|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
no to zaskarżyć ich o zniesławienie i zarządać przeprosin na pierwszej stronie.. ; )
![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Wyborcza boli odbyt bo myslala ze ITI zaprowadzi nowy lad i bedzie jak w Anglii...okazuje sie ze "jeszcze" Polska nie jest na to gotowa...wypadl argument " Skoro w Legii wypierniczyli ultrasow to.. " Miod na moje serce
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Nie ma to jak pisanie artykułów ze zlepku wypowiedzi, które były później prostowane, bądź dementowane.
Konflikt się chwilowo kończy, ale niesmak pozostał. Każdy jest pewnie zniesmaczony innymi sytuacjami w zależności po której stronie się opowiadał i zapamięta najbardziej poczynania drugiej strony. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nic dziwnego że plują jadem, skoro na froncie walki z "kibolami" zostają sami.
Mam nadzieję, że ITI trochę zmądrzało. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/sport/10,67450,8...trzeganie.html
dobry kolo, widać, ze kibicowanie ma we krwi w zasadzie wystarczy rzut oka ![]() ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Wczoraj w Komendzie Stołecznej Policji odbyło się spotkanie dotyczące grupy tzw. spottersów, którzy od nowego sezonu pojawią się na stadionach Legii i Polonii. W spotkaniu uczestniczyli jedynie fani "Czarnych Koszul". Jaką rolę będą spełniać nieumundurowani i nieuzbrojeni policjanci?
Ich zadaniem będzie pomaganie kibicom i pośredniczenie w kontaktach z policjantami, zabezpieczającymi imprezę, czy ochroniarzami na stadionie. Będą towarzyszyć kibicom także podczas meczów wyjazdowych. Podobno Polonia na pomysł "zareagowała pozytywnie" ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
i tam dobre chłopaki chuligani nawet. Nie wierzycie ?
http://www.youtube.com/watch?v=Pbyts...os=3ek3yWO3TqA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najcelniejszy komentarz: "Twardy dziennikarz - myślałem, że się rozpłacze, ale wytrzymał do końca: ![]()
Ostatnio edytowane przez wolfy : 29.07.2010 o godz. 11:07.
![]()
Już za cztery lata,
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytania do Pyr:
Czy to prawda, że "Wiara Lecha" wygrała pierwszą instancję procesu z Ostrowskim? Chodziło o ten artykuł "GW", w którym zarzucali wam stworzenie zorganizowanej grupy przestępczej? ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Tak
http://legionisci.com/news/38643_Wia...strowskim.html Ale Ostrowski pewnie będzie się odwoływał, więc na przeprosiny troszke poczekamy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
I gdzie Ci najlepsi kibice na świecie? Drużyna przegrywa- cisza jak makiem zasiał, kilkadziesiąt gości tylko śpiewa, reszta stoi cichutko jak pikniki. Chciałbym jeszcze jednego dla Sparty
![]() ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
I dobrze, niech grubas Ostrowski przeprasza za swoją głupote.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Wydawało mi się czy jakoś w 40 sekundzie meczu Legia - Arsenal poszło ITI spie...alaj?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Tak właśnie było.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to ja mam pytanie do Pyr. Macie już zgodę z ŁKS-em? I co dalej na linii Poznań-Gdynia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Korona zaczęła sezon.
"Wisła to stara kur**" właśnie poleciało ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
"wasza nienawiść umacnia naszą wiarę:" Dzieki Korono!
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nasze zgody to Arka,Cracovia, Kszo, mam nadzieję, że się nic nie zmieni w tym temacie. Wczorajszą "wizytę" uważam za kpinę i jest mi wstyd.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Wg mnie Legia tak dopingiem nie miażdzyła, może dlatego że to był Arsenal i sporo pikników, jednak pomimo tego spodziewałem się czegoś więcej, Widzew trzyma wysoki poziom, Lech prakytcznie nie słyszalny tylko coś czasami (Pod kątem relacji z TV), Górnik - średnio, ale mają możlwości, Gieksa ciężko chłopaki mają z mobilizacją, zobaczymy co my damy z siebie na Arce.
![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ocenianie dopingu przez pryzmat rozstawionych mikrofonów i TV...
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Niektórzy się nigdy tego nie nauczą
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
O co chodzi z dopingiem na Lechii? Czemu w Gdańsku jest cisza? (pytam, bo trochę nie w temacie jestem po kilkudniowym odcięciu).
Nie chciałabym jednak by na Traugutta zrobiło się coś a'la Legia W. Nie siedzę w temacie klubu z Łazienkowskiej, ale tak patrząc, to nieźle się kibice urządzili. Nie było stadionu (praktycznie) to była wielka kłótnia z ITI. Jest stadion- wrócił doping. Nie wiem co i jak jest tam grane, osobiście nigdy jakoś anty ITI nie byłam, bo w d. mam Legie i jej problemy, ale nie podoba mi się to. Jakby ktoś mógł wyjaśnić, tak najkrócej najbardziej rzeczowo o co chodzi w Lechii to będę wdzięczna. (PRIV może być) EDIT:*Buziek_LG*- ok, dzięki, z chęcią się zapoznam. *0 22*- nie w tym rzecz. Mi się nie podoba to, że nagle jak jest ładny stadion to od razu, ot tak po prostu nadeszła zgoda. Pewnie, że kibice muszą się dogadywać z działaczami, ale śmieszy mnie to... ![]() Powód: edit
Ostatnio edytowane przez masterlag : 08.08.2010 o godz. 21:38.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.lechia-protest.pl/
krócej się nie da |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za Hadajem nie przepadam, ale postać Leniarskiego już tak się skompromitowała w temacie "co by było lepsze dla piłkarskiego widowiska', że szkoda czasu na te jego rzygi. "Publika się bawi' tak samo jak się bawiła przed protestem. Ale wtedy dla Leniarskiego to było chamstwo, bandytyzm i kibolstwo, a teraz 'bawiąca się publika'. Olać ciepłym moczem.
Masterlag - mogłabyś rozwinąć co Ci się nie podoba w wycofaniu się ITI ze swoich rewolucyjnych pomysłów na temat funkcjonowania kibiców na trybunach? ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Leniarski to jest ten co zawsze się drze na wszelkich prezentacjach drużyny/wizytach w szkołach itp.?
Oglądałem parę razy "Legia -Stawka większa niż mecz" i zawsze mnie wkur... Jeżeli to on? ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Ja szczerze powiedziawszy nie wierzyłem że iti zmięknie rura , ponoć były jakieś naciski i w sumie to się nie dziwię bo miasto wyłożyło nie po to w cholere kasy by stadion był bardziej pusty niż pełny ![]() Takie pytanie mnie nurtuje - co z bluzgami.Domyślam się że iti, promujące rodzinne pikniki na Łazienkowskiej , będzie cięte na to - możecie krzyknąć sędzia **** , j-pzpn czy tam 'pozdrowić' kibiców gości, ? czy jest zakaz? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na Arsenalu było '**** z wynikami'
A jak będzie dalej zobaczymy. Pewnie porozumienie będzie się docierać.Masterlag - priv. ![]()
Habemus Dubletum
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|