|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jeździ ktoś czymś takim?
http://otomoto.pl/mazda-323f-1-616v-...C13541132.html Jak eksploatacja i wrażenia? ![]()
Grunt to pozytywne myślenie i optymistyczne podejście do życia
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
aluszkaa na Twoim miejscu wparowałbym na forum mazdy i tam poptyał na co zwracać uwagę przy tym modelui jakie wrażenia, znajomy ma Mazda Premacy i chwali sobie jako mazde, ale jak to wszyscy nażekają gnije podobno to mazdy mają do siebie ze są słabo zabezpieczone więc na to trzeba zwrócić uwagę.
![]()
Sam se spieprzaj
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Panowie (i Panie
) potrzebna pomoc. Czy ktoś z Was umie rozszyfrować markę i model: ? chodzi oczywiście o to ciemne auto jadące po ulicy.Mój typ to volvo 440 ale nie pasuje mi tylny słupek przy szybie. ![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
za duże na 440 mi się wydaje że może Saab 9000 lub stary Lexus Ls400
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 30.07.2010 o godz. 17:09.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
hmmm, niestety sytuacja wynikla zmusza mnie do kupna jakiegos wiekszego samochodu od BMW 1(nie, jeszcze nie powiekszenie sie rodziny
). Chcialbym wiedziec czy ktos porusza sie takim o to autkiem z takim oto silnikiem http://moto.allegro.pl/item115295350...n_quattro.html ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
a inne opinie o Audi to takie że zawieszenie przez aluminiowe materiały lubi nie wytrzymać polskich dróg. W tej kasie to bym szukał Superba z 1.8 jeśli cię spalanie nie przeraża.![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
NA 100% jest to SAAB 9000 ![]()
STOŁECZNE KRÓLEWSKIE MIASTO KRAKÓW
TYLKO WISŁA Anty Jude |
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
Audi co ma 6 lat, sprowadzone i ma 128 tys. na liczniku? Taaa. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
sandbender - ile robisz km. rocznie samochodem ?
![]() " i smutek z serca zginie, troski odejdą precz."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
A będzie teraz tak z 15 tys. w 90% po Krakowie. Bo mam stosunkowo blisko do pracy, a w dalsze trasy już w zasadzie nie jeżdżę bo mi się nie chce. Tylko co ma mój roczny przebieg do tego?
EDIT: rozumiem, że chcesz zrobić porównanie. Ok może jestem uprzedzony do aut sprowadzanych, ale podzielam opinie Arturo dotyczącą przebiegu na zachodzie w okolicach 30 tys. A patrząc po znajomych, którzy tam mieszkają to nawet powiem ze i 35 tys. to norma.Aczkolwiek oczywiście mógł się znaleźć taki drajwer jak ja co jeździ mało. No i jestem tez uprzedzony do "sprowadzaczy" po tym jak kumpel miał kupić Mazdę podobno z Niemiec. Okazało się, że faktycznie z Niemiec jest, ale tylko tył. A przód z Wysp. Tak czy inaczej to się chyba da sprawdzić w miarę na podstawie VIN - znaczy wywnioskować po historii.
Ostatnio edytowane przez sandbender : 31.07.2010 o godz. 00:53.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
hmmm 6-letni samochod majacy 300k km przebiegu? Przesada moim zdaniem. Owszem tez jestm troche nieufny wobec przebiegu ale widzialem ten samochod i jechalem nim i niewiele wskazuje na to ze licznik mogl byc cofany. Choc ryzyko zawsze jest...
Budzet na samochod mam dosc spory i myslelem swego czasu troszke nieskromnie mowiac o BMW 7(tej co wyszla spod reki Crisa Bangle), ale zrezygnowalem . Technika zawarta w tym samochodzie mnie przerasta, i nie doroslem jeszcze do tego by w tym luksusie sie mordowac .Pole do manewru mam, w kazdym razie pod wzgledem finansowym. Kwestia tutaj jest taka ze zebym cos kupil samochod musi mi sie podobac a niestety zbyt wiele samochodow mi sie podoba .Ogolnie to samochod mi jest potrzebny by w miare komfortowo przewiezc 3 osoby. Do uzytku codziennego, trasa o dlugosci 60 km. Bagaz podreczny(kobiece torebki...). Pomysly? Nie ma ograniczen co do marki poza marka Tata. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skoro Cię pieniądze nie blokują ,to kup sobie Maserati Quattroporte
Jak dla mnie stylistycznie piękny samochód,3 osoby też tym przewieziesz,no i prestiż też na pewno większy niż Mercedes czy BMW![]() ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Koyoot bierz używanego Accorda. Honda to Honda. Frajdy na pewno Ci sprawi. A i spore jest. Mówię o tym VII generacji, czyli nie najnowszy model. Ludzie z tego co słyszałem strasznie chwalą te diesle 2.2. No chyba, że klasyczne 2.0 w benzynie.
Chyba, że Ci się nie podoba. A w kombi to już totalne monstrum. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Co sądzicie o Peugeocie 407? Ktoś takim się wozi?
![]() I pytanko odnośnie sprowadzonego egzemplarza, handlarz chce żeby podpisać umowe kupna samochodu, ale nie z NIM, ale z FRANCUZEM. I teraz pytanko, czy takie coś jest bezpieczne? Czy lepiej żeby handlarz opłacił samochód i wtedy bedzie wiadome, że pozbawiony wad prawnych i wtedy rejestrować? ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
.Masrati Quattroporte? Zapytam inaczej, gdzie ja to bym do cholery naprawil? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a to ci niespodzianka... jednak nie saab
![]() ![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Mam acco w dieslu (2006r) i jak go kupilem 1,5 roku temu i pojechalem do kumpla to nie mogl uwierzyc ze to jest diesel a sam ma meganke w dieslu wiec wie jak potrafia klekotac. Jak masz na tyle kasy zeby kupic VII generacje to bierz model po faceliftingu (2006 - 2008) w wersji executive. (2006 rok to jest wydatek ok 50k zł) Jesli chcesz poczytac o tym jak sie sprawuja accordy to zapraszam na accordklubpolska.pl BTW. wczesniej ktos pisal o przebiegach samochodow - ja swoja hanie kupilem jak miala niecale 3 lata i przebieg ok. 80k mil ( ok.128k km) - i mnie sie wydaje ze to jest taki realny przebieg dla 3latka aczkolwiek ja przez 1,5 roku zrobilem 18k mil (ok29k km) wiec napewno mozna kupic kilkuletni samochod z mniejszym przebiegiem. a na koniec cytat z jednego z pism motoryzacyjnych: Cytat:
Ostatnio edytowane przez bouli76 : 02.08.2010 o godz. 10:09.
![]()
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lancia Thema na tym zdjęciu
Z tej czarno białej fotki przód mi nie pasował do tego auta,wyglądał na "saabowski" a tu proszę,rządowa limuzynka.
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 02.08.2010 o godz. 10:40.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pozostaje się podpisać pod tym, co napisał bouli76 nowoczesne diesle na "commonie", to inne konstrukcje niż klekoty TDI. I jeśli dalej jesteśmy w temacie polecania auta, to trzymam się przy opcji Lexusa IS, dołożyłbym do tego Hondę Accord tak jak poprzednicy oraz Volvo S60 lub S80. Kolejno I-cdti oraz D5. Pomyśleć też warto o BMW serii 3 e90 oraz serii 5 e60.
A co do obrazka powyżej, to jest to Lancia Thema. Robiona na tej samej płycie, co Alfa Romeo 164, Fiat Croma i właśnie SAAB 9000. ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Panowie macie jakies propozycje na kupno pierwszego auta tak w granicach 8000 zl? Ważne zeby było za te pieniądze dostępne z instalacją gazową. Najlepiej coś niedużego do 1,6 l silnik. Z góry dzięki za propozycje.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Opel Astra,VW Golf trójka,to chyba najrozsądniej.Znajomy kupił ostatnio właśnie jako pierwszy samochód Golfa z gazem 97 rocznik ,1.8 silnik dość bogato wyposażony za 8,5 tysiąca.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
koyoot a może Subaru Legacy? Ten wcześniejszy model? Wygląd mega, trakcja super idealne auto. Ale Accord też mega wypas. W takich samochodach wybierać to jest mega przyjemne.
![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jeszcze w temacie accorda
![]() http://motoryzacja.interia.pl/szukaj...wybrac,1485243 Cytat:
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hmmm, coz moj blad, jak mowie na turbodieslach sie nie znam
. Zdecydowanie wole benzynowki. NIe wiem jakos tak mam . Kurde dziesiatki roznych ogloszen przejrzalem i ciagle nic . Zadnej konstruktywnej decyzji . |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wlasnie tak gadalem z kolegą zakochanym w mercedesach i twierdzi ze jesli chcesz komfort, wygode, prestiż i przestrzen to polecil S klase .
http://otomoto.pl/mercedes-s-320-C14314502.html
Ostatnio edytowane przez klusek106 : 02.08.2010 o godz. 12:59.
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ośmioletnia S-klasa, w dieslu i przebieg 130k...
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zobacz na forach odnośnie tych samochodów, najpewniejsze auta tam trafisz.
![]()
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|