|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cóż...ja powiem tak. Nie będę podniecał się tymi transferami,bo po pierwsze ani gości nie znam, a po drugie przychodzą oni TYLKO w zastępstwie za Alvareza i Głowę. Mamy do czynienia z taka samą sytuacją jak rok temu, gdy odeszli Zieniu i Baszczu, a przyszedł Kirm i Alvarez. Teraz jest podobnie, z tym że jeszcze jest Jovanic i Żuraw. Ale łaski nam nie zrobili sprowadzając w końcu bramkarza z prawdziwego zdarzenia...Jeśli chodzi o wzmocnienia to byłbym usatysfakcjonowany gdyby trafił do nas jeszcze skrzydłowy i napastnik. Oczywiście na jak najwyższym poziomie. Wtedy uznałbym okienko za udane. Martwi ta sytuacja z Milinkovicem, bo już powinien tu być...na razie nie podzielam optymizmu co niektórych pewnych że mamy znowu tytuł. Ludzie my nawet nie wiemy czy mamy chociaż równy skład do tego sprzed paru miesięcy, a co mówić lepszy. Sprowadzają anonimowych zawodników....Zobaczymy co z tego eksperymentu będzie....:(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Może ten Bunoza wypali, duży chłop, 1,95m czyli będzie duzy atut w pojedynkach główkowych, szkoda że strzela tak mało bramek. Ciekawe jak z szybkością i przyspieszeniem bo to ważny aspekt a u wysokich graczy różnie to bywa
Transfery jak narazie moim zdaniem bardzo dobre ![]() E: Takie pytanie. Wie ktoś czy Čikoš przyszedł jako transfer definitywny czy wypożyczenie?
Ostatnio edytowane przez cinekw : 02.07.2010 o godz. 20:17.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
no raczej nie w czerwcu był przymierzany do Dinamo Zagrzeb i była mowa o kwocie 450 tys euro plus jakieś tam zainteresowanie klubów tureckich niemieckich
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
EDIT: Wg. mnie Golański źle zrobi jak pójdzie w stronę Rosji, już lepiej w kierunku Francji, Holandii... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jasne że jakością Wisły powinni być skrzydłowi.Nikt tu pod tym względem Ameryki nie odkryje.Gdyby nie Kosowski i Uche,to nie byłoby nawet czego z poprzedniego okresu Kasperczaka wspominać.Mając wtedy tej klasy skrzydłowych,dało się nawet w pierwszym składzie tolerować(z trudem)Jopa i Strąka.Prawdę powiedziawszy,jeśli Wisła ma ruszyć do przodu,to lewa i prawa "szyna"w pomocy powinni być w Wiśle relatywnie najlepsi i najlepiej zarabiać.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
najpierw daje słowo że do nas przyjdzie a jak pojawia się oferta z cieplejszej Grecji to zmienia zdanie... to tylko potwierdza to że takich zawodników nam nie potrzeba
![]()
Jedno Miasto Jeden Klub, Wisła Kraków aż po grób.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wie moze ktos z Was do kiedy ważny kontrakt z Petrzałką ma ten Cikos?Ile ewentualnie musiałaby Wisął za rok za niego zapłacić by go wykupić?
nie chciałebym aby było to co z Alvarezem, znaczy że grajek dobry a uciekł;/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Alvarez nie był dobrym grajkiem, a na pewno nie takim, który miałby zarabiac 400tyś euro. Dobrze, że poszedł. Obrońców z takim dośrodkowaniem jak on to jest cała rzesza. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Czyli mam rozumieć, że obaj zawodnicy przychodzą do nas na wypożyczenie roczne
sorry ale nie mogę znaleźć nigdzie informacji bo na głównej nic nie piszą na ten temat |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
||
|
Cytat:
Liga Czarnogorska nie jest zapewne wiele slabsza od Polskiej, a przypomne CI, ze Lewandowski mial ich bodajżę 16.. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja jestem zachwycony takimi ruchami ;-) Niech jeszcze dadzą do tego do ogrania kogoś z MESY i na prawdę można zacząć robić rewolucję.
195 - robi wrażenie. Spora teraz sztuka dla Henia by potrafił to wykorzystać przy stałych fragmentach. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Jak po tej stronie widac to do czerwca tego roku http://www.worldfootball.net/spieler_profil/erik-cikos/
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pisałem już, że nie ma w klubie ciśnienia ani na mistrzostwo, ani na wielkie transfery, tylko na budowanie klubu i drużyny na przyszłe lata. Dalej mi nie wierzycie?
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Jeżeli ma być tak jak w pozytywiźmie (praca od podstaw)kosztem mistrzostwa, a nawet pucharów europejskich, to jestem jak najbardziej za. Mam nadzieję jednak na występy tych pucharach mimo przebudowy orgarnizacyjnej i kadrowej klubu, poniewaz to one mogą wygenerować zysk na ew. rozbudowę insfrastruktury lub wzmocnień składu... ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
tylko, że produktem ubocznym budowania klubu i drużyny mającej walczyć na arenach europejskich powinno być już samo w sobie zdobycie mistrzostwa w jednej ze słabszych z europejskich lig... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szczerze mowiac nie wiem gdzie wyczytaliscie o tym ze pilkarze zostali wypozyczeni bo ja akurat znalazlem info ze byly to transfery definitywne.
info: http://www.sport.pl/pilka/1,70998,80...le_Krakow.html Cytat: Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wiesz, jak ludzie opierają się na informacjach z 90minut.pl i PS (czyt. pospolitego, gówno wartego chłamu), to niestety...
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sport.pl to chyba przeglad sportowy wiec sam juz nie wiem komu wierzyc ;-) wydaje mi sie ze takich mlodych pilkarzy to raczej sie kupuje a nie wypozycza wiec chyba powinnismy byc szczesliwi oby tylko sie sprawdzili
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
.Nie ma czegoś takiego w Wiśle jak brak ciśnienia na mistrzostwo.Jedynie to można zdefinować w ten sposób, że dla Cupiała to oczywistość.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 02.07.2010 o godz. 22:29.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
||
Sports.pl - Przegląd Sportowy Czekam na jutrzejszy dzień z nadzieją, że będzie równie dobry, a może nawet i lepszy niż dzisiejszy ![]()
Ostatnio edytowane przez Simao1 : 02.07.2010 o godz. 22:30.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
sport.pl to podzespół gazety.pl czyli gazety wyborczej było by dziwne żeby gościa wypożyczać na rok , gdy za rok mu się kończy kontrakt , więc przekręt sportowy się raczej zbłaźnił PS. A kolega gdyby uważnie czytał artykuł , widziałby na końcu "Źródło: Gazeta Wyborcza Kraków"
Ostatnio edytowane przez Karherop : 02.07.2010 o godz. 22:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
No pieknie sobie poczyna nasz prezes basalaj , czytam wlasnie forum a tu znowu nowy grajek , naprawde slowa uznania dla prezesa ;]
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |