The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2010, 20:40
snyrting napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie przerażające jest to, że taki trener jak pan Kulawik zajmuje się naszą młodzieżą...

Mam nadzieję, że wraz z budową prawdziwego sztabu szkoleniowego ktoś się tym panem zajmie.
a co on takiego zrobił ?
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 08.08.2010, 20:40
dziwne zmiany
wygrana dzięki Pawełkowi i temu że piłka spadła na głowę Małeckiemu
jedyne co cieszy to posadzenie Łobo i Jirsaka

niby 8 transferów a i tak widać ewidentne braki kadrowe
Odpowiedz cytując
Arturo Qr2nów
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 08.08.2010, 20:41
Jako, że dziś względy zdrowotne nie pozwoliły zameldować się na stadionie, to na spokojnie można było obejrzeć poczynania naszych galacticos przed TV. Cóż... że mecz był beznadziejny, to już każdy przede mną napisał, zatem nie ma sensu powielać przeszło stu wpisów. Rozgrzeszać można wciąż słabym zgraniem oraz początkiem sezonu, jak i ewentualnymi błędami w przygotowaniach przed sezonem. Jednak to, co boli i irytuje, to to, że mając taki materiał ludzki nie potrafimy strzelić bramki po własnej ciekawej akcji, bo jak może być inaczej, jeśli nie potrafimy prowadzić gry, grać płynnie, przyspieszać, nie mamy schematów na rozegranie ataku. Dziś pomógł nam Witkowski swoim farfoclem oraz Kirm tym, że raczej strzelał niż wrzucał. O ból głowy przyprawiają mnie też poczynania Pawła Brożka. Nie mam pojęcia co mu się stało... Dwukrotny król strzelców tej ligi, w Wiśle od lat, naprawdę niezły zawodnik, a jak gra - każdy widzi. Ja nie wiem czy on przez dwa sezony, gdy był królem strzelców jechał na doskonałej mobilizacji oraz sytuacjach bramkowych, gdzie nawet 25% skuteczności owocowało dwiema bramkami w meczu, a teraz pokazuje nam, co tak naprawdę jest wart... Za to w dzisiejszym meczu ucieszyła mnie postawa Pawełka, który chyba podjął walkę o bramkarza nr 1. Kolejna sprawa, to nasza obrona. Mówiąc szczerze, to takowej wciąż nie mamy - niestety. Ja do końca drżałem o wynik i niewiele brakło by moje obawy się ziściły. Nie zgadzam się natomiast z krytyką Bunozy, nie wydaję mi się, że Marcelo zaliczył wiele lepszy ligowy debiut. Jeszcze jedna sprawa to zmiany, które można podsumować modnym ostatnio słowem - masakra. Na koniec trochę na luźno - mam nadzieję, że jeśli nowy trener widział ten mecz, to przy nazwisku Boguskiego dodał notatkę: "nie wpuszczać na boisko pod żadnym pozorem", z resztą przy Kowalskim podobnie. Pozytyw jest taki, że na starcie inkasujemy 3 pkt. i nie tracimy bramki. Kolejny pozytyw to to, że każdy kolejny mecz przybliża nas do gry na Reymonta.
Ostatnio edytowane przez Arturo Qr2nów : 08.08.2010 o godz. 20:56.
http://wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic26075_1.gif
Odpowiedz cytując
krasny
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 08.08.2010, 20:42
jova napisał(a):Wyświetl post
To był najgorszy mecz Wisły w tym sezonie...
Obyś mial rację

Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

glutusmaximus napisał(a):Wyświetl post
Powiedzcie mi proszę co robił trener HK przez kilka miesięcy poprzedniej rundy i przerwę letnią. Drużyna wygląda tragicznie pod względem jakiejkolwiek taktyki i schematów. Rozgrywanie stałych fragmentów - bez Marcelo tragedia. Jednym słowem gdzie nie spojrzysz zero.
oduczył ich długiej dzidy na Brożka, a to już spore osiągnięcie.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

tofik napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie Małecki to jest taki typowy bezmyślny siepacz. Człowiek ataktyczny. Nie podejrzewam go, by był w stanie spamiętać jakiekolewiek wytyczne trenera. Pustka. Ile on dobrych decyzji podejmuje na mecz ? Walczy, stara się, cały czas do przodu. Ale kariery zagranicznej to on nie zrobi. Jak przyjdą do Wisły lepsi zawodnicy to też w Wiśle jej nie zrobi. Trafił po prostu na jeden z najgorszych okresów piłkarskich.
Z całym szacunkiem, ale wtedy kiedy to nastąpi to pewnie nikt z obecnej kadry też tej kariery nie zrobi, bo ciężko znaleźć lepszych i w tym dramat.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 08.08.2010, 20:44
Decyzje Kulawika naprawdę śmieszne... o ile wyjście Rado byłem wstanie zrozumieć, chciał dać szanse młodemu chłopakowi i pokazać gwiazdą że trzeba zasuwać, późniejsze wprowadzenie Boguskiego na środek pomocy określę jako komedie... musiał ratować sytuacje wprowadzając Wilka bo środek pola kompletnie nie istniał. Kulawik jakis taki kompletnie bez charyzmy... nie chcę oceniać ale według mnie nie jest to dobry trener dla naszych młodzików.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 08.08.2010, 20:46
willow napisał(a):Wyświetl post
No i właśnie przez takie głupkowate podejście do piłkarzy, jakie prezentujesz, mamy co mamy.
Obserwowałeś go?
Jeśli tak to zastanów się, co będzie, jak zagrają przeciw niemu lepsi napastnicy.
Ludzie, przestańcie patrzeć na Wisłę pod kątem rywalizacji z Arką, Polonią Bytom czy Przebojem Wolbrom.
Naprawdę Wasze ambicje nie sięgają wyżej?
Tak, lepiej skreślić młodego człowieka po 1-2 meczach.Dla mnie zagrał dziś dobrze (nie rewelacyjnie, ale też nie tak tragicznie jak jego cud partner).Tak oglądałem go. Popełnił 2 błędy w ustawieniu się, ale do tego wygrał mnóstwo pojedynków główkowych, 3-4 razy zablokował strzały, rzucając się pod nogi. Kolejny fakt- nie mamy teraz nikogo na tą pozycję!!!
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 08.08.2010, 20:46
Dla mnie przerażające jest to, że taki trener jak pan Kulawik zajmuje się naszą młodzieżą...

Mam nadzieję, że wraz z budową prawdziwego sztabu szkoleniowego ktoś się tym panem zajmie.
Rozwiń myśl, tzn. z twojego pktu widzenia: przerażające czyli dobrze, że się zajmuje Kulawik młodzieżą czy źle?

Tak zawsze się śmialiście z Pawełka, a gloryfikowaliście niemal od razu Jovanica, a tu proszę: jest Mario i jest 0 z tyłu.
Boguski- jeb. jeb. jeb. Na trybuny następnym razem, bo musi chłopak [JUŻ!?!] odpocząć...
Małecki- fajnie, że gol, ale Patrycze pamiętaj, że coś takiego to i mój dziadzio by trafił Szkoda, że nie strzelił górą tej piłki co któryś tam Arkowiec wybił z bramki, noi ta sytuacja z Witkowskim. Ogólnie, to choć z głową ma jeszcze problemy (sorry, ale niestety) to jest bodaj jedyny piłkarz, który chce grać w Wiśle, widać to i się stara. Byleby tak dalej i może by tak swoich kumpli z drużyny potrząsnął...

Dobrze, że są 3 pkty, ale to tylko Arka, to tylko pierwszy mecz, a i z*****i już dużo i mogą jeszcze więcej.

PS. Nowe przyśpiewki nam doszły?
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
bulbasek
Member

Od: 03.2008

Stary 08.08.2010, 20:48

Żebyś się nie zdziwił...

Cytat:
„Z Tomaszem Kulawikiem przeprowadziłem rozmowę zaraz po tym, gdy trener Kasperczak podał się do dymisji” – wyjawił prezes. „Zapytałem go, czy poprowadzi w najbliższym czasie drużynę, równocześnie informując go, że jest jedną z naszych nadziei szkoleniowych. Powiedziałem mu, że jeszcze nie teraz, ale na pewno kiedyś będzie trenerem pierwszej drużyny. '
To jest fragment wypowiedzi prezesa Basałaja z oficjalnej. Załaczam link do całego tekstu
Odpowiedz cytując
chester2010
Member

Od: 09.2009

Stary 08.08.2010, 20:49
hmm to nie wiem ostatnio czytałem na onecie i pisało że Elka w Poniedziałek gra może się pomylili
Odpowiedz cytując
GBO
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 08.08.2010, 20:49
Jedyny pozytyw jaki zaobserwowałem w tym meczu to lekka zmiana mentalności Małeckiego ( chodzi o pretensje do kolegów ). No jeszcze na siłę to można powiedzieć że Pawełkowi konkurencja służy.
Przy takiej grze te 3 punkty kompletnie mnie nie cieszą bo nie mają żadnego znaczenia.

Co jeszcze

1. Po raz kolejny zespół sprawia wrażenie kompletnie nieprzygotowanego do sezonu.
2. Kulawik to żaden trener - kompletnie nie trafił z ustawieniem ( jaka była taktyka na ten mecz ?! ), nie potrafił zmotywować piłkarzy ( co po wtopie z Azerami nie powinno być trudne ), kompletnie nie trafił ze zmianami ( zmienił zawodników złych na gorszych ). Co do jego licencji UEFA PRO - nie każdy kto dostaje prawojazdy będzie kimś więcej niż niedzielnym kierowcą.
3. Grę Kowalskiego trafnie podsumował komentator ( koleś co wraz z partnerem spuścił Piasta z ligi z największym workiem bramek stanowi o "sile" obrony Wisły ).

Żal patrzeć i tyle.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 08.08.2010, 20:50
1 połowa była OK.
Niestety 2 połowa beznadziejna.

Niektórzy tutaj narzekają na Rado, ale chłopak zagrał poprawnie a w dodatku dużo pokazywał się do gry, dzięki temu był cały czas ruch w pomocy i jakoś to wyglądało. Defensywa bardzo słabo. Fajnie Pawełek, Cikosz, Mały i Kirm. Beznadziejny Boguski, Paweł Brożek nie potrafi wykorzystać okazji strzeleckich, niewidoczny Żurawski.

Największy z plusów to zdobycie 3 punktów.
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 08.08.2010, 20:54
Tak se myśle, że skoro każdy się wypowiada po meczu to ja też się wypowiem o moich spostrzeżeniach !!

Podsumowanie meczu Wisła- Arka by anthony09

Co do ustawienia:

Pozytywnie zaskoczyła postawa trenera Tomasza Kulawika, który chciał wstrząsnąć drużyną, dał sygnał młodym z ME, że każdy może zagrać w "11" Wisły w Ekstraklasie. Bo jak można trenować bez celu ? Nie było celu to jest cel dla chłopaków z ME i to mi się podoba!
Ustawienie drużyny ciekawe ale niestety też fatalne ;/ Nie mamy podziału zawodników na danej pozycji tylko chłopaki są pchani po kątach. Zagraliśmy taktycznie fatalnie, nie miał kto prowadzić gry, nie było konstrukcji akcji ofensywnych, graliśmy do przodu jak w "B" klasie. Nie można grać 4 skrzydłowymi w pomocy, nie można grać bezużytecznym Sobolewskim w konstruowaniu gry ofensywnej (chociaż miał szansę strzelić brame), no ale cóż ... lepszych zawodników nie mamy ;/ Jednym z podstawowych powodów jest problemem to, że graliśmy na Hutniku, a nie przy Reymonta, bo każdy wie, że gra przy 20-30 tys. to nie to samo co przy 6tys na obcym boisku.

Co do meczu

Obejżałem dzisiaj fatalny spektakl niestety ;/ Cieszmy się, że są 3 pkt-y bo mogła być nawet porażka, bo nasi są teraz słabi psychicznie, nikt im nie pomaga zaczynając od zarządu, po Majchrowskiego ... Nie ma takiego żywiołowego podniesienia na duchu graczy, jesteśmy zbyt słabi technicznie, zbyt obawiamy się gry, boimy się atakować, boimy się porażki, więcej pewności!! Mieliśmy szczęście i tyle, bo mogła wpaść bramka gdyby nie Pawełek, który jest w dobrej formie, nie miał jakiś wahań formy, jeden tylko zły wykop
Z Bunozy będzie może stoper za kilka lat ale to co on gra to przeciętność ;/ Cikos walczak ale przeciętny, nie potrafi grać piłki technicznej, jak będziemy ściągać więcej takich piłkarzy to będzie coraz więcej problemów z ofensywą, no ale Cikosa się nie czepiam, bo jest PO i zagrał przyzwoicie. Diaz też ok ale musi poprawić ustawienie w ofensywie, raz ustawił się na środku obrony co spowodowało miejsce na lewej stronie i sam na sam ale to nie błąd tylko Diaza tylko raczej Bunozy czy Kowalskiego, że musiał kryć ich część. To co gra Sobolewski jeszcze gorzej. Uwydatniły się braki techniczne Sobola, Boguskiego, z nimi w składzie to nie pogramy ciekawej piłki, nie pogramy w Europie, Kirm zagrał dobrze ale brakuje na skrzydle takiego Grosickiego (jestem jego fanem, bo to polskiCR11), bo Kirm potrafi grać na skrzydle ale na prawym skrzydle, nie wycofuje piłki chociaż na prawą nogę tak jak to robi na lewej flance, grał przyzwoicie ale szału nie ma. Rado trochę stremowany, nie było zbyt dużej chemii pomiędzy nim a piłkarzami, jest dystans pomiędzy "gwiazdami" a Rado , nie za bardzo mu pomagali w debiucie. Piotr Brożek całkowicie niewidoczny, kiks w meczu, mógł strzelić bramę ale posłał z woleja w trybuny.
Małecki się stara ale nie ma za bardzo możliwości do gry na środku boiska, coś tak głupio upchany, nie ma swojego stałego miejsca, odpowiedniego dla niego w drużynie i raz wygląda lepiej, raz gorzej, dzisiaj gorzej.
Paweł Brożek niewidoczny, no ale jak mawiają, lepiej jak napastnik jest niewidoczny i strzela bramki, niż jak gra piłką a nie odda strzału na bramkę, Paweł oddał strzały no ale cóż czegoś brakło, głównie szczęścia.
O Boguskim się nie bd wypowiadać, bo jestem chłopakiem zachwycony: jak można tak słabo grać mając takie możliwości ? On tak fajnie się porusza po boisku, ustawia no ale cóż technika "B" klasa, jakby miał technikę to normalnie Iniesta. Jak na razie pozyskaliśmy jakiś zawodników no ale nie mamy środka pomocy i nie mamy środka obrony, bez tych pozycji ciężko będzie coś ugrać w lidze.

Ten mecz był kontrastem do meczu Legia - Arsenal tam ciekawa gra techniczna na fajnym stadionie, u nas bałagan w grze, gra agresywna, walka o każdy cm boiska.
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 08.08.2010, 20:59
DevilMayCry napisał(a):Wyświetl post
Tak, lepiej skreślić młodego człowieka po 1-2 meczach.Dla mnie zagrał dziś dobrze (nie rewelacyjnie, ale też nie tak tragicznie jak jego cud partner).Tak oglądałem go. Popełnił 2 błędy w ustawieniu się, ale do tego wygrał mnóstwo pojedynków główkowych, 3-4 razy zablokował strzały, rzucając się pod nogi. Kolejny fakt- nie mamy teraz nikogo na tą pozycję!!!
trudno, żeby nie wygrywał pojedynków główkowych z jego wzrostem. To dopiero by była kompromitacja. Błędów w ustawieniu popełnił znacznie więcej, do tego po jego błędach mogliśmy jak nic stracić dwie bramki. Wolny, mało zwrotny, odpuszczał krycie. Zablokował strzały? To jego psi obowiązek.
Natomiast faktem jest, że nie mamy nikogo na jego miejsce i to jest tragiczne. Ale ten fakt nie czyni z niego dobrego zawodnika.
Powtórzę raz jeszcze - poziom Kowalskiego. Czyli dno. Nawet jak na naszą ligę.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 08.08.2010, 21:01
masterlag napisał(a):Wyświetl post
Rozwiń myśl, tzn. z twojego pktu widzenia: przerażające czyli dobrze, że się zajmuje Kulawik młodzieżą czy źle?
Miałem wrażenie, że jest to dość jasne sformułowanie. Oczywiście, że źle.

Bulba- mam nadzieję, że zacytowane przez Ciebie słowa Basałaja to zwyczajna kurtuazja ze strony naszego prezesa. Nie zbudujemy profesjonalnego systemu szkolenia młodzieży jeżeli trenowaniem Młodej Wisły w dalszym ciągu zajmować się będzie Kulawik.
Odpowiedz cytując
Speedy
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 08.08.2010, 21:02
GBO napisał(a):Wyświetl post
Przy takiej grze te 3 punkty kompletnie mnie nie cieszą bo nie mają żadnego znaczenia.
wiesz w ogóle co piszesz? Po takiej grze 3 punkty brałbym w ciemno! Oczywiście mnie cieszą bardzo.
Odpowiedz cytując
junior1906tsw
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 08.08.2010, 21:03
Katastrofalna postawa Boguskiego, nie wiem co ten człowiek wyprawia. Totalny brak umiejętności. Małecki w końcu wziął się za grę, a nie za pretensje do kolegów z drużyny. Ogólnie rzecz biorąc bardzo słabo wygląda Wisła pod względem gry. 1: 0 to najmniejszy wymiar kary.
` Tylko jeden Klub kocham aż po grób... `
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

tofik napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie Małecki to jest taki typowy bezmyślny siepacz. Człowiek ataktyczny. Nie podejrzewam go, by był w stanie spamiętać jakiekolewiek wytyczne trenera. Pustka. Ile on dobrych decyzji podejmuje na mecz ? Walczy, stara się, cały czas do przodu. Ale kariery zagranicznej to on nie zrobi. Jak przyjdą do Wisły lepsi zawodnicy to też w Wiśle jej nie zrobi. Trafił po prostu na jeden z najgorszych okresów piłkarskich.
Małecki to powinien być obrońca boczny. Prawy czy lewy. Skorża tak kiedyś proponował go ustawiać. Polska ma problemy z nimi, a ja uważam, że Małecki to mógłby być taki polski Philip Lahm
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
Odpowiedz cytując
julo
Senior Member

Kulawik po meczu powiedział że Boguski powinien dostać więcej czasu, więc wychodzi na to że mimo wszystko będzie na niego stawiać.
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 08.08.2010, 21:04
no mieszane mam uczucia po tym spotkaniu , nie można myślę powiedzieć , że było lepiej niż w ostatnich spotkaniach pucharowych , bo kto wie jakby dziś przeciw nam znów grał Karabach . Śmiem nawet twierdzić , iż przy niektórych niefrasobliwościach dzisiejszej gry defensywnej azerowie by to bez większych trudów wykorzystali. Także według mnie nie ma tu jednoznacznej odpowiedzi czy był jakiś postęp jeżeli chodzi o grę przeciw Agdam .
Poza 3 punktami cieszy mnie obecność niektórych graczy dziś w podstawowej 11 , oraz szansa dla myślę niezłego gracza jakim jest Wilk. Martwi bardzo postawa Boguskiego.. i myślę , że nie muszę tu tłumaczyć dlaczego..
No i przed wyjazdem do Łodzi nie jestem jeszcze spokojny o postawę i wynik drużyny
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 08.08.2010, 21:05
julo napisał(a):Wyświetl post
Kulawik po meczu powiedział że Boguski powinien dostać więcej czasu, więc wychodzi na to że mimo wszystko będzie na niego stawiać.
No i świetnie. Za dwa, trzy tygodnie Kula wraca do ME, to będzie mógł na niego stawiać do woli.
Odpowiedz cytując
szczaq21
Senior Member

Od: 01.2007

Boguski potrzebuje wiecej czasu.... On powinien sie wróci do juniorów młodszych by nauczyc sie podawac i przyjmowac pilke. Ja bym mu kazał zostawac po treningu i podawac pilke ze scianą.
Odpowiedz cytując
Billy
Senior Member

Od: 07.2009

3 punkty mogą cieszyć, ale styl tej wygranej nie za bardzo. Rozumiem, rozumiem "ważne zwycięstwo", ale do jasnej cholery z taką grą to ja w ciemnych kolorach widzę mecz za tydzień z Widzewem i w ogóle caly sezon. Prosimy w tym tygodniu o dobrego trenera i zesłanie Bogusia do tramkparzy na naukę kopania piłeczki.
Odpowiedz cytując
julo
Senior Member

Stary 08.08.2010, 21:07
@snyrting, łape aluzję ale najgorsze jest to że będziemy sie męczyć oglądając go przez te 2- 3 tygodnie.

Panowie, wiem że nasza gra to była kpina w biały dzień ale co ten Kulawik miał zrobić w 2 dni ?
Pozatym z całym szacunkiego do jego osoby ale z niego też jakiś wybitny trener nie jest.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 08.08.2010, 21:07
Z tym dawaniem czasu to się już śmiałem przed meczem. Co ten Kulawik za głupoty wygaduje ? Typowe polskie pierdzenie nastawione na obronę beznadziejnych piłkarzy.
Odpowiedz cytując
Niepolomice
Member

Od: 05.2010

Stary 08.08.2010, 21:08
Bunoza jako stoper strasznie nie pewnie, nie ma twardego chlopa na stoperze z ktorego cala druzyna byla by przyklad.Teraz oprocz ataku slaba mamy obrone, bez formy.

A co do parchów po co wogole wchodzili na stadion ?
Odpowiedz cytując
junior1906tsw
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 08.08.2010, 21:08
anthony09 napisał(a):Wyświetl post
Małecki to powinien być obrońca boczny. Prawy czy lewy. Skorża tak kiedyś proponował go ustawiać. Polska ma problemy z nimi, a ja uważam, że Małecki to mógłby być taki polski Philip Lahm
Bardzo ciekawy sąd. Kto wie jakby było gdyby taką pozycję przybrał Mały..
` Tylko jeden Klub kocham aż po grób... `
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 08.08.2010, 21:10
grubo przepłacono za Bunoze, takich zawodników powinno sie za darmo ściągac.Pamietgam poczatki Marcelo czy Clebera w Wiśle to grali znacznie pewniej
Odpowiedz cytując
szczaq21
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 08.08.2010, 21:10
Zastanawia mnie jedno czy Bunoza potrafi skakac do góry. Bo jak sie mu przyglądałem to wszystkie głowki walczył na stojąco.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów