|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
No i super Chvez w koncu podpisał
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...a_rok_w_wisle/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
A nie ma możliwości żeby za rok z Chavezem przedłużyć kontrakt? Gdzieś słyszałem że on za rok ma ważny kontrakt z jakimś innym klubem ale nie wiem czy to prawda...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Navas miał kontrakt do października 2010, a Chavez ma od lipca 2011 kontrakt z Platense, więc żeby go wtedy mieć, trzeba go kupić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Ale oczywiscie znawcy profesjonalnych klubow, mistrzowie zarzadzania konglomeratami sportowymi maja inne zdanie |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Dla mnie taki świetny transfer przysłania niestety to, że nie możemy wygrać z Azerbejdżanem i gra np. takiego Boguskiego, który 3 setki albo 4 trafia piłką w banery reklamowe z 5 m..
![]() ` Tylko jeden Klub kocham aż po grób... `
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Boguski nie jest teraz z formie. powinien tylko grać na treningach.
![]()
' Tylko Ty, w moim sercu Ty...'
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
zobaczymy co wyjdzie z tego transferu Chaveza..ja tam podchodzę do całej sprawy sceptycznie,ale trzeba się cieszyć że udało się wogóle sprowadzić obrońcę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
O 12.30 miała być dziś konferencja? Jakieś informacje, zdjęcia?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Osman Chavez zaprezentowany! Trochę ta sprawa trwała, ze względów formalnych. Większość rzeczy media już powiedziały. Jest reprezentantem Hondurasu, uczestnikiem ostatnich mistrzostw świata - powiedział o nowym nabytku Wisły, Jakub Jarosz, dyrektor wykonawczy klubu. Podpisał z nami roczny kontrakt, dlatego że wynikły pewne kwestie formalne w Hondurasie. Po tym czasie przystąpimy do rozmów o dalszej współpracy, jeśli oczywiście obydwie strony będą tym zainteresowane. Mam nadzieję, że będzie to silny punkt naszej obrony, która ostatnio nie spisywała się najlepiej - dodał Jarosz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Czyli mozna zakladac, ze po roku sie z nim pozegnamy. Kuriozalna polityka transferowa ze stoperami...zeby sie nie okazalo, ze latem przyszlego roku bedziemy mieli 2 nowych, ktorzy znowu sie beda zgrywali
P.S - Co to malo pieniazkow zostalo z transferow Marcelo i Glowackiego na transfer definitywny Chaveza ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
zostanie na 2-3 lata
![]()
' Tylko Ty, w moim sercu Ty...'
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby zacząć negocjacje na temat wykupienia go z poprzedniego kubu już po rundzie jesiennej jeśli się u nas sprawdzi. Z kolei, jak okaże się niewypałem to będzie można go bez żalu pożegnać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ależ wy marudzicie - jak stado przekup na targu.
Sprawa jest skomplikowana z przyczyn formalnych - tj. Chavez ma roczną przerwę w kontrakcie - za rok wchodzi znowu w życie jego kontrakt z Platense (o ile pamiętam też na rok). Skorzystaliśmy więc i wzieliśmy go za darmo na ten rok. Wg mnie to świetny ruch transferowy. Znowu korzystamy z niedopracowanych umów zawodników z Ameryki (vide Marcelo). Za jakiś czas kiedy Chavez się tu już zadomowi (oby) Wisła zacznie rozmawiać z Plantense o wykupie. Wygodniej się rozmawia o sprawach finansowych mając solidne argumenty w postaci piłkarza już grającego w klubie. A widzę że niektórym forumowiczom spieszno do wydawania nie swoich pieniędzy - spokojnie, nie nerwowo. ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
do zbymaka : czy sprawa piłkarza z mistrzostw świata aktualna ? bo mi sie wydawało że to był Stephen Appiah a on podpisał kontrakt w serie A
![]()
" Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Liczyłem na Pawła Brożka ale póki co jest on wielkim rozczarowaniem. Dalej nie mamy snajpera...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
mam nadzieje ze Chavez szybko załatwi potrzebne papierki i będzie mógł już zagrac z Ruchem, jak nie z Ruchem to napewno z Widzewem
niech Chavez gra z Cleberem razem na srodku obrony, Kowalski i Bunoza niech sie ucza na treningach ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Wisielak: Zbymak mówił, iż ów piłkarz jest skrzydłowym, więc nie wiem skąd wymysł z Appiahem. Poza tym, ten skrzydłowy dobrze pokazał się na MŚ w RPA, czego nie można powiedzieć o Appiahu, który zagrał bardzo mało minut.
Szukaj dalej E: Fajnie, że w końcu Wisła podpisała kontrakt z Chavezem. Mam nadzieję, że będzie dużym wzmocnieniem środka defensywy i razem z Gordanem Bunozą stworzą świetny duet stoperów. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Czasami tek się zdarza, że piłkarz mający być wzmocnieniem jednak nie gra tak dobrze jak się spodziewano. Spójrz jakie nadzieje wiązano np z Jirsakiem. Ale to inny piłkarz, inna pozycja... W każdym razie liczę na Chaveza i na to, że będzie wzmocnieniem naszej defensywy na kilka lat. http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=23691 Wisła podpisała z nim roczny kontrakt, wykorzystując lukę w umowie zawodnika z honduraskim Platense. - Za rok Chavez znów będzie graczem tego klubu, ale jeśli będziemy zadowoleni ze współpracy, przystąpimy do rozmów w sprawie wykupienia go - zapewnił Jakub Jarosz. - Zrobię wszystko, by pokazać, że jestem dobrym piłkarzem i zostać tu na dłużej - dodał zawodnik. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a Chavez to niby kto?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Przynajmniej dobrze wypowiedział się w sprawie wpadki Wisły w europejskich pucharach
![]() ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale o tym transferze było wiadomo a o tamtym nie i to było tajemnica a poza tym
miał być piłkarz który przyniesie kiibiców na stadion (pikników) ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|