The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Zlatan93
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2010, 21:55
Uwierz mi, że lepszy jest Mateusz Kowalski, który bez rażących błędów pograł w Piaście cały sezon. W obronie wyjdziemy: Singlar - Kowal - Cleber - Brożek
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 12.07.2010, 22:49
Zlatan93 napisał(a):Wyświetl post
Uwierz mi, że lepszy jest Mateusz Kowalski, który bez rażących błędów pograł w Piaście cały sezon.
Ty tego Piasta w tamtym sezonie to chociaż raz widziałeś?
1. Rażące błędy były tak duże że Piast zleciał z największą ilością straconych bramek.
2. Pograł to też nadużycie pod koniec sezony nie mieścił się w pierwszym składzie bo go Gamla wyrzucił, który wygląda delikatnie mówiąc jak nie piłkarz. Szybko nawet zajrzałem do statystyk i tak naprawdę to rozegrał 17 meczy na 30.

Co do wyniku to jedna wielka niewiadoma, Szawle wydaje sie dużo słabsze od Levadii, więc generalnie to my faworytem ale tylko 60-40. W następnej rundzie nawet rozstawieni i tak lecimy jeśli jakiś radykalnych wzmocnień nie będzie.

biziu25 napisał(a):Wyświetl post
poczekamy zobaczymy, może nas czymś zaskoczą chłopaki, np ambicją...
Ambicją to nas Litwini mogą zaskoczyć.
Ostatnio edytowane przez Baala : 12.07.2010 o godz. 22:56.
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 12.07.2010, 23:11
Baala napisał(a):Wyświetl post
1. Rażące błędy były tak duże że Piast zleciał z największą ilością straconych bramek.
2. Pograł to też nadużycie pod koniec sezony nie mieścił się w pierwszym składzie bo go Gamla wyrzucił, który wygląda delikatnie mówiąc jak nie piłkarz. Szybko nawet zajrzałem do statystyk i tak naprawdę to rozegrał 17 meczy na 30.
A ty widziałeś, Mateusz nie grał praktycznie całą rundę rewanżową z powodu kontuzji której nabawił się bodajże w pierwszej lub drugiej kolejce rundy wiosennej. A najwięcej bramek stracili dlatego że cała drużyna grała beznadziejnie a nie tylko linia defensywna.
Nie mówię że Mateusz to super obrońca ale w najbliższym meczu jak i kolejnych to akurat brak zgrania całej defensywy jest naszym największym problemem.
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 12.07.2010, 23:15
Baala napisał(a):Wyświetl post
Kowalski nie grał nie dlatego, że przegrał rywalizację z Gamlą, tylko dlatego, że miał kontuzję kolana.
Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów