The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2010, 15:01
Larsson prowadzac Landskrone nie ma oszalamiajacych wynikow, typowa druzyna wlasnego boiska. Nie wiem jak to wyglada z prespektywy Diego, o jego przygodzie trenerskiej ( o ile jakas zaczynal ) nie mam zielonego pojecia
Obaj niedoswiadczeni i mysle ze lepiej byloby jakiegos mniej znanego ale juz ogranego i z jakimis w miare dobrymi wynikami.

Johny96 - Vrdoljak leszczem? Kpisz czy o droge pytasz ? Tak to jest jak nie ma sie pojecia o zawodniku przeciwnika a wypowiada sie cokolwiek byle wypowiedziec U Was za to kapitan mobilizuje i ukada gre ze az strach sie bac Zluzuj kolego bo takie napinki nic dobrego nie przynosza.
Vrdoljak byl kapitanem w kazdej druzynie w ktorej gral wiec co jak co ale na tym sie zna...

PS: ToTylkoJa - Nie rozmywaj tematu, daj jakiegos kandydata lepiej bo tak to brzydko wyglada Offtopy sie przemyca jak spiryt na stadion heehhe
Ostatnio edytowane przez kreseq : 06.08.2010 o godz. 15:10.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów