The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.07.2010, 19:54
Dzimi napisał(a):Wyświetl post
Gramy totalną padakę ! Zarówno zespołowo, jak i indywidualnie. Zarówno pod względem taktycznym, jak i technicznym oraz motorycznym. [/SIZE]

Do prawdy nie rozumiem jak to jest, że zamiast zajechać i rozklepać rywala, zamknąć go w polu karnym, nasi piłkarze ograniczają się do spokojnej wymiany piłek pomiędzy obrońcami. Nie ma nawet pressingu, Dramat!

Z nowych nabytków - Cikos jak narazie prezentuje się o wiele słabiej od Alvareza.
Tobie chyba słonce przygrzało! Sam jestem w szoku jakim presingiem grają, a ty piszesz ze go nie ma Spokojnie gramy na wyjeździe mamy olbrzymią przewagę, i jednak nie stoczylismy sie pilkarsko jak to niektorzy obwieścili na tym forum..

wasiu- tyle ze litwini zrobili jedną akcje
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 15.07.2010, 19:55
palikot napisał(a):Wyświetl post
Tobie chyba słonce przygrzało! Sam jestem w szoku jakim presingiem grają, a ty piszesz ze go nie ma Spokojnie gramy na wyjeździe mamy olbrzymią przewagę, i jednak nie stoczylismy sie pilkarsko jak to niektorzy obwieścili na tym forum..
bez urazy, ale patrzac na to co Ty piszesz, to Ty chyba naprawde jestes PALIKOT...

Olbrzymia przewage to ma Barcelona kiedy posiadanie pilki ma na poziomie 75%...
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 15.07.2010, 20:01
palikot napisał(a):Wyświetl post

wasiu- tyle ze litwini zrobili jedną akcje
Ty to nazywasz pressingiem? Nie rozmieszaj mnie. Po takiej wpadce jak rok temu z Leviadią teraz powinni zapieprzać po tamtym boisku taż żeby się aż trawa sypała. Do przerwy powinno być ze 4-0 w ramach rechabilitacji. A zamiast tego nasza gra ograniczała się przez większość czasu do oddawania inicjatywy Litwinom i wymiany 20 piłek w obronie pomiędzy Cleberem, Kowalskim i Diazem.

Jak chcesz zobaczyć jak to powinno wyglądać, to włącz sobie pierwsze 15 minut meczu Wisła - Lazio (do kontuzji sędziego), kiedy Lazio nie mogło wyjść nawet ze swojego pola karnego.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów