|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Napisz maila do sprzedawcy, na 99% anuluje twoje dwa zakupy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
witam,czy ktos poleci jakis sklep ze zlota bizuteria w przystepnej cenie?
z gory dzieki za odp![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
czy ktoś może wie jak nazywa się ta nuta z tego filmiku ?
http://www.manusite.pl/index.php?co=...id=22701&kat=7 bardzo bym prosił o nazwę ![]() ![]()
' Tylko Ty, w moim sercu Ty...'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Witam! Czy mógłby mi ktoś powiedzieć coś na temat tego kedytu
![]() Pod Wawelem Mistrza mamy znów!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
http://www.taniehostele.pl/index.php?lang=pl ![]() pod samym stadionem Wisły ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Można gdzieś w Krakowie kupić grille jednorazowe (najlepiej gdzieś w okolicach Krowodrzy, Śródmieścia, Zwierzyńca)? Jak to wygląda z cenami itp ?
fialo A możesz jakieś dokładne miejsca (na jakiej ulicy itp) podać.
Ostatnio edytowane przez R33 : 02.08.2010 o godz. 14:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Można, nawet w Żabce chyba można kupić, tak do 40 PLN.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie dotyczace lotow z Rayanerem. Dokonalem odprawy online i czy na lotnisku wystarcza mi te karty pokladowe i dowod tozsamosci ? Czy trzeba jeszcze cos wydrukowac ?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ok dzieki.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Napisac do sprzedawcy i wyjasnic pomyłke, ale to wyglada tak ze on tego nie anuluje tylko musi wystapic do alledrogo o zwrot pprowizji, nastepnie oni pisza do Ciebie jak to wyglada z Twego punktu widzenia i jak mu dadza zwrot to Ty dostajesz ostrzezenie, w sumie to tyle. Trzy ostrzezenia od 3 roznych sprzedajacych to stały ban, no i zapewne zasluzony neutralny komentarz od sprzedawcy PS. Dawno nic nie kupowalem na allegro ale dane sprzedawcy dostejesz na e-maila po zakupie, wiec nie masz po co cofac stron i spisywac ![]() na 100% nie da sie anulowac "kup teraz" jak zwyklej licytacji Powód: literówki
Ostatnio edytowane przez Ja_Kibic : 02.08.2010 o godz. 17:17.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Da się, ja kiedyś anulowałem. Chociaż może coś się zmieniło bo od 3 lat nie korzystam z tego portalu. Zaś jeśli sprzedawca nie odpowie to olej te opłaty a koszulkę zamów sobie z innego konta ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Kupiłem sobie wczoraj Fallouta 3 zainstalowałem, chce grać, ale gra zawiesza mi się po chwili od włączenia. Nie wie ktoś co to może być ? Jakieś problemy ze zgodnością czy co ? Dodam, że mam Windows 7. Z góry dzięki.
Hetfield - tak, mam nowiutkiego laptopa HP Pavillion więc nie ma żadnego problemu z wymaganiami ..Instalowałem patche i nic ..
Ostatnio edytowane przez fialo : 02.08.2010 o godz. 18:46.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A jakie masz wymagania sprawdzałeś czy pójdzie ci gra?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
A w tym lapku to masz kartę zintegrowaną czy jakąś dedykowaną? Sprawdzałeś FPS? Zmieniałeś opcje graficzne? Gra jest dedykowana na Vistę wieć na 7 też nie powinno być problemu
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 02.08.2010 o godz. 19:03.
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Jest w stanie ktoś z Was polecić mi jakieś tanie kwatery czy pola namiotowe w Międzyzdrojach? Wiem, że Internet itp.. ale jednak wielu rzeczy tam nie ma
![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
2 pytania do orientujacych sie co gdzie mozna w Krk kupic
![]() 1) gdzie mozna kupic jakies srodki na komary (RAID, spray OFF) itp ? 2) gdzie mozna kupic lampke biurkowa ? Im blizej okolic AGH sklepy tym lepiej. Co do srodka na komary to tez mile widzialbym jakies sugestwie tzn. sprawa jest taka ze mnie nie gryza raczej, a jesli nawet to tego nie zauwazam, wiec zadne smarowidla, itp mnie nie interesuja. bardziej mnie bzyczenie irtuje i fakt ze sie tych owadow mnostwo teraz szweda w okol chocby monitora (jeszcze nie mam lampki to mam wzgledny spokoj :d ). Wiec chyba ten RAID sie wydaje dobry, bo to tylko podlacze i podobno wszelakie paskudztwo pospada na ziemie. tak ma byc w teorii, a w praktyce ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Panowie,kto boi się latać samolotem. Jakieś środki nasenne macie sprawdzone?czy inne sposoby. Wiecie kolega pyta
![]() ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lampka czerwone wina na kilka godzin przed lotem, i na 10 minut przed startem guma do żucia.
Nie bierz środków nasennych bo mogą wpłynąć niekorzystnie na samopoczucie bo i tak nie zaśniesz jak się będziesz bał. Nie martw się szanse, że się rozbijecie są niewielkie ![]() ![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Dzięki,w sumie z tym winem to najlepszy pomysł. I zadziała mimo lęku przestrzeni?
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Najważniejsze to sobie uświadomić że nie ma się czego bać. Samoloty spadają tak rzadko że to trzeba być niesamowitym pechowcem aby trafiło na Ciebie. Guma dobrze robi przy starcie bo się nie zatykają uszy. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Polecicie jakiegoś netbooka w granicach 1100 zł? Wogóle kupię coś w miarę porządnego za te pieniądze czy ciężko
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|