mlody trener to przynajmniej bedzie sie mozna na poczatku ludzic, ze wypali jak Petrescu a jak wezma jakiegos starucha to odrazu bedzie wiadomo ze skonczy jak Kasperczak i wtedy jakos ciezko bedzie z entuzjazmem patrzyc w przyszlosc |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Patrząc również na obecne transfery w Wiśle (może za wyjątkiem Chaveza i Wilka) to o żadnym nie informowały media, z trenerem może być podobnie.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|